Make up uz kaficu ;)

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
skvo
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Dec 12, 2005 12:47 am

Post od skvo »

I nikako true match.... mnogo je masan
oljaeha
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jul 30, 2006 2:40 pm

Post od oljaeha »

Ovako,puder RVB (stvarno super-cena 30-ak eura ali dugo traje)!!!Nekada mi je bio dobar MF (onaj stari sa crnim poklopcem),ali ovi novi (color adapt,lasting-nikako mi se ne svidjaju)!!!Rumenilo Rimel (sareno)dugo koristim,kao i njihove olovke za usta a sjaj Golden rose (pristupacan a sasvim ok).Maskare su mi mnoge dobre-i Revlon i MF i L'oreal...A sada vi meni recite vasa iskustva sa kremama Garnier,posto sam odlucila da malo promenim kreme (do sada su to bile Nivea vissage)!!!Ako sam malo zalutala sa temom (mislim na kreme),oprostite devojke...znam da cete mi dati dobar savet!!!Kafica je super!!! :D
qwerty2
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Apr 28, 2006 11:59 am

Post od qwerty2 »

Ima taj Revlonov Color stay kod nas u BiH (2 sata voznje od BG) a sam kupila prije par dana, ali nikako da probam (ne mogu bas sa puderom da perem prozore :) )

Uvoznik za BiH Ovnak Vitez.
Andjela
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jan 10, 2005 12:18 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Andjela »

oljaeha,hiljadu puta sam se uverila u to da je toliko individualno koja ce krema prijati odredjenoj kozi,da to vec i vrapci na grani znaju. Licno,nisam nikada koristila Garnier,niti sam cula od nekog da je savrseno zadovoljan,ali to ne znaci da tvoja koza nece reagovati dobro na njihove kreme.

Najbolje bi bilo da ti se javi neko ko vec ima iskustva sa Garnierom,pa da ti prenese utiske.
skvo
Aktivan član
Aktivan član

Post od skvo »

Nema ni u divi revlon pudera ni u tom lilly-u gde je ranije bilo...
Koja je druga opcija?
A da nije shiseido :lol:
valentine
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Okt 07, 2006 5:50 pm
Kontakt:

Post od valentine »

Skvo ja sam se baš u zadnjih par dana dala u potragu za puderom i sebi sam kupila rimmel kompakt puder jer ne želim da zatvaram pore još i time dodatno.Usput sam videla da Revlon colorstay ima u jednoj parfimeriji i baš me je začudilo pošto se navodno ne uvozi već godinu dana. Već sam rekla da sam prošle zime kupila isti i to kod jedne devojke koja prodaje šminku u svom stanu po malo nižim cenama i pošto je moj muž u stvari bio da mi kupi to kod nje ona je meni rekla da uđem u neku parfimeriju i da probam koaj mi nijansa odgovara. Međutim ja sam tamo videla da revlon colorstay ima i brojeve pored naziva što je uobičajeno a njen nema jer je iz mađarske ili odakle već. Tako da sam ja taj puder koristila kojih dva meseca da bih po pričama drugih devojaka provalila da ona prodaje lažnjake. Njima se lorealova maskara osušila posle mesec dana. A posle toga su kineske radnje u Nišu bile preplavljene loreal maskarama za 200 dinara. Inače Revlon colorstay sam prvi put koristila još 98 u inostranstvu i bio je super. Zaista pokriva sve a u drugoj parfimeriji sam videla čak i par revlonovih stikova za koje je na nekom forumu neko rekao da su najbolji. možda ću i uzeti neki ali se plašim da im nije prošao rok.
skvo
Aktivan član
Aktivan član

Post od skvo »

Mozes li mi reci gde si videla taj revlonov? Je l mislis da je laznjak?
bobo001
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jul 25, 2005 2:25 pm

Post od bobo001 »

Ako ne sve,onda bar vecina tih firmiranih proizvoda je laznjak.
skvo
Aktivan član
Aktivan član

Post od skvo »

Zavisi gde se kupuje..
U Kraljevu u vecini parfimerija se prodaju laznjaci.. dok u DM-u naprimer, ne verujem da ce prodavati gluposti..
skvo
Aktivan član
Aktivan član

Post od skvo »

Je probao neko ovaj puder Slika
skvo
Aktivan član
Aktivan član

Post od skvo »

Inace ovaj puder ima spf6, a imaju i neki drugi isti oil free, sa spf 12
valentine
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Okt 07, 2006 5:50 pm
Kontakt:

Post od valentine »

Ma ja sam iz Niša i u Nišu sam to videla. Zaista ne znam za art deco mislim da je ok i da je sigurno pravi, za razliku od revlona koji je super ali treba naći original.
skvo
Aktivan član
Aktivan član

Post od skvo »

Mnogo pohvala sam cula o artdeco kozmetici, ali nikako nista da probam... mozda je ovo dobra prilika.. ako ne nadjem revlon
Andjela
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jan 10, 2005 12:18 am

Post od Andjela »

Artdeco je postojan puder ali nesto skuplji od Revlonovog. Mislim da je preko 2000 dinara. Najbolje je da probas tester da ga ne bi kupovala 'na slepo'.
skvo
Aktivan član
Aktivan član

Post od skvo »

Toliko?! U Hrvatskoj je 120 kuna, pa sam mislila da ovde nije preko 1500.
meni ionako puder traje godinu dana, nekad i duze, pa mi nije frka da dam novac za nesto ako je dobro.
Odgovori