Make up uz kaficu ;)

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
Andjela
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jan 10, 2005 12:18 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Andjela »

Kao npr. gel koji proizvodi Lipocosmetics,odlicne kozmeticke kuce ciji se preparati koriste u profesionalne svrhe pa ih nema u slobodnoj prodaji ali se mogu naruciti preko neta ili skoknuti do :Laboratorija Lipo kozmetika
Borivoja Stevanovića 37
Beograd
2885486 063/366194

Lipogel A

Gel za dnevnu negu problematične i aknozne kože. Sadrži vitamin A inkapsuliran u liposome, ekstrakte lekovitih biljaka, etarsko ulje čajnog drveta. 50ml 250 dinara

www.lipocosmetics.co.yu
e-mail:[email protected]
makki
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Mar 15, 2005 10:43 am

Post od makki »

bobo001 napisao:
Andjela napisao:A sad u potragu za bezmasnom kremom bez SPF-a. 8)
Kao npr????
Pa ima jedna dobra, zove se Vichy Normaderm :lol:
bobo001
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jul 25, 2005 2:25 pm

Post od bobo001 »

makki napisao:
bobo001 napisao:
Andjela napisao:A sad u potragu za bezmasnom kremom bez SPF-a. 8)
Kao npr????
Pa ima jedna dobra, zove se Vichy Normaderm :lol:
makki,sve si lud!kako??uvece avene ujutru vichy!
makki
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Mar 15, 2005 10:43 am

Post od makki »

Avene uvece, i ujutru Vichy, al samo u tankom sloju na delove koji su suvi, blago isperutani posle umivanja.
bobo001
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jul 25, 2005 2:25 pm

Post od bobo001 »

Hvalaaaaaaa
nenna
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Jul 01, 2006 9:20 pm

Post od nenna »

Verovali ili ne, nadjoh Revlon ColorStay, i to original! :D

Google-ajući pre neki dan, naletim na sajt ana.co.yu, i listajući teme, ukapiram da "gomila" devojaka čita ovo o čemu mi ovde razglabamo, kao i to da bar jedno 20 njih (koji ne pišu na ovom sajtu, već samo prate) koristi Avene Diacneal, zahvaljujuću pre svega Makkiu kao začetniku ideje, a i pozitivnom iskustvu svih nas ostalih sledbenika.
Isto tako, jedna od njih se dala u potragu za Revlonovim ColorStay puderom, jer je saznala na ovim stranicama da je najbolji za njenu masnu kožu, ali da ga nema nigde u gradu (prenela je moj post od pre par dana u celosti). Dotična takodje koristi i Avene Diacneal, kao i kremu sa SPF tokom dana, što je opet čula na strancama ovog foruma. I lice joj je preporodjeno od kad koristi AD, bar tako kaže...
Ali mi nije jasno, kad je sve te informacije pokupila na ovom sajtu, zašto nam nije javila gde može da se nadje original Revlon ColorStay, jer je taj podatak odmah dobila na tom drugom sajtu. Dok mi ko budale tražimo neku alternativu, pomirivši se sa činjenicom da original Revlona nema kod nas ??

Dakle, Parfimerija Tref, u koju sam zvirnula iz izloga onaj dan kad sam tražila puder, ali nisam primetila Revlonovu kozmetiku, jer stoji u uglu. U pitanju je podzemni prolaz na Terazijama, a telefon kome treba 011/362 08 38.

Cena je 1250 dnara, a puder je, kako piše, namenjen kombinovanoj i masnoj koži i sadrži i SPF 6 :D Devojka koja radi u Trefu mi reče da Revlon zaista nije imao zvanične distrubutere više od godinu dana, ali da su od pre mesec-dva zastupnici firma ITM Group, što i piše na deklaraciji.

Izvinjavam se na opširnosti, hvala google-u, a pozdrav dotičnoj, jer znam da čita.
8)
skvo
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Dec 12, 2005 12:47 am

Post od skvo »

Nenno, pardon ninno, bitno je da si ti nasla puder... ;)
I da cu ga i ja uskoro kupiti :)
Andjela
Aktivan član
Aktivan član

Post od Andjela »

Gresna mi dusa,trebalo je samo da pogledam ko je zastupnik,dakle zaista ITM group, sto definitivno potvrdjuje da su originali i oni koje sam videla na buvljaku (OTC) i oni u jednoj parfimeriji u krugu Piramide kog kojih sam i kupila Color Stay.

Izvinjavam se zbog neblagovremene informacije i dovodjenja u zabludu svih zainteresovanih i potencijalnih kupaca pomenutog pudera. :roll:
nenna
Aktivan član
Aktivan član

Post od nenna »

Andjela, nisam mislila na tebe, nego... prepoznaće se već osoba o kojoj je reč. Mislim, no big deal, nije dužna da bude informer, ali ja bih prosledila informaciju kad bih videla da neko očajnički traži nešto što ne može da nadje.
Posebno što je na ovom sajtu čula za Avene Diacneal i sve u vezi sa njegovim korišćenjem. Ako sam ja (kao i makki, skvo, bobo, chokoladica, i ostali) mogla da pišem o svom iskustvu sa AD-om hronološki od Kulina-Bana u sitna crevca, (znajući da to drugima koji se dvoume da li da krenu sa terapijom ili ne može da koristi) ne vidim zašto je problem da se napiše jedna adresa ili telefon.

A tebi hvala što si mi predložila Revlon ColorStay, od tvog saveta je i krenula moja potraga za istim. Sad sam ga probala, i lice stvarno super izgleda, jedino što ima nekako čudan miris, oseća se na alkohol ili nešto slično. Da nije lažnjak? :lol: :o :lol: šalim se , naravno.
Andjela
Aktivan član
Aktivan član

Post od Andjela »

A bre nenno,ako kreces da od ljudi ocekujes iste reakcije i postupke tj. sve ono sto bi ti uradila da si na njihovom mestu...grdna razocaranja ti ne ginu do kraja zivota.

Ok,svi forumi su jedna zatvorena mala kolumna . Slazem se sa tobom da je informacija trebalo da bude dostavljena ali se islo principom-uzimam al' nista ne dajem.

Meni je samo palo na pamet da bi se nedoumica oko mog vec kupljenog pudera i njegove originalnosti vs. falsifikata,razresila odavno,samo je trebalo pogledati sta pise na poledjini nalepnice flasice. No nema veze,vazno da je puder nadjen i da ti se dopada. Jel da da fino matira kozu i ne dozvoljava joj da ni trun masnoce izbije na povrsinu? Pricam ti ja..

Sto se tice mirisa,to sam i ja primetila,ali to je samo na pocetku. Vremenom ces se navici. Nema vise frke..puder nije laznjak. Yeah!
skvo
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Dec 12, 2005 12:47 am

Post od skvo »

Neno, nemoj da mi diras dvojnicu... :lol:
nenna
Aktivan član
Aktivan član

Post od nenna »

Dobro de...(...) :oops: 8)
arwena
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Mar 18, 2006 12:41 am

Post od arwena »

ne znam da li ste probale "manhattan" kompakt pudere i korektore iz one sekcije za problematičnu kožu u dm-u.

korektor ne prekriva baš najbolje, tj. ne stapa se boja sa okolnom kožom, ali je kompakt puder jako dobar.

cela linija je antibakterijska i ima taj cink-o-derm kompleks tako da pretpostavljam da to znači da nije komedogeno.
nenna
Aktivan član
Aktivan član

Post od nenna »

arwena, sad mi kažeš za taj manhattan :-? :lol:
arwena
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Mar 18, 2006 12:41 am

Post od arwena »

sorry, nije me bilo na forumu odavno :wink:

ali on nije toliko skup, kompakt puder je oko 550 dinara, a stvarno je fenomenalan za matiranje, i traje dugo. ista je i cena korektora. i ima veliki izbor nijansi.
i prelepo mirishe :D

evo sad vidim, to je proizvod Dr Scheller Cosmetics.
Odgovori