Danas sam imao gore spomenutu "operaciju" pa evo čisto da javim svoje utiske.
Moj problem je bio prevlačenje kožice preko glavića u stanju erekcije, dok naravno u opuštenom stanju nisam imao problem sa tim. Javio sam se lekaru u studenjaku (opšte prakse) koji mi je dao uput za hirurga da se sa njim konsultujem. Otišao sam u zgradu u ulici Prote Mateje gde se nalazi neki stacionar Studenske poliklinike, i za divno čudo naišao na gomilu prijatnih ljudi koji su učinili (bar kod mene) da nervoza i panika nestanu. Ovom prilikom bih svakome preporučio ovu kliniku jer zaista ne znam kako bi "preživeo" današnju intervenciju da su doktori/sestre bili namračeni i neljubazni.
Na stranu sve to, postupak zaista traje 2 minuta, i jedino što se oseti to je ubod iglice za lokalnu anesteziju koji je bukvalno kao ujed komarca

Imam samo pitanje pošto sad imam otok za koji doktor reče da će spasti, da li je potrebno da držim gazu preko penisa ili mogu da je sklonim? Takođe mi je sad problem mokrenje, pošto ne znam kako ću to uraditi bez da dotaknem "ranu" i to me malo plaši zbog otoka i svega, ali nadam se da neće biti problema.
Kontrola mi je zakazana za dva dana, ako sve do tad bude ok.