Inace, danas sam bila u apoteci kod Kalenica gde je bila promocija dr Murad.
Od njihove promoterke dobila sam tester nocne kreme sa vocnim kiselinama, dnevnu kremu i kremu sa spf koja se maze preko ove dnevne.
Nije mogla da poveruje da je diacneal bio prejak, i rekla mi da je normalno to sto mi se desavalo, ne mislim tako ali ajde...
Sve u svemu, znam ja da se Murad kvalitetan i tako to, ali ta devojka/zena, ne znam nije puno starija od mene, ima kozu jako slicnu mojoj. Ona radi u Muradovom centru.
Ima jako prosirene pore, mozda i vise nego moje, par oziljaka na obrazima, koji izgledaju kao velike pore nepravilnog oblika, po obrazima flekice, kao blaga crvenila, od bubuljica koje su prosle. Nije joj bila preterano masna koza tada, ali verujem da je stavila nesto za matiranje.
Sve u svemu, verujem ja da ce mi ove kreme biti super, ali koza je takva kakva je, i moja nikada nece moci da bude savrsena. Maaaali je broj ljudi sa takvom kozom.
tako da mi ne pada na pamet da dam 3000 za kremu, postoje jeftinije koje ce imati slican ucinak.
Trenutno razmisljam o italijanskoj kozmetici Nature's. I kad kupim kremu, javicu kakva je.