Hronicni prostatitis

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
Harbard111
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Apr 01, 2015 2:47 am

Re: Hronicni prostatitis

Post od Harbard111 »

Kafena kasika caja na solju vode, 3 puta dnevno, poklopiti da stoji 15-20 minuta.
Harbard111
Aktivan član
Aktivan član

Post od Harbard111 »

I iz mog iskutva hladna voda je losa i pojacava tegobe, ali mi se cini da gazirano meni olaksava sam proces mokrenja i da su bolovi manji sto ne znaci da treba cesto piti gaziranu kiselu vodu.
Harbard111
Aktivan član
Aktivan član

Post od Harbard111 »

Hvala Inostranstvo, znaci mora da se vodi racuna o svemu.

Kupio sam polenov prah. Kako to treba da se koristi?
Harbard111
Aktivan član
Aktivan član

Post od Harbard111 »

Hvala, potencija mi je vec sada sasvim okej iako i dalje nemam jutarnju erekciju niti do erekcije moze doci samo od sebe, vec iskljucivo fizickom stimulacijom, ali je dosta bolja i duze traje.

No da ne ureknem, da ne cuje zlo. :lol:
Harbard111
Aktivan član
Aktivan član

Post od Harbard111 »

U pravu si Inostranstvo. I gazirano pojacava bol ipak iako mislim da je mokrenje lakse nakon gaziranog.
bojanb82
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jul 28, 2015 12:59 pm

Post od bojanb82 »

• Imam 31 godinu i moja dijagnoza je
    HRONIČNA UPALA PROSTATE(Prostatitis chronica)
    Moji problemi su poceli 21.11.2011.
    U tom periodu jedini problem koji je bio prisutan je blago peckanje prilikom mokrenja,odlucio sam da posjetim urologa.
    Receno mi je da imam blagu upalu i da cu to rijesiti uroloskim cajevima.
    Od dana kad a sam se javio urologu peckanje je postalo intenzivnije i sve prisutnije nocno mokrenje,to je trajalo punih devet mjeseci.
    25.08.2012 odlucio sam da potrazim drugo misljenje odnosno drugog strucnjaka za uroloske probleme.
    Dijagnosticiran mi je PROSTATITIS
    Od 25.08.2012 pa do danas lijecili su me dva urologa ali bez uspjeha.
    Terapije koje sam koristio i koje jos koristim uz stalno rotiranje su:
    Bazetham,Tetraciklin,Bactrim,Flosin,Nofocin,Prosterbe,Tamosin,Roxitromycin(Runac),Amoksicilin,Buscopan,Spasmox,Brufen,Niloks,Alphpres,Hemomycin,Ciprocinal,Conprosta,Vesicare,Diklofenak,Bensedin, Omnik,Tamsol,Prostamol,Detrusitol,Nefrovit kapi,Alvovamid,Inkontan,Dutaprost,Pancef,Rapten duo,Finastrid,Orvagil,Doksiciklin
    A u medjuvremenu sam radio sledece preglede:Urofloumetrija i Cistometrija sa mokrenjem,Uretrocistografija,Uretrocistoskopija.
    Kroz citav ovaj period povremeno sam radio urinokulturu,spermokulturu,spermiogram,bris uretre.
    Javio sam se iz razloga zato sto sam izgubio svaku nadu da cu ozdraviti, pored svih ovih terapija i pregleda meni je stanje nepromjenjeno,ne mogu da podnesem vise ovu agoniju,psihicki sam dosta opterecen,ne vidim izlaz.
    Nadam se da ce se javiti neko koje uspjeo pobjediti ovu bolest i da ce svoje iskustvo podijeliti sa mnom,hvala.DA NAPOMENEM DA PIJEM CAJEVE OD VRBOVICE,MALE MLECIKE,BRUSNICE,REDOVNO UZIMAM I ULJE BUNDEVE,SJEMENKE BUNDEVE,POLEN I CAK SAM USPJEO NABAVITI SOLUBITRAT CAJ IZ AUSTRIJE.
bojanb82
Novi član
Novi član

Post od bojanb82 »

Da u pravu si,zahvaljujuci clanu aaaca sam posjetio ovu stranicu,sve postove sam pregledao ali nisam nasao nista korisno.Da sve ove godine pijem antibiotike ali bez promjene,samo blage oscilacije,broblem je konstantno prisutan.
Ovo su simptomi koje imam:
bol i peckanje pri mokrenju
poteškoće pri mokrenju
učestalo mokrenje (uglavnom noću)
bolove u trbuhu, preponama, donjem dijelu leđa i između skrotuma i rektuma
bolove i nelagodu u penisu ili testisima
bolne ejakulacije
Sve urinokulture su mi bile sterilne,radio sam ih nekoliko puta,bris uretre i spermokultura radjena 10.10.2012. pronadjen STAPHYLOCOCCUS a 12.07.2014. ENTEROCOCCUS.
Adekvatne terapije su rijesile bakterije ali sam i dalje imao iste probleme.
DA NAPOMENEM DA CITAV OVAJ PERIOD PIJEM CAJEVE OD VRBOVICE,MALE MLECIKE,BRUSNICE,REDOVNO UZIMAM I ULJE BUNDEVE,SJEMENKE BUNDEVE,POLEN I CAK SAM USPJEO NABAVITI SOLUBITRAT CAJ IZ AUSTRIJE.NAZALOST NISTA NIJE POMOGLO :( :( :( :(
bojanb82
Novi član
Novi član

Post od bojanb82 »

Ne znam iz kojeg je razloga prethodni tekst otisao u stranu,nema opcije da se podesi.
bojanb82
Novi član
Novi član

Post od bojanb82 »

Urino kultura je sad cista,jedni kazu da je isto,drugi kazu da nije,uglavnom ja sam cajeve kupovao sa vise lokacija,pod jednim i drugim nazivom,mislim da je to manje bitno sad uvoj situaciji. :(
bojanb82
Novi član
Novi član

Post od bojanb82 »

Spermokultura,izvini :-?
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

Текст је проширен јер нема празног размака између сваке речи па ред не може да се пресече на произвољном месту.

bojanb82, питање је колико дуго си се лечио антибиотицима и колико си на тај начин закиселио организам. Када је организам много кисео слабо шта појединачно може да помогне.

Дакле почни са алкализацијом организма, плус Луголов раствор, млечика, онај ПростатЕксел што га и ја пијем. Можда би најлакше било да пробаш са петролејом.
bojanb82
Novi član
Novi član

Post od bojanb82 »

Reci mi druze jesi li uspjeo pobjediti bolest,ako jesi,na koji nacin,pomozi sa savjetima,bio bih ti jako zahvalan.Poslednja 3 mjeseca pijem vrbovicu :) ,ujutru i navece.
Prosle sedmice sam u bolnici lezao,venski sam primao antibiotik MERONEM.
Sve ostale terapije sam primao oralno,ko zna u kakvom mi je stanju zeludac,osim Diklofenak koji ide analno :)
Trenutno pijem Tanyz evo vec peti dan.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

Не мислиш ваљда да ћу/ћемо да пишем/о поново оно што је овде већ написано?!

ПростатЕксел, млечика, петролеј, Луголов раствор...
bojanb82
Novi član
Novi član

Post od bojanb82 »

Moje pitanje se odnosilo na clana Inostranstvo,ispalo je kako ne treba,mali nesporazum,hvala u svakom slucaju aaaca
bojanb82
Novi član
Novi član

Post od bojanb82 »

U bolnici sam primao antibiotike preko infuzije,antibiotik MERONEM.
Oralno sto god sam uzimao nije mi pomoglo.
Nije mi pomogla ni ova terapija preko vene.
Odgovori