Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.
Verovatno se nesecas pre nekoliko meseci si me pitao za lugolov rastvor,pitao si"ja sam cuo da se maze na kozu a ti ga pijes" sad bi trebalo da se setis!
Koristio sam lugol i jabukovo sirce i mislim da vec 4 dan je urin bio cist pa sam otisao na pregled da budem siguran i sve je bilo ok na pregledu nije bilo nikakvih tragova krvi!
Ja nisam imao izbora umirao sam od bolova,a moj doktor mi kaze "ja vidim da imas infekciju ali nemogu da vidim koja je bakterija u pitanju"pa su mi prepisivali antibiotike napamet!
Super.
Sta si tacno radio sa lugolovim rastvorom i jabukovim sircetom?
Inostranstvo napisao:Zaboravio sam da napisem cak mi nisu ni caj malu mleciku priznali i to sam im rekao na latinskom,a oni su rekli "nista samo lekovi"
Па они само и знају за лекове. Фармакомафијаши их истренирају за време студирања да не размишљају својом главом и последице виђамо свакодневно. Ако се на то дода стандардна људска поквареност ето лекара који здравим особама преписују цитостатике.
Е, а да твоје искуство ставим на мој сајт (ако си баш потпуно сигуран да ти је помогао тај рецепт)?
Inostranstvo napisao:Na sajtu mycity.rs
Imas pod ovim tekstom
(Bakterije u mokraci-lecenje (urinarna infekcija) upala mokracnih kanala,besike,pijelitis)
Tu sam ja procitao prvi put o lugolu,i nemam razloga da lazem niti imam bilo kakvu korist a ni zaradu,i lepo pise sve zajedno lugol i jabukovo sirce 4% kosta 3 evra a ja sam ovde u inostranstvu za 3 meseca potrosio na doktore i preglede i lekove oko 2000 evra a vidi sta mi je pomoglo sramota,zamisli u jednom trenutku moja doktorka kad sam je pitao da li je istina da lugo ubija sve bakterije ona je rekla"DA" i posle mi objasnila kao ne treba ti to imas lekove itd a joda imas u ribi itd. A ima u jednom tekstu o lugolu"jedna kap lugola = 9kg ribe" pa zamisli!
Ima to i losih strana. Na primer crevna flora sigurno biva ostecena, a tanko crevo sa bakterijama koje pomazu varenju je prva i najjaca imunoloska odbrana, a te bakterije koje su korisne zapravo i sprecavaju da se nasele neke stetne.
Zbog toga kada se koriste neki jaki antibiotici treba piti onaj lek probiotic ili nesto slicno tome koji zapravo sadrzi bakterije koje naseljavaju crevnu floru.
Требало би да вечерас текст поставим на мој сајт http://* у Савети, Здравље па под Простата - 4. Погледај вечерас или сутра, па ми јави да ли је у реду.
Harbard111, алкохол сигурно штети свему па и простати, осим у малим количинама. Међутим, никакве везе не видим између простате и хладних напитака. Да је простата у грлу онда би то била друга прича. И наравно да се хладно пиће не просипа по панталонама јер то сигурно штети простати.
Inostranstvo, драго ми је да је текст добар. Што се тиче објашњења има случајева када сам све објаснио у танка цревца па им опет није јасно. Ено на пример, оно о кефиру сам баш детаљно описао и имам једно писмо где пише да му ништа није јасно.
Што се тиче простате опет бих, осим млечике, препоручио онај ПростатЕксел који ми делује у реду, али изгледа да мора дуже да се користи. Има веома интересантне састојке.
Procitao sam da kortikosteroidi mogu pomoci kod nebakterijskog prostatitisa. http://zdravstveni-vodic-cromaps.com/pr ... ostatitis/
Da li ste vi culi nesto o tome? Koji tacno od lekova u grupi kortikosteroida, da li ste culi nesto o tome?
Harbard111 napisao:Procitao sam da kortikosteroidi mogu pomoci kod nebakterijskog prostatitisa. http://zdravstveni-vodic-cromaps.com/pr ... ostatitis/
Da li ste vi culi nesto o tome? Koji tacno od lekova u grupi kortikosteroida, da li ste culi nesto o tome?
Ja licno neznam i nisam cuo da je neko koristio kortikostereoide za za bilo koju vrstu prostatitisa!
Ja mislim da ti moras da odes prvo kod dobrog urologa da te ozbiljno pregleda i da ne trazis resenje sam.Jedno znam i to sam siguran da caj od male mlecike nemoze da ti smeta nego samo pomogne,a ti verovatno nisi nabavio taj caj!
Zapamti to je najbolji caj na svetu za prostatu,besiku,ujedno i bubrege i za erekciju.
Pijem malu mleciku/vrbovicu/epilobium angustifolium i mislim da mi je taj caj dosta pomogao oko erekcije.
Kupujem ga u biljnoj apoteci "Josif Pancic". Kosta oko 300 dinara.
Кортикостероиди затупљују организам па се на тај начин "лече" многи проблеми. На пример дају их пре терапије цитостатицима да би их пацијент боље поднео. Није се играти са њима. Због тога их је опасно користити у случају постојања инфекције у организму.