Avene Diacneal

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
Lu
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 20, 2006 12:12 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Lu »

bobo001 napisao:Oprosti,citao sam povrsno........ :D
Bobo, bobo da se nisi zaljubio????????????????????

pa ti slova igraju pred ocima !? :lol:
bobo001
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jul 25, 2005 2:25 pm

Post od bobo001 »

Lu "procitala"si me!Jesam,ludo sam zaljubljen,ali to nije greh :D i divno mi je....
Lu
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 20, 2006 12:12 pm

Post od Lu »

Kakav greh !!!
BAS SUPER !!!
Zaljubljeni ljudi su najbolje drustvo , uvek zrace necim pozitivnim !
NikaBeba
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Nov 22, 2006 9:02 am

Post od NikaBeba »

Pogresno sam napisala. Nije mi rekla kozmeticarka nego dermatologinja. Ja nisam ni znala da us akne te bubuljice koje ja imam ( poneku na obrazima i mitesere na nosu ) vec sam mislila da su akne one potkozne, upaljene, koje ostavljaju ona udubljenja na licu. Znate, ono kada vidite nekoga sa oziljcima i rosavim licem...e ja sam mislila da su to posledice akni.

a sto se tice terapije, dala mi je differin gel 0,1% i eucerin - zelenu liniju. Propisala mi kremu a u apoteci mi dali gel, ali ja to nisam ukapirala odmah vec tek nakon nekoliko dana koriscenja. Eucerin nisam uzela jer mi se vise svidja vichy i uzela sam normaderm na svoju ruku. inace koga god znam da je bio kod dermatologa dali su mu tu eucerin kozmetiku, tako da mislim da dermatolozi imaju procenat od prodaje :lol: :lol: :lol:
skvo
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Dec 12, 2005 12:47 am

Post od skvo »

Zelim ti uspeh sa normadermom, ali smo mi nekako dosli do zakljucka da ne postoji zenska osoba kojoj je pomogao..
jovanaklea
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Apr 06, 2006 9:57 am

Post od jovanaklea »

moram da postavim jedno glupo, ali neophodno pitanje-da li iko zna kako se pravilno cede mitiseri?? ne mogu svaki cas da trckam do dermatologa zbog jednog ili dva na nosu! Kakva je procedura-parenje kamilicom, cedjenje uz pomoc maramice, alkohol na kraju ili neka druga tehnika?
skvo
Aktivan član
Aktivan član

Post od skvo »

Vec nedelju dana ne koristim diacnela, u poslednjih par dana koristim samo avene hydrance, i jos uvek mi se nije sredila koza po pitanju perutanja.. ludim.
Jelena83
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Sep 17, 2006 11:17 am

Post od Jelena83 »

A da stavis neku hidrantnu ili hranljivu masku na lice? Kada se meni tako jednom perutala koza, stavila sam onu Garnier hranljivu sa medom, mislim da je ona bas za suvu kozu (verovatno ce ti malo umastiti lice) ali meni uvek nesto od tih stvari za suvu kozu reshi problem perutanja.
skvo
Aktivan član
Aktivan član

Post od skvo »

Ma, ne znam. . mozda bih i mogla..
Mada mi za 2-3 dana stize rvb krema, ona ce da sredi stvar.
makki
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Mar 15, 2005 10:43 am

Post od makki »

Evo ljudi terapija za cisto lice:

uvece: Fresh Farmacy Lush i Avene Diacneal

ujutru: Fresh Farmacy Lush i Avene Hydrance Optimale UV 15A 15B (posto nema sunca slobodno zamenite za Avene Hidrance LIGHT, sto cu i ja uraditi posto utrosim ovu koju vec imam)

Posto je zima, pa se lice susi vise nego uobicajeno, plus tome doprinosi Diacneal, neophodno je hidrirati kozu preko dana, a Avene Hydrance Optimale je prava krema, bolju za preko dana nisam proba do sada, svo crvenilo od dehidracije lica mi je nestalo za 2 dana, a perutanje da ne pominjem.
bobo001
Aktivan član
Aktivan član

Post od bobo001 »

Ja sam nocas namazao Diacneal,onako mahinalno i jutros na tom mestu su mi izasle 4 bubuljice koje bole na dodir! :cry: :cry: :cry: Definitivno on nije za mene!
chokoladica
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Jun 24, 2006 6:19 pm

Post od chokoladica »

ja samo svratila da vidim ima li nesto novo.....
koliko vidim sve po starom,ni ja nisam nasla jos kremu,jos uvek koristim AD bolje mi je malo,ali imam par fleka sto je mojih ruku delo :( ,nadam se da ce i one proci,jos uvek razmisljam da uzmem garnier pure kremu....
stavljala sam masku od aspirina,drzala 20 min. nisam bas primetila neki pomak. :roll:

bobo001,meni je na pocetku koriscenja Diacneala iskakalo par bubuljica,desi se i sada po neka,ja mislim da on sve to tera napolje....
koliko ga dugo ti koristis...
skvo
Aktivan član
Aktivan član

Post od skvo »

Ja jos uvek koristim avene hydrance za preko dana, znaci vec 4 nedelje, a AD sam koristila tri, i perutanje je jos uvek prisutno...
bobo001
Aktivan član
Aktivan član

Post od bobo001 »

Koristio sam ga 3-4 nedelje,ne znam tacno!
skvo
Aktivan član
Aktivan član

Post od skvo »

Ja odlucila, posto mi sutra stize moja draga rvb, da probam AD da stavljam na bubuljice kad izadju, ulazim u pms :roll: ,
i da je stavljam jednom nedeljno.
Posto nisam stavljala nedelju dana sada sam stavila kolicinu ne vecu od zrna prosecnog graska, na nos i bradu, i deo obraza pored nosa... i na 2 bubuljice koje prolaze
Odgovori