fimoza...

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Zaključana tema
franzferdinand
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jul 08, 2006 7:34 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od franzferdinand »

ne kažem da ako je neš skupo da je i kvalitetno, ali kod nekog drugog bih prošao nekih 100 eura jeftinije pa zaš ne onda kod najboljeg... :wink:

meni je rađena cirkumcizija i korekcija frenuluma...imao sam problem što mi je frenulum bio jako kratak i počinajo je skroz na vrhu penisa pa mi je kako da kažem, skraćen s gornjeg dijela, kao da je premješten, a produžen na donjem dijelu...malo teško za objasnit...
franzferdinand
Novi član
Novi član

Post od franzferdinand »

eto, noćas sam imao 3-4 erekcije...ne znam koji da smajlić stavim... :lol:

drago mi je da se diže, da sve funkcionira, a s druge strane, malo je neugodan osjećaj...nije da nešto boli, nego je neugodno...svaki put sam se probudio iz sna pa se ove noći nisam baš najbolje naspavao...konci su tu, ni jedan nije pukao, sve je 5! e da, ima jedna fora koja pali sad u hladnim danima...kad imate erekciju u snu i probudite se, samo se otkrijte da vam bude malo hladno...meni je pomoglo, odmah se spuštao...neće on na zimu, da se ne prehladi... :lol:

btw, idem sad na 3. previjanje tj. kontrolu, ne znam kak da to nazovem kad više nemam klasičnu gazu tj. ''vreću za spavanje mog malog monstruma''... :lol: javim se poslije, pozz!!! :wink:
drwho
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Sep 02, 2007 4:18 pm

Post od drwho »

franzferdinand napisao:eto, noćas sam imao 3-4 erekcije...ne znam koji da smajlić stavim... :lol:

drago mi je da se diže, da sve funkcionira, a s druge strane, malo je neugodan osjećaj...nije da nešto boli, nego je neugodno...svaki put sam se probudio iz sna pa se ove noći nisam baš najbolje naspavao...konci su tu, ni jedan nije pukao, sve je 5! e da, ima jedna fora koja pali sad u hladnim danima...kad imate erekciju u snu i probudite se, samo se otkrijte da vam bude malo hladno...meni je pomoglo, odmah se spuštao...neće on na zimu, da se ne prehladi... :lol:

btw, idem sad na 3. previjanje tj. kontrolu, ne znam kak da to nazovem kad više nemam klasičnu gazu tj. ''vreću za spavanje mog malog monstruma''... :lol: javim se poslije, pozz!!! :wink:
hehe, ja nisam 6 dana skoro uopste spavao zbog toga. iskreno bila mi je frka da zaspim(ali ne zbog fredi krugera :D ).

ako imas onaj mobilni frizider, ne mogu da se setim kako se zove stao mi je mozak, stavi ga pored kreveta i cim se probudis, vadi led i stavi odmah na pomenuto mesto, haha.

moje stanje se popravlja iz dana u dan. danas je 12. dan od operacije, ona rana od pucanja konca se smanjila, otok se smanjio dosta(nije kao sto je bilo) i vise nemam nikakve bolove. malo me bodu dlake, ali to je zanemarljivo.

ajde srecno na previjanju.

poz
franzferdinand
Novi član
Novi član

Post od franzferdinand »

eh da, zbog tih erekcija mi se malo otok povećao pa mi doktor opet stavio zavoj i gazu...nije bad, ali onako sam lakše pišao pošto nisam trebao pazit na gazu da ju ne zapišam...malo me otok boli, samo s jedne strane, ali to je valjda i normalno, ipak sam ja tek 3. dan od operacije odradio...

ajme da, još i dlake kad počnu pikat... :evil: za sad nemam problema s tim...

recenzija :lol: 3. previjanja: bilo je podnošljivo, opet nelagodno ali j*** ga, mora se kroz to proć...sad više nema povratka... :lol: svi mi koji smo otišli na cirkumciziju kupili smo jednosmjernu kartu i sad teraj! :lol:

evo što sam danas primijetio na ulici...znam da mnogi ne znaju za moj slučaj, ali vide kako se polagano krećem...i onda mi svi na raskršću trube, u tramvaju udaraju, guraju se...hoću reći koliko su ljudi bezobzirni...mislim znao sam to i prije, ali sad je to došlo do izražaja...

eh da, ima još jedan nedostatak liječenja ove bolesti...naime, pošto koristim Voltaren, ne smijem pit alkohol...a već lagano ludim pošto 14 dana nisam okusio ni kap alkohola (tjedan prije operacije sa bio prehlađen pa nisam smio pit)...

eto, samo 3 želje imam: 1. da se mogu istuširat, 2. da se mogu normalno popišat i 3. da mogu popit pivu! :D
Xmen
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Sep 25, 2007 12:19 pm

Post od Xmen »

drwho napisao:aha, pa si imao infekciju, jel tako bese :D ?
aham :)
dusan88
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jan 14, 2007 10:58 pm

Post od dusan88 »

Pitanje za novoobrezane:
Da li je razlog vaseg obrezivanja bio iskljucivo fimoza ili postoji neki drugi razlog?
drwho
Stalni član
Stalni  član

Post od drwho »

pa procitaj moj post,zasto bih 2x pisao istu stvar
franzferdinand
Novi član
Novi član

Post od franzferdinand »

isključivo fimoza...ali sad mi je drago, ima i drugih prednosti... 8)
franzferdinand
Novi član
Novi član

Post od franzferdinand »

drwho se ništa ne javlja, znači dobro mu je, a možda je već i aktivan pa mu forum više nije aktualan...treba ga razumijeti... :lol:

eto, vratih se sa 4. previjanja...peče mater mu... :lol: ma zezam se, opet ista stvar, peče dok maže s nečim, neugodno je jer prima mog Hanibala ko svoj lakat, ali ok, kratko traje pa se izdrži... :wink: danas mi opet nije stavio zavoj, 2 konca su mi otpala! :D

jedino ne znam više kako da se borim protiv erekcije...nikad nisam mislio da ću se protiv toga morati i htjeti boriti... :lol: stalno me budi u snu i nije ugodno...noćas nakon 20 min što sam zaspao već se mali noćni vražićak javio...pijem Voltaren, ali problem je što nema tako dugo djelovanje koliko ja spavam pa pred jutro opet isto...moram manje spavat...

bw, zanima me za koliko dana nestane otok nakon operacije? sutra će biti tjedan dana od operacije...nije da me boli, ali nije baš ugodno gledat ga...nije nešto naročito velik, al mi ide na živce, psihološki faktor...
franzferdinand
Novi član
Novi član

Post od franzferdinand »

drwho se ništa ne javlja, znači dobro mu je, a možda je već i aktivan pa mu forum više nije aktualan...treba ga razumijeti... :lol:

eto, vratih se sa 4. previjanja...peče mater mu... :lol: ma zezam se, opet ista stvar, peče dok maže s nečim, neugodno je jer prima mog Hanibala ko svoj lakat, ali ok, kratko traje pa se izdrži... :wink: danas mi opet nije stavio zavoj, 2 konca su mi otpala! :D

jedino ne znam više kako da se borim protiv erekcije...nikad nisam mislio da ću se protiv toga morati i htjeti boriti... :lol: stalno me budi u snu i nije ugodno...noćas nakon 20 min što sam zaspao već se mali noćni vražićak javio...pijem Voltaren, ali problem je što nema tako dugo djelovanje koliko ja spavam pa pred jutro opet isto...moram manje spavat...

bw, zanima me za koliko dana nestane otok nakon operacije? sutra će biti tjedan dana od operacije...nije da me boli, ali nije baš ugodno gledat ga...nije nešto naročito velik, al mi ide na živce, psihološki faktor...
drwho
Stalni član
Stalni  član

Post od drwho »

franzferdinand napisao:drwho se ništa ne javlja, znači dobro mu je, a možda je već i aktivan pa mu forum više nije aktualan...treba ga razumijeti... :lol:

evo me.

eeee, da je sreca da sam aktivan!!!

dize mi se na svakih pola sata, a ne mogu nista da radim...

ja sam fenomen u ovom slucaju. ova rana se polako smanjuje, ali jos uvek je prisutna. NIJEDAN konac mi nije otpao, jos uvek, a ovo je 14. dan od operacije. otok je jos uvek prisutan, ali mnogo manje nego ranije. sve u svemu, odlucio sam danas da skinem gazu i da je ne vracam uopste, ne mogu vise, moram da ga pustim malo da dise!!!

hahahaha, ne mogu da verujem..evo bas dok sam pisao ovo puce mi jedan konac(probacu da ga slikam(konac, ne kitu))...dakle cim sam skinuo gazu i stavio ga direktno u gace :D...verovatno ima veze sa tim...

franz, za otok ne znam, ja ga jos uvek imam ispod glansa.

taj voltaren mi je nesto sumnjiv, svasta pise na netu o njemu, pogledaj malo bolje o cemu se radi
franzferdinand
Novi član
Novi član

Post od franzferdinand »

ja također imam otok ispod glansa...ma to je normalno samo, kao što sam već rekao, ide mi na živce...

da, znam da Voltaren može bit opasan...zato ga i koristim u max. dnevno preporučenim dozama, znači 150 mg...

joj samo se nadam da neće bit gadno noćas pošto nemam gazu da mi to sve stisne... :roll:
franzferdinand
Novi član
Novi član

Post od franzferdinand »

btw, jel netko isto imao problema da dok piša, onako kao da se mišić napne, ali urin malo kasni...valjda znate na što mislim...
drwho
Stalni član
Stalni  član

Post od drwho »

franzferdinand napisao:btw, jel netko isto imao problema da dok piša, onako kao da se mišić napne, ali urin malo kasni...valjda znate na što mislim...
da, to je normalno, ne brini, bice ok kroz par dana
franzferdinand
Novi član
Novi član

Post od franzferdinand »

drwho napisao:
da, to je normalno, ne brini, bice ok kroz par dana
thnx! :wink: ****, imam osjećaj da će sve eksplodirat i da mi ode k**** k vragu... :lol: sad kad nemam gazu bar ne pišam ko da perem prozore kako ne neko već spomenuo... :lol:
Zaključana tema