Make up uz kaficu ;)
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
Ja koristim MF puder u prahu translucent(inace su mi u njega u Avalskoj stavili i antibiotik), posto imam poprilicno masnu kozu, ovaj mi bas odgovara. A pre njega sam koristila loreal cashmire perfect koji je takodje za masnu kozu(to je tecni puder) jako dobar...taj mi je i bolji ali koristim MF zbog antibiotika! A maskaru loreal volume shocking, prezadovoljna sam!!!!!
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Mar 20, 2006 12:12 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
A sta stavljas kao podlogu? Meni puder u prahu ne bi odgovarao posto mislim da ne bi mogao ovo moje crvenilo (flekice) da sakrije !!rajci napisao:Ja koristim MF puder u prahu translucent(inace su mi u njega u Avalskoj stavili i antibiotik), posto imam poprilicno masnu kozu, ovaj mi bas odgovara. A pre njega sam koristila loreal cashmire perfect koji je takodje za masnu kozu(to je tecni puder) jako dobar...taj mi je i bolji ali koristim MF zbog antibiotika! A maskaru loreal volume shocking, prezadovoljna sam!!!!!
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Jul 01, 2006 9:20 pm
Valentine, a gde si kupila taj Revlonov puder i koliko si ga platila?
U principu, ja nemam mnogo šta da prekrivam, samo mislim da je tečni puder najbolja zaštita od ovog hladnog vremena, vetrova itd, a još štiti i od UV zraka. Mali problem je što moram da ga prilagodim mom tipu kože, znači ne dolaze u obzir puderi koji nisu oli-free i non-comedogenic.
Takodje, sve MF varijante tečnih pudera su eliminisane, jer Andjela kaže da su teške za kožu. Pre par godina sam koristila MF pudere u kamenu, i sad ih imam i nisu loši, ali mislim da njihovi tečni puderi nisu za mene. Probala sam jedno veče kod drugarice Lasting Performance i super izgleda, ali znam da bi mi se stalnom upotrebom lice vrlo brzo dodatno izmastilo i ne bi moglo da diše.
I šta sada da kupim?

U principu, ja nemam mnogo šta da prekrivam, samo mislim da je tečni puder najbolja zaštita od ovog hladnog vremena, vetrova itd, a još štiti i od UV zraka. Mali problem je što moram da ga prilagodim mom tipu kože, znači ne dolaze u obzir puderi koji nisu oli-free i non-comedogenic.
Takodje, sve MF varijante tečnih pudera su eliminisane, jer Andjela kaže da su teške za kožu. Pre par godina sam koristila MF pudere u kamenu, i sad ih imam i nisu loši, ali mislim da njihovi tečni puderi nisu za mene. Probala sam jedno veče kod drugarice Lasting Performance i super izgleda, ali znam da bi mi se stalnom upotrebom lice vrlo brzo dodatno izmastilo i ne bi moglo da diše.
I šta sada da kupim?

Moj predlog je puder iz kolekcije DEBORAH - NEW SKIN...odlican je!! Fenomenalno pokriva a nije tezak za kozu. Koristila sam ga celo leto, na visokim temperaturama a da nikakvih komplikacija nisam imala...napominjem da mi je lice uzasno osetljivo i masno.
Daje barsunast efekat, (cak mi se cini da izgledam i mladje) a da se pritom ne primecuje na licu.
Moze se naci u bolje snabdevenim Lilly prodavnicama i kosta oko 1.300 din. Dakle, u pitanju je kameni puder.
Probajte, zaista je odlican...
Daje barsunast efekat, (cak mi se cini da izgledam i mladje) a da se pritom ne primecuje na licu.
Moze se naci u bolje snabdevenim Lilly prodavnicama i kosta oko 1.300 din. Dakle, u pitanju je kameni puder.
Probajte, zaista je odlican...
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Jan 10, 2005 12:18 am
Takva reakcija lica ne mora biti izazvana puderom -laznjakom. Znam devojke koje ga koriste i nemaju nikakvih problema sa licem. Valentina,ili ti je koza iziritirana necim drugim ili ti jednostavno ne prija Colorstay puder.
Jes,tecni puder je najbolja zastita od svih stetnih spoljnasnjih uticaja jos ako u sebi sadrzi SPF ,onda posto se nanese podloga dobijes-sto bi rekao bobo-2u 1.Salim se. Puder nema samo ulogu da prekriva nedostatke,ili stiti prosto neko nema ni razloga ni potrebe da bilo sta prekriva,ali licu daje odredjeni smek,barsunast izgleda i ujednacen ten.
nenno,sta da ti kazem? Ako si skepticna kad je Revlonovog puder u pitanju,svaka marka pudera u svojoj ponudi ima pudere oil-free. Jos ako imas i para,pa izbor ti je fantastican.
Mozda bi bilo dobro da pogledas sta nudi Loreal? Oni su sasvim solidni i po kvalitetu i po ceni.
Jes,tecni puder je najbolja zastita od svih stetnih spoljnasnjih uticaja jos ako u sebi sadrzi SPF ,onda posto se nanese podloga dobijes-sto bi rekao bobo-2u 1.Salim se. Puder nema samo ulogu da prekriva nedostatke,ili stiti prosto neko nema ni razloga ni potrebe da bilo sta prekriva,ali licu daje odredjeni smek,barsunast izgleda i ujednacen ten.
nenno,sta da ti kazem? Ako si skepticna kad je Revlonovog puder u pitanju,svaka marka pudera u svojoj ponudi ima pudere oil-free. Jos ako imas i para,pa izbor ti je fantastican.
Mozda bi bilo dobro da pogledas sta nudi Loreal? Oni su sasvim solidni i po kvalitetu i po ceni.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Jan 10, 2005 12:18 am
Puder u prahu i kamenu i nema ulogu da prikriva nedostatke na licu,nego kao zavrsni potez-da matira ten. Tecni puder i korektori u stiku su ti koji prekrivaju nedostatke.Lu napisao:A sta stavljas kao podlogu? Meni puder u prahu ne bi odgovarao posto mislim da ne bi mogao ovo moje crvenilo (flekice) da sakrije !!rajci napisao:Ja koristim MF puder u prahu translucent(inace su mi u njega u Avalskoj stavili i antibiotik), posto imam poprilicno masnu kozu, ovaj mi bas odgovara. A pre njega sam koristila loreal cashmire perfect koji je takodje za masnu kozu(to je tecni puder) jako dobar...taj mi je i bolji ali koristim MF zbog antibiotika! A maskaru loreal volume shocking, prezadovoljna sam!!!!!
Poslednja izmena od Andjela u Uto Nov 07, 2006 4:21 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Jun 24, 2006 6:19 pm
ja vec duze vreme koristim MF puder /lasting/ valjda se tako pise,previse mi je tezak za kozu,ali nisam nasla ni jedan drugi koji bi pokrio fleke na licu,kupovala sam i tonirane kreme,ali strsno izgledala sam ko bolesna
,cula sam da je vichy-jev puder jako dobar i da lepo matira kozu,ne ostavlja tragove na odeci,da li je neko koristio.videla sam i na njihovom sajtu kako izgleda pakovanje ali ne smem da kupim,jos nisam nasla ni kremu odgovarajucu,... 

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Jul 01, 2006 9:20 pm
Andjela, nisam puna ko brod, (kamo srećeAndjela napisao:Takva reakcija lica ne mora biti izazvana puderom -laznjakom. Znam devojke koje ga koriste i nemaju nikakvih problema sa licem. Valentina,ili ti je koza iziritirana necim drugim ili ti jednostavno ne prija Colorstay puder.

I nisam bre skeptična

Verujem da su sve te devojke zadovoljne Colorstay-om, ali kad na svim mestima na kojima sam juče tražila Revlon, čuješ da ga već više od godinu dana nema kod nas putem zvaničnih kanala, zapitaš se odakle ga nabavljaju, tj. šta je u stvari u bočici.

Videću šta L`oreal ima u ponudi od tečnih pudera, ili ako neko ima konkretan savet po pitanju ovog branda?