fimoza...
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
primetio sam jutros neki novi otok odmah ispod glansa i levo, takodje ispod glansa...da li je to normalno!?
inace, lici na neko meso i precnika je oko 4,5 mm...cudno.
svrbi me i pecka pomalo na mestima gde su konci, pretpostavljam da je i to normalno...??
molio bih za odgovor...
ono sto se promenilo je mokrenje...nije vise kao prskalica, vec ide normalno...hvala bogu
inace, lici na neko meso i precnika je oko 4,5 mm...cudno.
svrbi me i pecka pomalo na mestima gde su konci, pretpostavljam da je i to normalno...??
molio bih za odgovor...
ono sto se promenilo je mokrenje...nije vise kao prskalica, vec ide normalno...hvala bogu
Shto se tiche preosetljivosti glansa ja sam prvih par dana praktikovao da uzmem tolalet papir, nakvasim ga malo, chisto da bude vlazan, i stavim ga preko cele povrshine glansa. Papir se zalepi za glans i vishe nema problema pri kretanju jer trenje se vrshi izmedju donjeg vesha i papira
Postupak skidanja je bio malo tezi, jer se papir osushi i teze se skida 
Napunio sam neku posudu koju sam namenio samo za to i potopish ceo glans, i ondaK mic po mic skidanje papira
Ja sam glans ispirao sa tantum rosa granulama. Skuvash pola litra vode i u to rastvorish jednu kesicu tantum rose. Sachekash da se voda ohladi tj. da postane mlaka i presipash iz sherpe u kojoj si kuvao u onu posudu iz prethodnog sluchaja i potopish glans par puta na po par sekundi. Mozesh da sachekash nakon toga 5min da se osushi i to je to.

Napunio sam neku posudu koju sam namenio samo za to i potopish ceo glans, i ondaK mic po mic skidanje papira

Ja sam glans ispirao sa tantum rosa granulama. Skuvash pola litra vode i u to rastvorish jednu kesicu tantum rose. Sachekash da se voda ohladi tj. da postane mlaka i presipash iz sherpe u kojoj si kuvao u onu posudu iz prethodnog sluchaja i potopish glans par puta na po par sekundi. Mozesh da sachekash nakon toga 5min da se osushi i to je to.

-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Jul 08, 2006 7:34 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Upravo se vratih sa cirkumcizije i frenulotomije...
nije uopće tako strašno kako se čini i kako mnogi to opisuju...jest da je bolno kad ti šibne anesteziju, ali poslije je sve super...nisam osjetio apsolutno nikakvu bol...rađeno mi je sa laserom i trajalo je skoro sat i pol...jedini ''problem'' je bio taj što mi je nakon početnog pritiska postalo dosadno...
onda sam još ležao u ordinaciji nekih 4 sata...neugodna tupa, ali ne i prejaka bol te lagano peckanje se pojavilo nakon što je anestezija počela izlaziti kroz ranu što je normalan postupak i događa se nakon operacije...
nakon toga sam morao na pišanje da doktor vidi da li je sve u redu...e pišanje je prava umjetnost...
problem je ako ti urin dođe na ranu, onda jako peče, ali šibneš si neki analgetik i sve bude ok nakon nekoliko minuta...hodam poprilično normalno, mislim vidi se da ne mogu baš skroz normalno hodat, ali nije bad...problem mi se malo saginjat, vjerojatno više zbog nekog straha nego zbog nemogućnosti...za sad sam zadovoljan, moram ić na min. 10 previjanja i to je to...
ako netko ima kakva pitanja, samo izvolite! 

nakon toga sam morao na pišanje da doktor vidi da li je sve u redu...e pišanje je prava umjetnost...

Najlakse je pregurati operaciju, ako imas dovoljno srece da te anestezija pokriva...
Jebada nastaje par dana kasnije hehe
@drwho
a ja mislio da ja jedini nemam srece hehe bice sve ok, meni je rupa bila jedno 1.5cm x 8mm, i sve je zaraslo, i to bolje nego tamo gde mi se nije otvorilo. meni je taj isti doktor dao da mazem Fibrolan mast, koja je stvarno cudo. cisti ranu i potpomaze zarastanje.
Jebada nastaje par dana kasnije hehe
@drwho
a ja mislio da ja jedini nemam srece hehe bice sve ok, meni je rupa bila jedno 1.5cm x 8mm, i sve je zaraslo, i to bolje nego tamo gde mi se nije otvorilo. meni je taj isti doktor dao da mazem Fibrolan mast, koja je stvarno cudo. cisti ranu i potpomaze zarastanje.
-
- Novi član
pa da, operacija je bezveze, ali ono sto dolazi kasnije...pakao...bice ok valjda to, ja sam nestrpljiv po prirodi, hteo bih vec sad da idem da ga isprobam, a ne moze, sav je naduven i krvav i u koncimafranzferdinand napisao:Upravo se vratih sa cirkumcizije i frenulotomije...nije uopće tako strašno kako se čini i kako mnogi to opisuju...jest da je bolno kad ti šibne anesteziju, ali poslije je sve super...nisam osjetio apsolutno nikakvu bol...rađeno mi je sa laserom i trajalo je skoro sat i pol...jedini ''problem'' je bio taj što mi je nakon početnog pritiska postalo dosadno...
onda sam još ležao u ordinaciji nekih 4 sata...neugodna tupa, ali ne i prejaka bol te lagano peckanje se pojavilo nakon što je anestezija počela izlaziti kroz ranu što je normalan postupak i događa se nakon operacije...
nakon toga sam morao na pišanje da doktor vidi da li je sve u redu...e pišanje je prava umjetnost...problem je ako ti urin dođe na ranu, onda jako peče, ali šibneš si neki analgetik i sve bude ok nakon nekoliko minuta...hodam poprilično normalno, mislim vidi se da ne mogu baš skroz normalno hodat, ali nije bad...problem mi se malo saginjat, vjerojatno više zbog nekog straha nego zbog nemogućnosti...za sad sam zadovoljan, moram ić na min. 10 previjanja i to je to...
ako netko ima kakva pitanja, samo izvolite!

ipak je to nas najbolji ortak i kada ga vidis tako ranjenog i naduvenog...veci bol ne postoji

"rupa" je 5x5mm, ali valjda nije strasno, videcemo...treba vreme da prodje i treba biti strpljiv, a ja nisam jedan od tih...jbg...
poz svima
-
- Novi član
pa da, operacija je bezveze, ali ono sto dolazi kasnije...pakao...bice ok valjda to, ja sam nestrpljiv po prirodi, hteo bih vec sad da idem da ga isprobam, a ne moze, sav je naduven i krvav i u koncimadrwho napisao:

ipak je to nas najbolji ortak i kada ga vidis tako ranjenog i naduvenog...veci bol ne postoji

a j*** ga buraz, moraš bit strpljiv, tu ti nema druge pomoći...uh, znaš kako bih ja isprobao novu mašinu...

ovo što kažeš da ne postoji veća bol kada ga vidiš takvog ranjenog i naduvenog, mislim da je to više na psihološkoj bazi...ne gledaj ga, fiksiraj u neke uže gaće i bit će bolje...

pa i ja sam bio optimistican u pocetku, pa evo ti sad. procitaj moje prethodne postove.franzferdinand napisao:ok, dal će bit jebade par dana poslije, vidjet ćemo...ne znam pa ne mogu komentirat...al očito ću ubrzo znat...dosta sam optimističan pa vjerujem da će sve bit ok i da nije tako strašno...sve je to za ljude...
![]()
btw, kakve si ti imao probleme par dana nakon?
problemi: posle 5 dana kada su mi skinuli onu (ja je zovem) vakumiranu gazu, tada je pocelo...otok, bol, svrab...pa moras da mirujes(najteze u celoj prici za mene), pa pishanje, pa erekcije, pa orgije u snu(:D)...
erekcije su najgore i one se NE MOGU IZBEGNUTI!!! tada najcesce dolazi do pucanja konaca, ali ne mora da znaci, mozda ces imati srece.
a one price da se piju bensendini...to ne prepisuju doktori zbog erekcije, nego se piju zbog smirenja...ne postoji doza koja moze spreciti moju machinu da se dize

psiholoski faktor je ovde najbitniji...nista vas ne moze spremiti na onaj prizor posle skidanja gaze...eto, budite spremni samo na to...
-
- Novi član
ok, ja moram doć na najmanje 10 previjanjam tako mi rekao doktor...što znači da će mi zavoje skinut tek nakon minimalno 10 dana...otok je normalna stvar, kao i bol (možeš ju spriječit jačim analgeticima),a svrab j*** ga...to vjerujem da je zajebano...još kad počnu dlake rast mora da je teža jebada...drwho napisao:
problemi: posle 5 dana kada su mi skinuli onu (ja je zovem) vakumiranu gazu, tada je pocelo...otok, bol, svrab...pa moras da mirujes(najteze u celoj prici za mene), pa pishanje, pa erekcije, pa orgije u snu(:D)...
erekcije su najgore i one se NE MOGU IZBEGNUTI!!! tada najcesce dolazi do pucanja konaca, ali ne mora da znaci, mozda ces imati srece.
a one price da se piju bensendini...to ne prepisuju doktori zbog erekcije, nego se piju zbog smirenja...ne postoji doza koja moze spreciti moju machinu da se dize, pogotovo nocu kad ga ja ne kontrolisem LOL...
psiholoski faktor je ovde najbitniji...nista vas ne moze spremiti na onaj prizor posle skidanja gaze...eto, budite spremni samo na to...
znam da erekcija može sjebat konce, ali protiv toga ne možeš...iako sam čuo da neki koriste ta sredstva za smirenje i da mogu pomoć i kod erekcije ali ne znam, i ja sam tu malo skeptičan...preko dana i nije toliki problem kontrolirat erekciju, uvijek zamisliš neš odvratno pa se mishek spusti, ali ove noćne i ranojutarnje su zajebane, to ti vjerujem...
evo kratak izvestaj, 10 dana posle operacije:
otok i dalje stoji, bolovi su manje vise prestali, zamenjeni su osetljivoscu glansa. svrbi me i dalje. sto se toga tice probao sam da cistim vlaznim maramicama(alcohol free obavezno) i to je kao malo poboljsalo, ali nista bez tusiranja.
ono sto je mnoooogo lepo...spavao sam 13 sati sinoc. ustao sam oko 5 sa penisom u erekciji (ajde da budem fin:) ) i vratio se i nastavio da spavam.
otvorena rana od pucanja onog jednog konca je malo bolje tj. i dalje je otvorena, lepi se za gazu i neka kombinacija gnoja i krvi je tu kad menjam gazu(ali u veoma malim kolicinama). ostale rane gde su konci su super zarasle, ali jos uvek nijedan konac nije otpao.
nadam se da ce to da zaraste uskoro, vec 2 dana mi stoji tako!?!?!?
MOLIM ZA SAVET!
poz!
otok i dalje stoji, bolovi su manje vise prestali, zamenjeni su osetljivoscu glansa. svrbi me i dalje. sto se toga tice probao sam da cistim vlaznim maramicama(alcohol free obavezno) i to je kao malo poboljsalo, ali nista bez tusiranja.
ono sto je mnoooogo lepo...spavao sam 13 sati sinoc. ustao sam oko 5 sa penisom u erekciji (ajde da budem fin:) ) i vratio se i nastavio da spavam.
otvorena rana od pucanja onog jednog konca je malo bolje tj. i dalje je otvorena, lepi se za gazu i neka kombinacija gnoja i krvi je tu kad menjam gazu(ali u veoma malim kolicinama). ostale rane gde su konci su super zarasle, ali jos uvek nijedan konac nije otpao.
nadam se da ce to da zaraste uskoro, vec 2 dana mi stoji tako!?!?!?
MOLIM ZA SAVET!
poz!
-
- Novi član
Malo prije sam se vratio sa prvog (od minimalno 10) previjanja...sve je prošlo ok...jest da je bilo malo neugodno, ali ništa što se nebi dalo izdržat...malo je neugodno jer ti doktor dira glavić koji je za sad dosta osjetljiv na dodir...ali to je kao neka tupa bol...previjanje nije trajalo ni 3 minute...nakon toga malo pecka, ali ne dulje od minute...zadovoljan sam izašao iz ordinacije i krenuo prema doma...
tim više što je doktor rekao da je sve savršeno i u najboljem redu...da naglasim, sam sam išao do ordinacije, pješke, bez ikakvih problema!:D
jučer navečer (dan kad sam operiran) išao sam mokrit...bez i najmanje neugode sam obavio...samo što bih se u normalnim uvjetima za to vrijeme 3 puta popišao...
samo treba bit pažljiv i pričekat dok i zadnja kap ode prema kanalizaciji...
nakon toga malo obrisati glavić sa wc papirom da nebi ostalo urina ni u tragovima jer ako dođe na ranu...jao, feferon... 
spavao sam izuzetno dobro, nisam se probudio punih 11 sati niti na trenutak...
prije spavanja sam roknuo Voltaren da mi smiri sve to skupa i da me uspava...
eto, sutra opet idem na previjanje pa vam javim ''nova'' iskustva...
držite mi se, pozz!

jučer navečer (dan kad sam operiran) išao sam mokrit...bez i najmanje neugode sam obavio...samo što bih se u normalnim uvjetima za to vrijeme 3 puta popišao...

spavao sam izuzetno dobro, nisam se probudio punih 11 sati niti na trenutak...

držite mi se, pozz!

-
- Novi član
2 drwho: kako to da si ti sam mijenjaš gazu? jesi operiran kod privatnika ili u javnoj ustanovi? ja sam kod privatnika uračunato u cijenu dobio i 10 previjanja...mislim da je puno bolje kad ti to on napravi...nije to neka mudrost, ali je bolje jer je više grub nego što bi svatko prema sebi bio, ali zato to napravi u minutu-dvije, povije sve kako treba i bok!
eh da, tuširanje je zajeb...ja jedva čekam dan kad ću se moć 2 sata odmakat u kadi...

eh da, tuširanje je zajeb...ja jedva čekam dan kad ću se moć 2 sata odmakat u kadi...