eh da, zbog tih erekcija mi se malo otok povećao pa mi doktor opet stavio zavoj i gazu...nije bad, ali onako sam lakše pišao pošto nisam trebao pazit na gazu da ju ne zapišam...malo me otok boli, samo s jedne strane, ali to je valjda i normalno, ipak sam ja tek 3. dan od operacije odradio...
ajme da, još i dlake kad počnu pikat...

za sad nemam problema s tim...
recenzija

3. previjanja: bilo je podnošljivo, opet nelagodno ali j*** ga, mora se kroz to proć...sad više nema povratka...

svi mi koji smo otišli na cirkumciziju kupili smo jednosmjernu kartu i sad teraj!
evo što sam danas primijetio na ulici...znam da mnogi ne znaju za moj slučaj, ali vide kako se polagano krećem...i onda mi svi na raskršću trube, u tramvaju udaraju, guraju se...hoću reći koliko su ljudi bezobzirni...mislim znao sam to i prije, ali sad je to došlo do izražaja...
eh da, ima još jedan nedostatak liječenja ove bolesti...naime, pošto koristim Voltaren, ne smijem pit alkohol...a već lagano ludim pošto 14 dana nisam okusio ni kap alkohola (tjedan prije operacije sa bio prehlađen pa nisam smio pit)...
eto, samo 3 želje imam: 1. da se mogu istuširat, 2. da se mogu normalno popišat i 3. da mogu popit pivu!