Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.
Svidja mi se tekstura kod vichy-ja, i dobro pokriva, ali mat efekat je bolji sa revlonom. Imam 2 nijanse, jedna je svetlija 35, druga tamnija 45, pa kombinujem.
Andjela,ne nadjoh Vichy,pa sam uzela colorstay.mogu ti reci da sam bas zadovoljna...mozda sam trebala da uzmem za nijansu tamniji,s obzirom i da ide leto,ali nema veze...HVALA VAM PUNO!
Zdravo djevojke, samo jedno pitanje, znate li mozda koliko cokolada i slatkisi uticu na pojavu bubuljica?da li je to samo "suplja prica" ili ima stvarno nekog uticaja i ako ima koliko?ako neko zna vise o tome nek pise?HVALA PUNO
Ovako,tu istu pricu sam cula milion puta,isto mi je i dermatolog rekao da slatkisi uticu na pojavu bubuljica a posto prozdirem slatkise,resila sam to na sebi da isprobam.Rezultat:vise sam imala bubuljica kad nisam jela slatkise nego obicno.Moje misljenje je da se bubuljice najvise pojavljuju zbog stresa,bar je kod mene tako.I ono sto sigurno pomaze je VODA. Zato,pij puno,puno vode i videces kako ce se ten prolepsati