Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.
Neno, mislim da imaju samo jednu ili 2 nijanse i da su obe narandzaste.. bukvalno.
Bobo, ne znam sta da ti kazem.. svi mi ocekujemo cuda, ali ipak kad uporedim ovu kremu sa svim stvarima koje sam koristila, mislim da prednjaci.
Ja bih na tvom mestu nastavila sa diacnealom, osim ako ti se znatno pogorsa lice.
Skvo sada sam detaljno proucavao svoje lice i meni ce uskoro izaci jos 100000000000000 novih!Vidim ih,samo cekam kada ce........Kako je bilo lepo kada mi 15 dana nije izasla nijedna,a sada.......uzas!
Moram ovo danas da sredim,ali kako??????????Probacu sa aspirinom ili cajnim drvetom!
Pazi, to sa aspirinom verovatno deluje, ali salicilna kiselina je jaka, a verujem da ti je sada osetljivo lice.
Stavi onu afrodita masku, drzi je 20ak minuta, pola sata, i nemoj da se nerviras, bice sve u redu
bobo, da nisi menjao režim ishrane ovih dana?
Da li i dalje piješ 2 litre vode?
Kupi PROPLIS KAPI (NE mast, ni kremu na bazi propolisa, nego baš KAPI) i 2-3 puta dnevno rastvori 20-25 kapi u malo vode i to popij nakon obroka. Takodje, možeš ujutru i uveče da popiješ sok od nacedjenog celog limuna (bez šećera) pročistiće ti se lice, videćeš i sam.
Samo nemoj da prestaješ sa A. Diacnealom. Mislim da svih tih "10000000 bubuljica koje čekaju da izadju" imaju veze sa tom Sebamed kremom koju si mazao, nije važno što je trenutno ne mažeš, ali masnoća ti se nataložila i mora negde da izadje.
Ne odustaj i baci tu kremu.
Nisam,i dalje se hranim zdravo!
I pijem dosta vode!!!!I pijem cink kao i propolis(ukus-uzas).
Pa koju kremu da uzmem kad vidim da niste prezadovoljni ni avene krem,om za zastitu od uv!
bobo,na temi nekoliko sprata nize Silvio je napisao:
'Ovaj preparat u sebi sadrži derivat vitamina A, ali to nije tretinoin, već retinaldehyd, što je velika razlika. Sadrži i glikolnu kiselinu, ali to nije suviše visoka koncentracija. S obzirom na to, a i na godišnje doba, nije neophodno koristiti krem sa SPF-om. Ti kremovi, uglavnom, imaju teksturu koja ne odgovara aknoznoj koži. Sasvim je dovoljno da nađete neki lagani,bezmasni krem ukoliko koža počne da se peruta ili zateže. Kada ponovo dodje leto,režim se malo menja.'
Pozdrav!
'Neno, mislim da imaju samo jednu ili 2 nijanse i da su obe narandzaste.. bukvalno. '
Radi se o Cleanance emulziji koja regulise i uklanja masni sjaj ali je ovo obojena varijanta.I ne postoji u dve boje,samo jednoj koja nije narandzasta vec se prilagodjava tenu. Jedina joj je mana sto nema bas najbolju moc prikrivanja nedostataka na kozi. Uostalom,kao i svaka varijanta obojene kreme.
skvo,ocigledno zavisi od prirodne boje koze. Razliciti ljudi,razlicita iskustva.Da ponovim,mana joj je sto slabo pokriva,skroz je fluidna ali zato odlicno regulise rad lojnih zlezda. Mada,ako je tako kao sto ti kazes,ja ne bih rizikovala. Idemo dalje u potrazi za savrsenim puderom.
bobo,haha..nisam to ja rekla. Procitaj sta je mr Silvio napisao. Covek je strucnjak i treba mu verovati.Eto ti olaksanja.A sad u potragu za bezmasnom kremom bez SPF-a.