Make up uz kaficu ;)

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
skvo
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Dec 12, 2005 12:47 am

Post od skvo »

I ja imam taj miss sporty.. ok mi je.
Bobo, i ti si dobrodosao na kafu ;)
bobo001
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jul 25, 2005 2:25 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od bobo001 »

Hvala,hvala!
Nego bas mi se pije kafica.Odoh da uzmem!
Andjela
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jan 10, 2005 12:18 am

Post od Andjela »

Ako vam je miss sporty ok..ne menjajte ga.

Neke devojke imaju dobra iskustva i sa Deborah zelenim korektorom za neutralisanje crvenila lica.

Evo Bobe,sad cemo i njega da nasminkamo! :D
bobo001
Aktivan član
Aktivan član

Post od bobo001 »

Andjela napisao:
Evo Bobe,sad cemo i njega da nasminkamo! :D
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
bobo001
Aktivan član
Aktivan član

Post od bobo001 »

Evo vam dobar savet za puder:Shiseido fluid fondation.sadrzi spf 15 pa ne morate koristiti kremu za zastitu od UV!To vam dodje 2 u 1!
P.S.i ne postavljajte pitanja,jer nista ne znam o ovome.Ja sam musko.
nenna
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Jul 01, 2006 9:20 pm

Post od nenna »

bobo, mislim da taj puder košta skoro 50 evra. Ukoliko ne pere, ne pegla i ne kuva za te pare - neka, hvala 8)

skvo, rumenilo ne stavljam često, a u te svrhe koristim rumenilo "firme" koju inače ne gotivim- Oriflame, iz kolekcije Giordani Gold - bronzing pearls, znači u obliku kuglica je, i lice mi najprirodnije izgleda sa njim, a probala sam ih dosta.

Od maskare - MF 2000 calorie, a kupila sam skoro Double Extension od L`oreala, i nisam nešto oduševljena. Mada, imam takve oči, (kažu lepe 8) ) ali gornji kapak mi je "usadjen" tako da gornje trepavice izvlačim sa strane.

Korektor MF, nijansa ivory, lepo prekriva podočnjake i postojan je, ne "grudva se" kad se smejem, tj. ne ostaju one brazde kad sam pola dana van kuće, a ne stignem da popravim šminku.

Andjela, hvala na odgovoru, i ne reče nam da li prihvataš kandidaturu. :lol: 8)
valentine
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Okt 07, 2006 5:50 pm
Kontakt:

Post od valentine »

Kažu da puder u prahu ili kameni ne zatvara pore i da je mnogo bolje koristiti ga od tečnog. Da li znate koji je bolji. To je naročito pogodno za ljude sa problematičnog i masnom kožom.
bobo001
Aktivan član
Aktivan član

Post od bobo001 »

nenna napisao:bobo, mislim da taj puder košta skoro 50 evra. Ukoliko ne pere, ne pegla i ne kuva za te pare - neka, hvala 8)
Sve si luda! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
qwerty2
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Apr 28, 2006 11:59 am

Post od qwerty2 »

bobo, mislim da taj puder košta skoro 50 evra. Ukoliko ne pere, ne pegla i ne kuva za te pare - neka, hvala

skvo, rumenilo ne stavljam često, a u te svrhe koristim rumenilo "firme" koju inače ne gotivim- Oriflame, iz kolekcije Giordani Gold - bronzing pearls, znači u obliku kuglica je, i lice mi najprirodnije izgleda sa njim, a probala sam ih dosta.

Od maskare - MF 2000 calorie, a kupila sam skoro Double Extension od L`oreala, i nisam nešto oduševljena. Mada, imam takve oči, (kažu lepe ) ali gornji kapak mi je "usadjen" tako da gornje trepavice izvlačim sa strane.

Korektor MF, nijansa ivory, lepo prekriva podočnjake i postojan je, ne "grudva se" kad se smejem, tj. ne ostaju one brazde kad sam pola dana van kuće, a ne stignem da popravim šminku.

Ovo kao da sam ja pisala :)
Bila sam prije 2 dana na nekom predavanju o kozmetici, konkretnije Revlon i Art deco. Ljudi moji sta svasta ima da se nauci! Pa ja za pola stvari nisam nikad cula! Art deco me je odusevio. Prvom prilikom cu poceti da kupujem svasta od njih, a nisu ni puno skupi.Sijenke su fantazija. Malo mi je skupa ona podloga za sijenke, ali to moram da imam :roll: :)

One Oriflame kuglice nisu rumenilo kako sam i ja mislila, nego bronzer koji se nanosi preko citavog lica, ali moze da koristi i kao rumenilo.
nenna
Aktivan član
Aktivan član

Post od nenna »

Svi ovde hvale Revlonov puder Color Stay. Odem danas da ga kupim.

Medjutim, obidjoh ceo centar: LILY, DM, Jasmin, Beauty Palace, TREF, i sve ostale manje i veće parfimerije na Terazijama, Knezu i okolini. :-?
Svi su mi rekli istu stvar - da se Revlon poslednjih godinu dana više ne prodaje kod nas, jer ne postoje zvanični distributeri.

Gde vi ljudi nabavljate taj Revlon puder, ili su vam to neke stare zalihe? :roll:
Andjela
Aktivan član
Aktivan član

Post od Andjela »

nenno,zaista ga nema na mestima gde si spomenula.Sto ne znaci da ga uopste nema 8) . Mozes da ga nadjes u OTC-u (otvorenom trznom centru na Novom Beogradu,na tezgama gde se prodaje kozmetika). Takodje ga imas u par parfimerija u Piramidi. U OTC-u Revlon kosta oko 900 dinara,Piramida je vec malo skuplja-tamo su oko 1200. Ako budes imala problema sa kupovinom,javi...Ja sam blizu i OTC-a i poslovno blizu Piramide.
Andjela
Aktivan član
Aktivan član

Post od Andjela »

Inace mi nije jasno kako vise nema Revlona ,videh ceo pult sa njihovom dekorativnom kozmetikom u parfimeriji?
nenna
Aktivan član
Aktivan član

Post od nenna »

I mene je začudilo, ali veruj mi da ga nema apsolutno nigde na potezu od Slavije do Trga.
Znači sutra - pravac buvljak 8) (to je taj OTC?) I kako da znam da nije fuš, tj. lažnjak? :roll:
skvo
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Dec 12, 2005 12:47 am

Post od skvo »

Jedini lilly gde sam ja videla revlon kozmetiku, je onaj drugi od slavije kad se ide ka terazijama...
Andjela
Aktivan član
Aktivan član

Post od Andjela »

To je taj OTC. Nemam pojma kako provaliti da li je original ili laznjak. U najgorem slucaju, i laznjak je odlican.
Odgovori