Make up uz kaficu ;)
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Jan 10, 2005 12:18 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ne znam skvo,ja sam ga merkala u jednoj parfimeriji i iskreno,odbila me cena. Inace,zena koja radi u parfimeriji mi je rekla da je to medicinska kozmeticka marka.(?) Probaj tester pa ako ti odgovara,ne zali pare. Na kraju bolje je investirati u nesto sto ce ti zaista odgovarati nego eksperimentisati sa jeftinijim a neproverenim varijantama.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Jul 01, 2006 9:20 pm
Ljudi, demolirala sam lice!
Danas sam zbog sunca stavila tonu kreme i preko debeo sloj pudera u kamenu
i malo pre skinem šminku, umijem se i krenem da se analiziram na ogledalu. Naravno, to se završilo cedjenjem i kopanjem.
Ali ne mogu da verujem kako mi je koža postala toliko osetljiva, izranjavila sam facu skroz, skinula kožu na par mesta, a uopšte nisam bila gruba kako umem da budem.
Šta da stavim da mi te rane što pre zarastu?

Danas sam zbog sunca stavila tonu kreme i preko debeo sloj pudera u kamenu

Ali ne mogu da verujem kako mi je koža postala toliko osetljiva, izranjavila sam facu skroz, skinula kožu na par mesta, a uopšte nisam bila gruba kako umem da budem.

Šta da stavim da mi te rane što pre zarastu?

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Jan 10, 2005 12:18 am
A bre nenno,koji si moj stavljala tonu kreme na lice? I tonu pudera preko toga? Sve se to stavlja u malim kolicinama,malo kremice...malo pudera je sasvim dovoljno. I onda sta?Zacepe se pore i koza se gusi.
Ne razumem zasto ceprkate lice...i pratite stalna desavanja na licu pod mikroskopom. Uzmite radite nesto drugo umesto sto kopate po vec osetljivom licu...grickajte kokice,bobi stapice,trcite po sobi,gledajte TV,lakirajte nokte na nogama....sve samo ne ceprkanje po licu.
Jel bobo spominjao neku masku koja umiruje kozu? Bobo?
Ne razumem zasto ceprkate lice...i pratite stalna desavanja na licu pod mikroskopom. Uzmite radite nesto drugo umesto sto kopate po vec osetljivom licu...grickajte kokice,bobi stapice,trcite po sobi,gledajte TV,lakirajte nokte na nogama....sve samo ne ceprkanje po licu.

Jel bobo spominjao neku masku koja umiruje kozu? Bobo?
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Jul 01, 2006 9:20 pm
Ma stavila sam odmah freeman-ovu masku od gline i avokada, to mi obično smiri lice, ali nije to problem, nego, kad cedim mitisere, uzmem peškir, pa uglovima peškira nacentriram
i iscedim poru.
Ali nikad mi se nije desilo da mi se skine nekoliko slojeva kože, a ispod ostanu rane, kao da sam se izgrebala do mesa na 4-5 mesta.
Mnogo mi je postala koža osetljiva od A. Diacneala. A vrlo sam svesna da sadrži voć. kiseline i ostale sastojke koji tanje kožu i da ne smem da se kopam dok ga koristim , ali opet teram po starom.

Ali nikad mi se nije desilo da mi se skine nekoliko slojeva kože, a ispod ostanu rane, kao da sam se izgrebala do mesa na 4-5 mesta.
Mnogo mi je postala koža osetljiva od A. Diacneala. A vrlo sam svesna da sadrži voć. kiseline i ostale sastojke koji tanje kožu i da ne smem da se kopam dok ga koristim , ali opet teram po starom.

Ja nisam duze vreme.. pa sam sinoc i malo veceras.. ali umereno, i sad sam stavila masku pa je vec bolje.
Radi se o tome sto mi nekako .. kako da objasnim.. kao da lakse izlaze.. valjda je pocela da deluje krema, i onda posto ja zaista imam mnogo tih sranja na bradi, neki nikada nisu hteli da izadju a sada ih izbacujem uz mali napor...
ali sam umerena, i trudim se da se ne unistim...
Radi se o tome sto mi nekako .. kako da objasnim.. kao da lakse izlaze.. valjda je pocela da deluje krema, i onda posto ja zaista imam mnogo tih sranja na bradi, neki nikada nisu hteli da izadju a sada ih izbacujem uz mali napor...
ali sam umerena, i trudim se da se ne unistim...