Make up uz kaficu ;)
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Jul 01, 2006 9:20 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Clarins je extra puder... uopste ne zapusava pore, lice tokom celog dana ima savrsen izgled (koliko god zvucalo kao reklama), i od srca ga preporucujem svakome ko zeli prilicno lagan puder, sa fenomenalnom moci ujednacavanja tena, a pritom je potpuno nemasan i neskodljiv.PLESAČICA napisao:Djevojke i ja sam se odlucila da kupim puder i to ovaj Clarins, ali imam problem, ne mogu da ga nadjem nigdje kod nas, ja sam iz tz, sta mislite kako da ga nabavim, ima li neki slican njemu s slicnim svojstvima:"Sad sam stavila puder na celo lice, i jako sam srećna jer je to upravo ono što sam želela, nešto kao lakša (letnja) varijanta ColorStay-a, samo što ima niz dodatnih prednosti u odnosu na Revlon CS, npr, nije težak, ne zapušava pore, strogo je oil-free i non-comedogenic (specijalno pravljen za masnu kožu), obezbedjuje mat efekat tokom celog dana, bez potrebe za "popravljanjem" šminke, sadrži anti-polution kompleks, koji kožu štiti od negativnih uticaja iz okruženja, i jako lepo prekriva i ujednačava ten"???HVALA
Plesacice, mozes da ga nadjes po vecim parfimerijama.
Ja sam mislila da uzmem bourjois lovely matt
jesi li ovaj uzela? http://www.bourjois.co.uk/face/powder/101
jesi li ovaj uzela? http://www.bourjois.co.uk/face/powder/101
otkad koristim colorstay dobila sam par puta 'kompliment' da mi se jako vidi puder. s obzirom da nisam ranije koristila tecne pudere ne znam da li je do toga sto ne umem da ga stavim ili stavim previse, nemam pojma. kako ga vi nanosite i koju kolicinu upotrebite za celo lice? ja stavim bukvalno jednu kap ali opet se vidi. mnogo mi je bolja varijanta korektor i kompakt puder.
inace shiseido kompakt puder je odlican, stvarno uopste ne izaziva ni mitisere ni bubuljice, jako sam zadovoljna.
inace shiseido kompakt puder je odlican, stvarno uopste ne izaziva ni mitisere ni bubuljice, jako sam zadovoljna.
jao ne znam, bas sam mislila da sam pogodila boju, uzela sam buff, imam dosta svetao ten, mada moguce da je trebalo malo tamniji. znam da svi hvale colorstay kako je 'nevidljiv' a dobro prekriva, nemam pojma, ili ne znam da ga stavim ili nisu drugi navikli da me vide s tecnim puderom :] najveci problem je sto mora da se stavi na celo lice a onda se sigurno primecuje.
A onako uz kaficu, koristite li kreme protiv bora?
Ja sam ušla u 30. i napokon sam kupila kremu protiv bora. Do sada sam koristila Vishy termalfix UV. Ona je savršena, pogodna ljeti, sadrži UV filter i protiv suvišnog sjaja kože. Medjutim vidim ja da se moje bore više ne šale i odlučim se na konkretniji potez. Niveu, Garnijer i neke masivne proizvođače ne podružavam, barem kada je o kremama riječ. Vishy ima savršenu liniju miyokin namjenjenu tretmanu prvih bora i košta oko 25-30eura. Ipak sam se odlučila za Eucerin Q10 Active, s obzirom da i ova sadrži UV filter i za osjetljivu kožu lica je. Ona je pogodna i za suvu kožu. Moja koža je mješovita. Postoji i Q10 Active Fluid, ne sadrži ulja i posebno pogoduje mješovitoj koži. Međutim nije je bilo nigdje pa sam uzela ovu prvu. Ona ima medicinsku emulziju ulja u vodi. Moj problem je što se koža za kratko vrijeme isuši i peruta, pa ne mogu da se oslonim samo na one kreme za masnu ili mješovitu kožu. Što se tiče pudera, koristim Vishy, ali kao tonirana krema. Odlična je i ona sadrži UV zaštitu. Ova kozmetika jeste malo skuplja, ali barem znate šta kupujete i da je 100% prošlo neke kontrole i što je najbitnije nema podjele tržišta. Nivea i ostali proizvođači što šalju nama nema nikakve veze sa oni što prave i prodaju u Njemačkoj. Tako je i sa praškovima za veš, pastama za zube, omekšivačima. Znači, neutrogena, eucerin, vishy. Pokazatelj svega je da ove preparate možete naći samo u odličnim parfimerijama ili apotekama. Eucerin npr prodaju samo apoteke. Ja vam ih toplo preporučujem.
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Jan 28, 2007 11:57 pm