Bobo, i ti si dobrodosao na kafu
Make up uz kaficu ;)
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
-
nenna
- Aktivan član

- Pridružio se: Sub Jul 01, 2006 9:20 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
bobo, mislim da taj puder košta skoro 50 evra. Ukoliko ne pere, ne pegla i ne kuva za te pare - neka, hvala
skvo, rumenilo ne stavljam često, a u te svrhe koristim rumenilo "firme" koju inače ne gotivim- Oriflame, iz kolekcije Giordani Gold - bronzing pearls, znači u obliku kuglica je, i lice mi najprirodnije izgleda sa njim, a probala sam ih dosta.
Od maskare - MF 2000 calorie, a kupila sam skoro Double Extension od L`oreala, i nisam nešto oduševljena. Mada, imam takve oči, (kažu lepe
) ali gornji kapak mi je "usadjen" tako da gornje trepavice izvlačim sa strane.
Korektor MF, nijansa ivory, lepo prekriva podočnjake i postojan je, ne "grudva se" kad se smejem, tj. ne ostaju one brazde kad sam pola dana van kuće, a ne stignem da popravim šminku.
Andjela, hvala na odgovoru, i ne reče nam da li prihvataš kandidaturu.

skvo, rumenilo ne stavljam često, a u te svrhe koristim rumenilo "firme" koju inače ne gotivim- Oriflame, iz kolekcije Giordani Gold - bronzing pearls, znači u obliku kuglica je, i lice mi najprirodnije izgleda sa njim, a probala sam ih dosta.
Od maskare - MF 2000 calorie, a kupila sam skoro Double Extension od L`oreala, i nisam nešto oduševljena. Mada, imam takve oči, (kažu lepe
Korektor MF, nijansa ivory, lepo prekriva podočnjake i postojan je, ne "grudva se" kad se smejem, tj. ne ostaju one brazde kad sam pola dana van kuće, a ne stignem da popravim šminku.
Andjela, hvala na odgovoru, i ne reče nam da li prihvataš kandidaturu.
bobo, mislim da taj puder košta skoro 50 evra. Ukoliko ne pere, ne pegla i ne kuva za te pare - neka, hvala
Od maskare - MF 2000 calorie, a kupila sam skoro Double Extension od L`oreala, i nisam nešto oduševljena. Mada, imam takve oči, (kažu lepe ) ali gornji kapak mi je "usadjen" tako da gornje trepavice izvlačim sa strane.
Ovo kao da sam ja pisala
Bila sam prije 2 dana na nekom predavanju o kozmetici, konkretnije Revlon i Art deco. Ljudi moji sta svasta ima da se nauci! Pa ja za pola stvari nisam nikad cula! Art deco me je odusevio. Prvom prilikom cu poceti da kupujem svasta od njih, a nisu ni puno skupi.Sijenke su fantazija. Malo mi je skupa ona podloga za sijenke, ali to moram da imam
One Oriflame kuglice nisu rumenilo kako sam i ja mislila, nego bronzer koji se nanosi preko citavog lica, ali moze da koristi i kao rumenilo.
-
nenna
- Aktivan član

- Pridružio se: Sub Jul 01, 2006 9:20 pm
Svi ovde hvale Revlonov puder Color Stay. Odem danas da ga kupim.
Medjutim, obidjoh ceo centar: LILY, DM, Jasmin, Beauty Palace, TREF, i sve ostale manje i veće parfimerije na Terazijama, Knezu i okolini.
Svi su mi rekli istu stvar - da se Revlon poslednjih godinu dana više ne prodaje kod nas, jer ne postoje zvanični distributeri.
Gde vi ljudi nabavljate taj Revlon puder, ili su vam to neke stare zalihe?
Medjutim, obidjoh ceo centar: LILY, DM, Jasmin, Beauty Palace, TREF, i sve ostale manje i veće parfimerije na Terazijama, Knezu i okolini.
Svi su mi rekli istu stvar - da se Revlon poslednjih godinu dana više ne prodaje kod nas, jer ne postoje zvanični distributeri.
Gde vi ljudi nabavljate taj Revlon puder, ili su vam to neke stare zalihe?
-
Andjela
- Aktivan član

- Pridružio se: Pon Jan 10, 2005 12:18 am
nenno,zaista ga nema na mestima gde si spomenula.Sto ne znaci da ga uopste nema
. Mozes da ga nadjes u OTC-u (otvorenom trznom centru na Novom Beogradu,na tezgama gde se prodaje kozmetika). Takodje ga imas u par parfimerija u Piramidi. U OTC-u Revlon kosta oko 900 dinara,Piramida je vec malo skuplja-tamo su oko 1200. Ako budes imala problema sa kupovinom,javi...Ja sam blizu i OTC-a i poslovno blizu Piramide.