Prijava na doktor.rs mailing listu
Pratite nas redovno putem newslettera.

Sva vremena su u UTC + 2 sata




Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5 Posta ] 
Autor Poruka
 Tema posta: TIBETANSKE PECURKE
PostPoslato: Čet Okt 19, 2006 10:31 pm 
OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Pon Dec 27, 2004 2:57 pm
Postovi: 134
Zna li neko nesto o pecurkama sa Tibeta? Ja sam ih dobila iz inostranstva, pravi se od njih jogurt. Klasicnog je ukusa, kao jogurt, samo je miris malo drugaciji. Prva 2,3 dana kada se pije dobije se proliv, ali to je znak da organizam pocinje da se cisti od svih mogucih toksina iz organizma. Moji ga ukucani svi piju i kazu da je odlican, ali ja sam jos uvek rezervisana za takve stvari (dojim bebu), pa molim nekog ako nesto o ovome zna ili je bar cuo da podeli neku informaciju. Hvala unapred!
Pozdrav!


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Pet Okt 20, 2006 10:10 am 
OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Sub Okt 22, 2005 5:07 pm
Postovi: 166
Lokacija: Novi Sad
Koliko ja znam, tibetanska gljiva je isto sto i kefir. Sama gljiva se koristi za fermentaciju mleka, i u svakom slucaju ne moze vam skoditi, sta vise, propagira se kao izuzetno zdravo! O tibetanskoj gljivi mozete vise procitati pod temom Dijabetes.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Pon Okt 23, 2006 3:32 pm 
Korisnikov avatar OffLine Stalni član Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 1:33 am
Postovi: 1329
Lokacija: BEOGRAD
Na opciji ''traži'' bi našli dosta o tome ,ali pošto vidim da niste gledali evo ja ću vam reći da pogledate pod DIJABETES .
Tu ima dosta o istoj. :wink:


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Pon Okt 23, 2006 10:46 pm 
OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Pon Dec 27, 2004 2:57 pm
Postovi: 134
Naravno da mi je to prvo palo na pamet, ali kompjuter svasta izbacuje, najmanje ono sto ja trazim.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Pon Okt 23, 2006 10:49 pm 
Korisnikov avatar OffLine Stalni član Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 1:33 am
Postovi: 1329
Lokacija: BEOGRAD
Ma ok. zato sam i rekla da se uključite u DIJABETES pa podnaslov je čini mi se,prvi ili drugi Tibetanska pečurka.
Nisam dobro objasnila,nadam se da je sada jasnije. :wink:


Vrh
 Profil  
 
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5 Posta ] 

Sva vremena su u UTC + 2 sata


Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 75 gostiju


Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
 
Besplatno preuzmite doktor.rs aplikaciju za Vaš Android uređaj!
Ili skenirajte QR kôd sa vašim Android uređajem za najbrže preuzimanje: