Vec 4 meseca pijem Gluformin,pocela sam sa 2 tablete dnevno ali bilo mi jako lose,izgubila sam apeti i osecala umor,vrtoglavice,bila sam mrsava i pre terapije a sada stvarno lose izgledam ,kao sto kazu 'kost i koza' , doktorka mi je zbog toga smanjila na jednu tabletu dnevno i bilo je bolje,vratio mi se apetit i dodala sam kilogram-dva za dva mesec dana ,ponovila sam rezultate i insulin je jos gori nego sto je bio! Pre OGTT tetsta oko 40 a nakon 120 minta 79 i opet sam pocela da pijem po dve tablete i strasno mi je lose,mrsavim,bleda sam i terapija mi je produzena jos 4 meseca i tako u krug.....
Glavni problem je ciklus,izgubila sam ga na 5 meseci,pocela sa terapijom Gluforminom i nakon dva meseca dobila menstruaciju ali uz pomoc Chymorala zbog ciste na jajniku,nakon toga sam dobila menstruaciju jos jednom,kasnila je dve nedelje i trajala je samo dva dana , bila je skrooz slaba...uz to doktorka je pricala i o Hasimoto sindromu jer je vrednost bila nesto malo iznad granice,radila sam ponovo analizu hormona i pisalo je samo <1 ,da li zna neko sta to znaci? Nije mi uvela terapiju jer kaze da nije strasno...I sto je najgore niko mi nije rekao sta trebam tacno da jedem,jednostavno ih ne zanima