@Shomy :**
@mari13
Meni je suva i koza tela. Mazem se kad se setim.

Sto se tice ekcema poslednjih dana je sve bilo super i cim je zahladnelo eto ti ga opet. Za to mazem po malo elocom krem i to samo gde je ekcem. A crvenilo cekam da prodje, pa onda mazem redovno kremu za ruke. Sad trenutno je sve otislo u p**** materinu, cak su mi i ruke (od sake do lakta) dosta suve i sto je jos gore tu me koza bas bas svrbi (posledica nedovoljnog mazanja) i onda se cesem pa se jako zacrveni, onda kad se tusiram od tople vode bude 100 puta gore i takooooooo u krug......
Lice ne mazem pantenolom, vec Eucerinom 5% uree za dan (za jako suvu kozu koju mi je dr preporucio) i zadovoljna sam.
Mazi po potrebi. Vrlo brzo ce krenuti da se susi, pogotovu sto kreces sa 40 mg. Ja uvece skinem sminku, operem lice sapunom dove, i onda namazem kremu. Kada ustanem, samo mlakom vodom isperem malo lice, namazem kremu i stavim puder u prahu. Dakle ne koristim sapun i ujutru jer nema potrebe da se koza dodatno isusuje, pogotovu kada se preruta.
@nnevveennaa
Ej, ma na kraju nisam stigla da odem zbog faxa

tako da cu morati opet da zakazem.. Nadam se da cu uspeti da odem ove ili sledece nedelje.