Roaccutan!
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
- Tramvaj driver
- Novi član
- Pridružio se: Sre Jan 14, 2009 3:08 pm
Ja roaccutane koristim vec treci mesec i mogu da kazem da polako deluje - oziljci su ostali, ali duboke upale polako nestaju. Ipak, cuo sam da se dubinske akne mogu vratiti i u petom mesecu koriscenja, pa mene, gospođo Vojislava, interesuje kolike su sanse za to.
I ne verujem da bi neko proso mozak po zidu zbog roakutana - naprotiv, bolje da ga pije da ne bi dotle doslo.
I ne verujem da bi neko proso mozak po zidu zbog roakutana - naprotiv, bolje da ga pije da ne bi dotle doslo.
Ne mazem kreme,nego kremu,samo ovu za zamascivanje koze,jer je inace od roakutana suva i peruta se,a negde u ovoj temi je Gordana napisala da je suva koza,ako se znaci ne vlazi,jedan od glavnih razloga neuspesne terapije jer se tako samo ostecuje koza,sto je i logicno.Nego ne znam i dalje dal da zamascujem samo one delove koze koji su suvi i perutaju se ili celo lice,ukljucujuci i vece bubuljice.
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Feb 22, 2009 2:13 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
novi roakutanac :))
Veliki pozdrav svima ljudi
)
ja sam eto od pre cetiri dana novi korisnik roakutana...
pazljivo sam citala sve vase prethodne poruke i mogu vam reci da su me dosta ohrabrile da se odlucim za ovaj lek
Imam 24 godine, u pubertetu nisam imala problema sa aknama, tek zadnje 3 godine se borim sa njima..uglavnom bezuspesno...tako da se nadam da ce ovaj lek konacno pomoci....
moze li mi neko reci kada nastupaju prvi efekti po uzimanju leka ( suvoca koze , nosa , usana ) ??? i koja su najbolja sredstava za njihovo vlazenje ???
pozz[/b]

pazljivo sam citala sve vase prethodne poruke i mogu vam reci da su me dosta ohrabrile da se odlucim za ovaj lek

Imam 24 godine, u pubertetu nisam imala problema sa aknama, tek zadnje 3 godine se borim sa njima..uglavnom bezuspesno...tako da se nadam da ce ovaj lek konacno pomoci....
moze li mi neko reci kada nastupaju prvi efekti po uzimanju leka ( suvoca koze , nosa , usana ) ??? i koja su najbolja sredstava za njihovo vlazenje ???
pozz[/b]
Re: novi roakutanac :))
Obicno posle 1.5 mesec vide se znacajniji efekti. Moze i ranije. Suvoca se primeti vrlo brzo po uzimanju lekacvetka napisao:Veliki pozdrav svima ljudi)
pazljivo sam citala sve vase prethodne poruke i mogu vam reci da su me dosta ohrabrile da se odlucim za ovaj lek![]()
pozz[/b]