airon je napisao:
Pa ne znam sta da kazem koliko para toliko i muzike meni 200 evra nije mnogo za pocetak terapije a ako je Nerro-u mnogo zasto je uopste isao na privatnu kliniku,brojao automobile i modno ocenjivao personal,sta je ocekivao,sve mufte i besplatno kako je verovatno i navikao.Opis same klinike je isto interesantan, pa ne postoji ustanova kod nas gde su svi ljudi profesionalni i bas onakvi kakve bi mi zeleli da vidimo.
I zato ti lepo gospodine ili druze Nerro (kakav nick,sav sam se najezio) lepo leci svoje najmilije onako jeftino i filozofiraj usput i naravno kad ti svi poumiru bice ti kriv i sistem i nadrilekari i ovaj i onaj a nikako neces pomisliti da si mozda bas ti kriv za sve zato sto si nesposoban za oca da das 200 evra pa cak i ako su sanse za uspeh minimalne.
Naravno moja iskustva sa tom bolnicom su pozitivna i to me je i nateralo da odgovorim ovom jako pametnom i sposobnom mladicu koji voli da deli savete i da pametuje a bolje bi bilo da promeni nick u "looser"
Mislim da si se skroz pogubio u svom besu... Odgovaras Nerc-u, a ne Nerro-u... Kakvih nas ima...