Make up uz kaficu ;)

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
nenna
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Jul 01, 2006 9:20 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od nenna »

Andjela, koji je tačan naziv tog Estee Lauder pudera koji ti imaš? Jel mi baš njega preporučuješ ili misliš da postoji nešto iz te kuće što bi meni bolje leglo? Izvini što te davim, ali imam dovoljno poverenja u tvoj sud, da ću na osnovu njega da načinim konačan izbor. :D
Andjela
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jan 10, 2005 12:18 am

Post od Andjela »

Ma nema problema :)

Ja imam Individualist, ali on je namenjen normalnoj kozi. Mislim da ce tebi odlican biti Double Wear koji je za masnu.:) Ne znam kakvu boju tena imas? Negde sam napisala da je mozda jedina mana tih pudera to sto je najsvetlija nijansa mozda za nijansu tamnija za nekog ko ima bas beo ten. Meni je OK jer imam neku srednju boju tena, zuckast podton.
Andjela
Aktivan član
Aktivan član

Post od Andjela »

Vidi, kako god, naravno da ces ga probati na ruci i proceniti da li ti odgovara. Jos bi bilo dobro da pitas prodavacice u parfimeriji sta bi ti preporucile od toga sto zelis, odredis i svoju cenu i kad skupis dovoljno utisaka...onda pljunes tih 30 i nesto eurica. Za te pare, zaista moras biti sigurna da si dobila ono sto trazis.
nenna
Aktivan član
Aktivan član

Post od nenna »

Super, to mi baš odgovara, jer i moj prirodni ten je "srednje" nijanse, ali se "samopotamnjujem", pa uvek uzmem puder za nijansu tamniji od prirodne boje mog tena.
Hvala na savetu :)
Andjela
Aktivan član
Aktivan član

Post od Andjela »

Hej ,javi sta si uradila. :D
nenna
Aktivan član
Aktivan član

Post od nenna »

Obavezno :wink:
nisam_luda
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Sep 29, 2006 12:50 am

Post od nisam_luda »

kupila sam puder COVERDERM perfect face koji koristim vec tri godine... prilikom kupovine sam saznala da se on vise ne proizvodi :(

neka preporuka? kakav je colorstay u poredjenju sa coverdermom ? :evil: :evil: :evil:
Jelena83
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Sep 17, 2006 11:17 am

Post od Jelena83 »

@nisam_luda, mislim da ti je najbolje da napravis zalihe tog Coverderma.

Ja stavljam Deline mada posle izvesnog vremena pocnem da sijam pa moram preko da stavim puder u prahu (Max factor ali on mi nekako promeni boju i potamni lice, moracu da nabavim neki drugi).

Nenno, ne znam da li si razmisljala o nekom 'pore minimizeru', znam da ga ima Clinique. To i nije puder nego vishe kao tonirana krema.

Ja koristim Estee Lauder Idealist kremu (zapravo nije krema nego fluid, stavlja se ispod kreme), njena svrha je takodje smanjenje pora. Fantasticna stvar. Razmisljam da li da krenem da zakidam na ostaloj kozmetici i da stedim pare pa da napravim zalihe Idealista :lol: Stavim Idealist ispod Deline i bude super :D
nenna
Aktivan član
Aktivan član

Post od nenna »

Ja kupila puder, pa da se "pohvalim" :D
Na toplu preporuku ljubaznih devojaka iz Beauty Palace parfimerije, kupila sam puder CLARINS Multi-Matte Foundation.
Zadržala sam se tamo nekih sat vremena, isprobala sve što me zanimalo, i Estee Lauder Double Wear, i Clinique Stay-Matte Foundation, neki Chanel ne sećam se tačnog naziva, i još par njih, ali jedna od devojaka ima sličan tip kože kao ja, i kad je čula šta tražim, bez razmišljanja mi je preporučila Clarins.

Sad sam stavila puder na celo lice, i jako sam srećna jer je to upravo ono što sam želela, nešto kao lakša (letnja) varijanta ColorStay-a, samo što ima niz dodatnih prednosti u odnosu na Revlon CS, npr, nije težak, ne zapušava pore, strogo je oil-free i non-comedogenic (specijalno pravljen za masnu kožu), obezbedjuje mat efekat tokom celog dana, bez potrebe za "popravljanjem" šminke, sadrži anti-polution kompleks, koji kožu štiti od negativnih uticaja iz okruženja, i jako lepo prekriva i ujednačava ten.

Cena je 2550 din, ali sam imala sreće da je puder na akciji (što sam saznala tek kad sam se konačno odlučila, jer nigde nije bilo istaknuto), tako da sam dobila i 10% popusta, i puder me izašao 2300 dinara. Moram da pohvalim jako ljubazne devojke iz parfimerije, gde su sve 4 došle da pomognu da nadjem baš ono što tražim i u nijansi koja je odgovarajuća. Dobila sam na poklon tester gel-kremicu Clarins kao pologu za puder, i losion iz iste kolekcije.

Eto, javiću kako "čuči" puder na duže staze i kako sam zadovoljna.
nenna
Aktivan član
Aktivan član

Post od nenna »

An@
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 26, 2006 1:41 am

Post od An@ »

@ NISAM_LUDA....Sto se tice COVERDERMA moj ti je predlog da okrenes uvoznika,imas njihov br tel cini mi se na kutiji i lepo ih pitas da li je to istina i da li ce ga i dalje uvoziti...:)

Ajde ako se odlucis da sada preko leto koristis neki drugi osim Perfect Face javi kakvi su utisci...cini mi se da onaj sa vitaminom C...valjda...nije losa varijanta za leto...

@ NENNO ti javljaj za CLARINS:)
p.s...Sta si odlucila za SKINOREN krem?
tara-bg
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Avg 22, 2006 10:12 pm

Post od tara-bg »

Ako vec nema La Roche,
gde ima da se kupi kozm. Manhattan? :(
Andjela
Aktivan član
Aktivan član

Post od Andjela »

nenno, super, javi rezultete. Meni se cini da ces biti zadovoljna:)

tara, zar nema u DM-u?
tara-bg
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Avg 22, 2006 10:12 pm

Post od tara-bg »

Hvala Andjela, pogledacu u DM-u.
Jel mozes da mi kazes nesto vishe
o toj Skinoren (ili kako vec) kremi koju svi pominju?
Pozz
PLESAČICA
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Apr 07, 2007 2:31 pm

Post od PLESAČICA »

Djevojke i ja sam se odlucila da kupim puder i to ovaj Clarins, ali imam problem, ne mogu da ga nadjem nigdje kod nas, ja sam iz tz, sta mislite kako da ga nabavim, ima li neki slican njemu s slicnim svojstvima:"Sad sam stavila puder na celo lice, i jako sam srećna jer je to upravo ono što sam želela, nešto kao lakša (letnja) varijanta ColorStay-a, samo što ima niz dodatnih prednosti u odnosu na Revlon CS, npr, nije težak, ne zapušava pore, strogo je oil-free i non-comedogenic (specijalno pravljen za masnu kožu), obezbedjuje mat efekat tokom celog dana, bez potrebe za "popravljanjem" šminke, sadrži anti-polution kompleks, koji kožu štiti od negativnih uticaja iz okruženja, i jako lepo prekriva i ujednačava ten"???HVALA
Odgovori