aaaca je napisao:
Можда да пробаш са
овим препаратом. Мени је помогао за месец дана али сам имао много блажу упалу него што је твоја.
Треба да пробаш и са грејањем задњице али опрезно. У неким случајевима осети се побољшање а у неким погоршање. Користио сам електрично јастуче, грејање по пола сата два пута дневно.
I jesi li se potpuno izlecio? Da li smes sada da pijes hladne napitke, alkohol, gazirane sokove, da jedes jace zacinjena jela ili sve ovo mora da se izbegava ceo zivot?
Ja sam ovako poceo da radim. Narucujem od travara neki caj za prostatu i jos radim inhalaciju prostate nekom cajnom smesom za to koju mi je on dao i tu inhalaciju radim na WC solji kako mi je on preporucio, uvece pred spavanje s tim sto se dobro obucem pa legnem da spavam.
Ujutru suncam prostatu, tj medjicu izmedju testisa i anusa, prolazi ujutru sunce u sobu sa terase tako da jedno 40 minuta suncam prostatu, komsije ne mogu bas da me vide, siroko otvoren prostor.

Picu ove lekove, taj caj od travara, suncanje, radicu inhalaciju i jos jedna topla kupka jednom dnevno u trajanju od 30-40 minuta.
Nadam se da ce pomoci.
Da li je moguce potpuno izlecenje?