Avene Diacneal
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
jedna jedina Garnier Purebobo001 napisao: Koju Garnier Pure?!
E ja se ocajno osecam,crvenilo NECE da se povuce,a i strasno me svrbi.

sasvim lepo hidrira i matira i ne provocira kožu iako sasrži salicilnu kiselinu (verovatno ne u velikoj količini).
što se tiče crvenila, ja sam odlučila da pustim lice malo, da se ne umivam toliko često i ne koristim hiljadu preparata odjednom, naročito ne maske i pilinge, i evo deluje za sada.
od AD-a mi sve izlazi na površinu, iscedim samo ako baš mora, ali ne kopam lice više jer iz vašeg iskustva vidim da je koža mnogo osetljiva na to, tako da je to veliki plus, sprečava me da se uništavam

uh, ne znam, velike nade polažem u ovo.
jelena, ja sam koristila dercome activ kremu sa 10%AHA kada se pojavila, ali mi je jednostavno bila premasna, mislim da je ona bolja za stariju kožu.
Inace, stanje moje koze nakon 5 od prestanka koriscenja diacneala(3 nedelje koriscenja AD)...
Pore, nikad gore i pune
Bubuljice, 3 na licu, van pms-a mi se uglavnom ne pojavljuju
Koza crvena, puna flekica,
Jos uvek isperutana na pojedinim delovima, iako je redovno hidriran i pokusavam da sredim stvar
Cela povrsina koze izgleda nekako izmuceno, mrtvo..
Uopste koza mi nije bila gora od sedmog razreda..
Dok mi ne stigne rvb krema, stavljacu vichy normaderm uvece, to je par dana, i ranije kad sam je koristila bila mi je super u prvo vreme. Valjda ce truncicu da sredi stvar.
Inace, radi "testa" stavljala sam diacneal 3 veceri u tankom sloju na jednu bubuljicu koja mi je izasla na obrazu, i nema je vise, ali mi je koza na tom mestu braon, isperutana, i onako, sija se kao da je oziljak..
uopste lice mi izgleda kao da je neki blazi oziljak..
toliko...
Pore, nikad gore i pune
Bubuljice, 3 na licu, van pms-a mi se uglavnom ne pojavljuju
Koza crvena, puna flekica,
Jos uvek isperutana na pojedinim delovima, iako je redovno hidriran i pokusavam da sredim stvar
Cela povrsina koze izgleda nekako izmuceno, mrtvo..
Uopste koza mi nije bila gora od sedmog razreda..
Dok mi ne stigne rvb krema, stavljacu vichy normaderm uvece, to je par dana, i ranije kad sam je koristila bila mi je super u prvo vreme. Valjda ce truncicu da sredi stvar.
Inace, radi "testa" stavljala sam diacneal 3 veceri u tankom sloju na jednu bubuljicu koja mi je izasla na obrazu, i nema je vise, ali mi je koza na tom mestu braon, isperutana, i onako, sija se kao da je oziljak..
uopste lice mi izgleda kao da je neki blazi oziljak..
toliko...
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Jul 01, 2006 9:20 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
skvo, reći ću ti iz iskustva, sve te promene koje opisuješ kao svojevrsne ožiljke, crvenilo i iziritirani delovi kože, nastali su kao rezultat tvog kopanja... a koža ti je postala hipersenzitivna od AD-a.
Meni se dešava ista stvar, i to SAMO NA MESTIMA na kojima se nekontrolisano čeprkam i napravim rane, koje kad zarastu ostaje crvenilo još neko vreme.
Skoro nedelju dana se nisam kopala i lice mi je neuporedivo bolje, tačnije nemam taj usijan i "izmučen" izgled kože. Probaj da se kontrolišeš, za tvoje je dobro, nastavila sa AD-om ili ne (što volim da delim savete kojih se ni sama ne prirdžavam
)
Meni se dešava ista stvar, i to SAMO NA MESTIMA na kojima se nekontrolisano čeprkam i napravim rane, koje kad zarastu ostaje crvenilo još neko vreme.
Skoro nedelju dana se nisam kopala i lice mi je neuporedivo bolje, tačnije nemam taj usijan i "izmučen" izgled kože. Probaj da se kontrolišeš, za tvoje je dobro, nastavila sa AD-om ili ne (što volim da delim savete kojih se ni sama ne prirdžavam

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Jul 01, 2006 9:20 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Pa kao experiment, uzmi neku staru kožnu cipelu i radi joj sve ono što radiš svom licu, cedi, kopaj, pa stavi Afrodita masku, isperi, pa nanesi preko sve te preparate koje stavljaš sebi, i opet sutra sve to iznova i videćeš da će jadna cipela da se raspadne za par meseci.
Budi malo nežnija sa svojim licem, jer SAMO 1 imamo, a cipele uvek možeš da kupiš nove.
Probaj aspirin masku, samo umesto 2 aspirina, istopi 1, dodaj kašičicu meda i 2-3 kapi limuna. Drži max 10min za početak i isperi. Ne vide se odmah rezultati kad opereš lice, već par sati kasnije. Osvežava lice i "topi" sadržaj pora.
I kakva je ta rvb krema, nemam iskustva s njom, jel to baš za masnu kožu, jel dnevna/noćna/aktivna/za svakodnevnu negu?
Budi malo nežnija sa svojim licem, jer SAMO 1 imamo, a cipele uvek možeš da kupiš nove.

Probaj aspirin masku, samo umesto 2 aspirina, istopi 1, dodaj kašičicu meda i 2-3 kapi limuna. Drži max 10min za početak i isperi. Ne vide se odmah rezultati kad opereš lice, već par sati kasnije. Osvežava lice i "topi" sadržaj pora.
I kakva je ta rvb krema, nemam iskustva s njom, jel to baš za masnu kožu, jel dnevna/noćna/aktivna/za svakodnevnu negu?
He, he .. dobra fora za cipelu
Kremu ne kupujem u originalnom pakovanju, zato sto ova kozmeticarka za salon dobija u vecim pakovanjima, pa moze kod nje da se kupi manja kolicina, tako ispadne jeftinije..
Ona mi je odredila nju za moj tip lica, nesto je ona zove dermo purifiant.. tako nesto ja kapiram da je to ova iz http://www.rvbcosmetics.com/home-e.htm natura/spice kolekcije ona bez spf

Kremu ne kupujem u originalnom pakovanju, zato sto ova kozmeticarka za salon dobija u vecim pakovanjima, pa moze kod nje da se kupi manja kolicina, tako ispadne jeftinije..
Ona mi je odredila nju za moj tip lica, nesto je ona zove dermo purifiant.. tako nesto ja kapiram da je to ova iz http://www.rvbcosmetics.com/home-e.htm natura/spice kolekcije ona bez spf