heh neznam kako mi palo na pamet al eto i ja da malo posetim ovu stranicu koja mi je mnogo pomogla kad sam se ja operisao.zelo bih da se zahvalim svima koji su mi tada pruzali podrsku narocito dr011
naime za nekih 20-tak dana ce mi biti tacno 1 godina kako sam se operisao i mogu vam reci da sam prezadovoljan

moji saveti vama su da ako skontate da imate bilo kakav oblik fimoze odete do lekara da vidi kako sta,a ne da se pravite pametni pa na svoju ruku nesto pokusavate iz straha odlaska doktoru
zimski period vam je najbolji za operaciju jer ste tada najmanje aktivni za razliku od leta kad svi jurcamo tamo vamo,em sto je zimi hladnije i lakse se podnosi to lezanje i sve sto ide sa tim
tih mesec dana nelagode nemogu se porediti sa ostatkom zivota uzivanja jer fimoza iako se cini nije mala stvar koja moze dovesti do mnogobrojnih problema
odma da razbijem taj mit ako neko misli da obrezani muskarci imaju manji osecaj prilikom odnosa,da smo izdrzljiviji i ostale fore smatram da su gluposti i da zavise od pojedinca a najvise je u njegovoj glavi,naravno taj deo sa izdrzljivosti ne pevam svima jer ipak devojke stvaraju svoju sliku u glavi narocito ovde u srbiji gde smo ipak u manjini

nisam citao sve vase postove ali evo vidim da neko pise za lekove protiv bolova:tu ne bi znao da kazem nesto pametno jer sam ja od operacije pa do danas vezano za penis popio pola brufena i to prvi dan kad je anestezija prestala da deluje i kad sam osetio malo peckanje.posle toga nista
a za ovo 21.vek i nepostojanje kreme za osetljivost

sta da ti kazem osim istrpi tih par nedelja.ja sad ni neosetim nikakvu nelagonost dok setam tako ce biti i tebi samo malo strpljenja.period smirglanja u gacama ne traje dugo

za ove sto imaju probleme sa prevlacenjem kozice i frenulomom:
ako do sada nisi mogao redovno da prevuces kozicu ili ti se ona vraca veruj mi nece moci ni za 5 ni 50 ni 500 dana.tako da nemoj bzvz da se nadas lepo kod lekara i sec
ako vec idete pod noz idite na klasicno obrezivanje jer ce vam oporavak znato krace trajati,manje cete problema imati,bez komplikacija dok kod parcijale pitanje je kako ce to izgledati pa mnogi budu nezadovoljni pa na kraju odu na redovno obrezivanje.
sto se tice kratkog frenuluma,ako te zateze najverovatnije ces ga morati odfikariti,to ce ti doktor reci,meni je moj ostao citav
nije da se pravim pametan al porodicni prijatelj je najbolji urolog u gradu(on me je i operisao)pa sam hvala bogu iscedio sve moguce informacije vezane za fimozu
sorry na ovom dugackom odlomku

srecno svima i uzivajte
p.s. nesto sto se u jednom trenutku cini kao najgora moguca stvar koja vas je mogla zadesit se kasnije moze ispostaviti kao jedna od najboljih