Pozdrav narode
necu vas gnjaviti mnogo o fimozi jer sam je operisao pre 3 dana.Inace pre dva meseca sam odlucio da se izborim sa svojim problemom (tada nisam ni znao kako se ta pojava zove) tj fimozom.Listajuci po netu naidjoh prvo na ovaj forum i ugledavsi da nisam veoma redak slucaj sa tim problemom poceo sam od pocetka da listam svih 50 + stranica ispred ovog mog posta.Procitavsi sve postove gde je perfektno i do najsitnijeg detalja opisana fimoza:sta je to?,jel opasno?,kako se leci ? i slicna pitanja,nisam zeleo da vas sve zapitkujem oko fimoze jer je sve objasnjeno (jasno ko dan brale

)
Posto ste svi vi "male bebe" za mene po kukavicluku

jer sam ja veoma velika kukavica,skupio sam nekako hrabrost i otisao u dom zdravlja da odradim prvi korak ,a to je uput za specijalistu tj urologa.Otisao sam kod urologa (nije privatna klinika vec drzavna) i urolog mi je dijagnostikovao fimozu i infekciju usput.Zakazao mi je konsultacije i operaciju. Operaciju nisam ni osetio jer sam bio uspavan a kad su me probudili taj deo gde su konci (ispod glansa) me je pekao jedno 20 minuta (ALI PODNOSLJIVO VERUJTE MI NA REC!

)
Inace odradjena mi je totalna cirkumcizija jer sam imao fimozu ,tj otvor max precnika 1,5 cm u erekciji a kad je normalno stanje mogao sam da prevucem bez problema
Potom mi je mokrenje bez problema,bolova nemam ali jedino preosetljivost me zeza kao sto je i normalno za momke koji su operisali fimozu.
Napomenucu da mi je kompletan pregled i operaciju uradio nas najbolji urolog (a cenim i na balkanu) ,mnogo dobar covek,profesionalac u svom poslu !
Za sve koji gledaju ovaj post (kao sto sam i ja gledao prethodne na ovom topiku

) porucujem im da sto pre odu u ambulantu po uput i pravac kod urologa! Verujte mi na rec!
Hvala svima koji su pisali na ovom topiku jer su me oslobodili straha od operacije i posle sto sledi

Uzivajte