SUZENA UDNA NAVLAKA (fimoza)
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
Re: SUZENA UDNA NAVLAKA (fimoza)
Cudi me sto si tako brzo skinuo gazu
Ja sam je nosio jedno mesec dana, a i svakog ponedeljka isao na kontrole gde su mi cistili detaljno i stavljali novu gazu...

Tako mi rece ova, kaze samo pichi i da ispiras toplom vodom al lagano i malo sapuna al ne mnogo da ne otpadnu oni skoreli delovi krvi. I to je to. E sad ako prokrvari bogami vracam se ja an gazu jos neko vreme 

- purplehead
- Stalni član
- Pridružio se: Ned Avg 29, 2010 8:48 pm
Ma ne dolazi u obzir a pogotovo posle pročitanog o muškom organu.
Svaki penis je priča za sebe a moj je moj.
Otkud ja znam da se neki urolog ovde nije predstavio ka srećno obrezani kom sada devojke čekaju ispred vrata od gajbe?
Ajd da vidim ima li šta da su mi odgovorili na težoj varijanti kao što je parafimoza?
Čisto sumnjam al da ne grešim dušu, i oni treba da naplate to što su studirali...
Svaki penis je priča za sebe a moj je moj.
Otkud ja znam da se neki urolog ovde nije predstavio ka srećno obrezani kom sada devojke čekaju ispred vrata od gajbe?
Ajd da vidim ima li šta da su mi odgovorili na težoj varijanti kao što je parafimoza?
Čisto sumnjam al da ne grešim dušu, i oni treba da naplate to što su studirali...
Većinu fimoza i parafimoza možete rešiti pažljivom upotrebom didermal masti koja širi kožicu onako kako nama treba (najraniji uzrast 2 godine starosti pa nadalje)
- purplehead
- Stalni član
Nije mi jasno ne[to kod poslednjih komentara>
1) Da li je urolog pitao za dozvolu da "pola grada" posmatra u nečije genitalije i njihovo ojadjivanje, ipak to nije nudistička plaža sa podrazumevanim procentom voajera željnih tudje anatomije?
2) Zar totalna anestezija ne deluje i prilikom gobleniranja prepucijuma za penis kao i da li su korišćeni neki sedativi zbog fiziološke erkecije tokom sna?
3) Otkud seks tako brzo nakon operacije obzirom da je dvojici mojih prijatelja trebalo dobrih 6 meseci?
1) Da li je urolog pitao za dozvolu da "pola grada" posmatra u nečije genitalije i njihovo ojadjivanje, ipak to nije nudistička plaža sa podrazumevanim procentom voajera željnih tudje anatomije?
2) Zar totalna anestezija ne deluje i prilikom gobleniranja prepucijuma za penis kao i da li su korišćeni neki sedativi zbog fiziološke erkecije tokom sna?
3) Otkud seks tako brzo nakon operacije obzirom da je dvojici mojih prijatelja trebalo dobrih 6 meseci?
Većinu fimoza i parafimoza možete rešiti pažljivom upotrebom didermal masti koja širi kožicu onako kako nama treba (najraniji uzrast 2 godine starosti pa nadalje)
@purplehead : Prepisuje se (u mom slucaju bromazepam) za smirenje, mada ne moze mnogo da ti pomogne, mene su nocne erekcije budile pa sam ustajao da se prosetam (tako se mozak koncentrise na hodanje, i erekcija prodje ubrzo).. A sto se tice sexa, ja sam ga imao posle 4 meseca, i sve je bilo savrseno, a svi otoci su mi spali posle 2 meseca...
- purplehead
- Stalni član
Ok Miki, znači sve je individualno.
Ko zna kakav su seks upražnjavali moji prijatelji, ipak su to muškarčine.
Medjutim zvuči mi krajnje nelogično da se ogrubljivanjem glansa i uklanjanjem nervnih završetaka poboljšava osećaj u seksualnom činu.
Jel funkcioniše felacio prilikom predigre?
Ko zna kakav su seks upražnjavali moji prijatelji, ipak su to muškarčine.
Medjutim zvuči mi krajnje nelogično da se ogrubljivanjem glansa i uklanjanjem nervnih završetaka poboljšava osećaj u seksualnom činu.
Jel funkcioniše felacio prilikom predigre?
Stavis kondom i seks imas i posle mesec dana. Ortak je to zavrsio pre neku godinu i imao je seks posle 3 nedelje. Sve je individualno.
A od erekcija nema pomoci. Pomaze malo da se stegne blago koren penisa i to jos dok je u usponu formu i te 'ladne obloge.
Sto se voajerisanja tice meni radila doktorka, sestra i jos jedna polu-doktorka j*m li ga sta je ova joj je uglavnom drzala predevanje u toku kasapljenja. Inace ja nemam problem sa tim, posle setao malte ne go samo ogrnut po celoj klinici
A od erekcija nema pomoci. Pomaze malo da se stegne blago koren penisa i to jos dok je u usponu formu i te 'ladne obloge.
Sto se voajerisanja tice meni radila doktorka, sestra i jos jedna polu-doktorka j*m li ga sta je ova joj je uglavnom drzala predevanje u toku kasapljenja. Inace ja nemam problem sa tim, posle setao malte ne go samo ogrnut po celoj klinici

Haha meni funkcionise i te kako, jer meni je ostavljen frenulum koji uvek ostaje osetljiv a on je u toku sexa stalno da kazem otkriven dok kod neobrezanih se kozica pomera itd itd, zato je po mom misljenju sex bolji...
- purplehead
- Stalni član
E to cenim 
Ovo je tačan odgovor a onaj korisnik-urolog se zeznuo prilikom opisa "korisničke sreće" jer je početnik ili student kom je lakše da odstrani sve.
Frenulum se može očuvati ali to se mora dogovoriti sa urologom.
Stavljam te na listu prijatelja jer si hrabar i iskren.

Ovo je tačan odgovor a onaj korisnik-urolog se zeznuo prilikom opisa "korisničke sreće" jer je početnik ili student kom je lakše da odstrani sve.
Frenulum se može očuvati ali to se mora dogovoriti sa urologom.
Stavljam te na listu prijatelja jer si hrabar i iskren.
- purplehead
- Stalni član
Što se frenuluma kod neobraznih tiče on se može ali ne mora pomerati, sve zavisi da li je isti prekratak ili ne.
Kad se setim jednog linka gde je majka željna dečakove higijene dala dete doktorki opšte prakse da mu iz cuga pokida frenulum povlačeći kožicu skroz do kraja.
Učlanih se na taj forum da je pohvalim pa joj lakše bilo da me isključi.
Žena je opisivala čist BDSM (bolje da ne znaš šta to znači) nad detetom.
Kad se setim jednog linka gde je majka željna dečakove higijene dala dete doktorki opšte prakse da mu iz cuga pokida frenulum povlačeći kožicu skroz do kraja.
Učlanih se na taj forum da je pohvalim pa joj lakše bilo da me isključi.
Žena je opisivala čist BDSM (bolje da ne znaš šta to znači) nad detetom.
Naravno da moze, samo treba otici kod pravog... Jesi se odlucio vec gde ces se operisati?
- purplehead
- Stalni član
Za sada sam odlučan da Bogu vratim sve komplet kad se budem razduživao.
Nešto se ne uklapa u celoj priči. Čak i onaj Men's Health savetuje očuvanje.
Mislim ok gde mora mora, nije smak sveta, priroda je i to regulisala ali ja ću ipak da pokušam razglavljivanje. Koža Nostra - Moja stvar
Nešto se ne uklapa u celoj priči. Čak i onaj Men's Health savetuje očuvanje.
Mislim ok gde mora mora, nije smak sveta, priroda je i to regulisala ali ja ću ipak da pokušam razglavljivanje. Koža Nostra - Moja stvar

Pa, ne znam sta da ti kazem, meni je bas bio problem kozica je bila preuska, da nema kondoma ne bih ni sex imao pre obrezivanja...
Ti probaj tako, ako vidis da ne ide onda se javi, moj doktor je jedan od najboljih u Srbiji (nije da se hvalim, al jeste) 

- purplehead
- Stalni član
Ne snalazim se sa PP-om, stalno ostaje pod "za slanje".
Još dobijem pitanje "Želite li da obavite operaciju" (nad PP-om) ja odgovorim sa NE
Dakle, ajd javno, koja je tarifa?
Još dobijem pitanje "Želite li da obavite operaciju" (nad PP-om) ja odgovorim sa NE

Dakle, ajd javno, koja je tarifa?
Potpuno besplatno, mada mi je keva zdrastveni radnik pa je tu nesto preko veze kao, mada mislim da je za sve besplatno (jedino sto sam ja imao neki specijalni tretman haha)