Mogu da se uzimaju zajedno.cvetka napisao:Vojislava, mozete li mi reci da li bi trebalo koristiti uporedo Diane 35 i roaccutane ? znam da se preporucuje koriscenje kontraceptivnih pilula tokom terapije roakutanom , ali me bas interesuje diane jer mi je to ginekolog prepisao i pritom savetovao da ne uzimam roakutan ??
Roaccutan!
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
roaccutanci,
da li je neko koristio POST-ACNE SPOT LIGHTENING GEL (Gel za ciljano uklanjanje i izbeljivanje ožiljaka od akni sa brzim efektom, 30ml) od dr Murada??
Interesuje me koliko efikasno (i brzo) uklanja crvene fleke ostale posle terapije roacc....
ili da li je neko imao uspeha sa nekim drugim proizvodima?
pitam posto me mrzi da cekam 6meseci posle zavrsetka terapije da mi se koza oporavi da bi onda radio vocne kiseline i sl.tretmane, koji su i sami dosta agresivni...(a za koje mi i nije jasno kako uklanjaju crvenilo?)
i ako moze dr Vojislava da da neki savet bilo bi lepo.
hvala puno
da li je neko koristio POST-ACNE SPOT LIGHTENING GEL (Gel za ciljano uklanjanje i izbeljivanje ožiljaka od akni sa brzim efektom, 30ml) od dr Murada??
Interesuje me koliko efikasno (i brzo) uklanja crvene fleke ostale posle terapije roacc....
ili da li je neko imao uspeha sa nekim drugim proizvodima?
pitam posto me mrzi da cekam 6meseci posle zavrsetka terapije da mi se koza oporavi da bi onda radio vocne kiseline i sl.tretmane, koji su i sami dosta agresivni...(a za koje mi i nije jasno kako uklanjaju crvenilo?)
i ako moze dr Vojislava da da neki savet bilo bi lepo.
hvala puno
On sadrzi glikolnu kiselinu,tako da ako si jos na terapiji ili si skoro zavrsio,mislim da ne smes da ga koristis...
A sto se tice vocnih kiselina,one vrse hemijski piling (uklanjaju povrsinski sloj koze),a stimulisu i obnovu celija...te dolazi uklanjanjajna pigmentacija i smanjenja dubine oziljaka...
A sto se tice vocnih kiselina,one vrse hemijski piling (uklanjaju povrsinski sloj koze),a stimulisu i obnovu celija...te dolazi uklanjanjajna pigmentacija i smanjenja dubine oziljaka...
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Jan 16, 2009 10:51 pm
Vojislava da li mi mozete dati odgovor na jedno pitanje...? Na terapiji sam 2 meseca, i lice mi odlicno reaguje, gotovo da je cisto skrooooz.... ali imam jedan problem, u zadnjih nedelju dana isasao mi je herpes na donjoj usni, da preciziram komada 4, ocajna sam... svi mi kazu da je to virus, pa sad ne znam da li to ima neke veze sa upotrebom roacutana ili je nesto drugo uzrok??? I da li smem uopste da koristim roacutan dok mi se upala na usni ne smiri....? Stvarno sam ocajna.... 

-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Jan 16, 2009 10:51 pm
Vojislava da li mi mozete dati odgovor na jedno pitanje...? Na terapiji sam 2 meseca, i lice mi odlicno reaguje, gotovo da je cisto skrooooz.... ali imam jedan problem, u zadnjih nedelju dana isasao mi je herpes na donjoj usni, da preciziram komada 4, ocajna sam... svi mi kazu da je to virus, pa sad ne znam da li to ima neke veze sa upotrebom roacutana ili je nesto drugo uzrok??? I da li smem uopste da koristim roacutan dok mi se upala na usni ne smiri....? Stvarno sam ocajna.... 

Slobodno nastavi s uzimanjem Roaccutane, a sto se tice herpesa konsultuj se sa svojim dermatologom za terapiju.Sanjica 87 napisao:Vojislava da li mi mozete dati odgovor na jedno pitanje...? Na terapiji sam 2 meseca, i lice mi odlicno reaguje, gotovo da je cisto skrooooz.... ali imam jedan problem, u zadnjih nedelju dana isasao mi je herpes na donjoj usni, da preciziram komada 4, ocajna sam... svi mi kazu da je to virus, pa sad ne znam da li to ima neke veze sa upotrebom roacutana ili je nesto drugo uzrok??? I da li smem uopste da koristim roacutan dok mi se upala na usni ne smiri....? Stvarno sam ocajna....