fimoza...

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Zaključana tema
franzferdinand
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jul 08, 2006 7:34 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od franzferdinand »

konalno došao do pola previjanja...jučer dakle bilo peto previjanje...

opet imam gazu, sve je ok, samo me muče te noćne erekcije...ne znam više kako da se borim protiv tog... :evil: brijem da su mi jaja tolko puna sperme da kad će to izletit da će bit poplava... :lol:

javim vam utiske! pozz! :wink:
Problematichan
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Maj 07, 2006 12:49 am

Post od Problematichan »

Prvo ejakuliranje posle operacije je kod mene bila katastrofa, toliko mucenja 14 dana i toliko suzdrzavanja od bilo kakve i pomisli na sex... a onda je vulkan proradio.... sam sebe sam iznenadio koliko se sperme nakupilo za to vreme.
Help please!
franzferdinand
Novi član
Novi član

Post od franzferdinand »

sad kad sam išao pišat, vidio sam da mi je otpala krastica koja se formirala na donjem dijelu glavića, dakle kod frenuluma...sad super izgleda tj. nema te ružne tamne krastice ali malo pecka i zeznuto je kad se zalijepi za gazu...zato noćas ostavljam glavić da diše...zavoj imam, ali gazu preko glavića ne stavljam...nek se to dobro osuši pa da ne pecka više i ne zapinje kad to skidam...

eto, primijetio sam i da mi se glavić peruta...danas je ispao još poneki konac, osjetljivost glavića je prihvatljiva...rekao mi doktor da si sad moram glavić stiskat s 2 prsta tu i tamo kako mi nebi poplavio pošto mi je jače stisnuo zavoj jer je vidio da mi otok dosta splasne kad me malo jače previje...i nije uopće tako bolno ili neugodno siskat glavić, čak je i fora pošto to prije nisam nikako mogao izvest, sve i da sam htio...malo je samo neugodno kad stisneš pa kad otpustiš kad ti se prsti malo zalijepe za glavić...ali sekundica neugodnosti...inače mi više paše kad mi stavi zavoj, bar me konci ne pikaju...ali sad su dlake počele da pikaju... :evil: slijedeću put sam na previjanju u ponedjeljak...reko je još par previjanja i bok...ja računam 3-4...:wink:

idem ćorit, sve me strah zaspat... :lol:
drwho
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Sep 02, 2007 4:18 pm

Post od drwho »

Problematichan napisao:Prvo ejakuliranje posle operacije je kod mene bila katastrofa, toliko mucenja 14 dana i toliko suzdrzavanja od bilo kakve i pomisli na sex... a onda je vulkan proradio.... sam sebe sam iznenadio koliko se sperme nakupilo za to vreme.
word
drwho
Stalni član
Stalni  član

Post od drwho »

17 dana od operacije, ostala su jos 2 konca, formirao se oziljak tamo gde je seceno, a na mestu gde je rana od pucanja konca se formiralo neko parce mesa 5mm debljine. nadam se da ce nestati posle nekog vremena. jos uvek postoji otok, i bas polako se smanjuje. svaki dan je sve manji, ali ko zna kada ce se vratiti na staro(tj. da nema otoka uopste). sve u svemu, polako se sredjuje, ali mnogo sporo ide i to mi ide na zivce.

poz
boy20
(!) korisnik udaljen sa foruma
Pridružio se: Čet Nov 01, 2007 4:55 am

Post od boy20 »

Jaooo ubicu se, pomagajte...mislim da imam i ja fimozu ali nisam siguran :( Od pre neki dan sam poceo da citam forume o tome i pogledao sam neke slike o operaciji i u velikoj depresiji sam, sad ne mogu ni mirno da spavam. Ovako stoje stvari: Imam 20 godina i nikada do sada nisam uspeo da prevucem kozicu skroz preko glavica, samo do pola jer me strah od "frenuluma" :(. Nisam siguran da li mi je frenulum dovoljno dugacak i plasim se da svucem kozicu skroz da ne bi mi slucajno pukao frenulum koji drzi kozicu od vrha. Nisam siguran da li mi se nalazi na pravom mestu zato sto se nalazi negde pri vrhu penisa pola centimetra od rupe i dal je to normalno da toliko blizu treba da bude taj frenulum koji drzi kozicu? Citao sam da postoji urodjena fimoza i stecena pa se plasim da nisam ja dobio stecenu fimozu zato sto imam 20 godine a nikada nisam to uspeo do kraja da svucem :( A nemam nikakve probleme sa mokrenjem...
franzferdinand
Novi član
Novi član

Post od franzferdinand »

boy20 napisao: Imam 20 godina i nikada do sada nisam uspeo da prevucem kozicu skroz preko glavica, samo do pola jer me strah od "frenuluma" :(. Nisam siguran da li mi je frenulum dovoljno dugacak i plasim se da svucem kozicu skroz da ne bi mi slucajno pukao frenulum koji drzi kozicu od vrha. Nisam siguran da li mi se nalazi na pravom mestu zato sto se nalazi negde pri vrhu penisa pola centimetra od rupe i dal je to normalno da toliko blizu treba da bude taj frenulum koji drzi kozicu?
identičnu situaciju sam imao...otišao sam kod urologa, sve mi objasnio, otišao na operaciju, i eto, sad sam se riješio tog malog, a zapravo velikog problema...nek te to ne bedira, obavezno idi to riješit jer ćeš u protivnom imat gadnih posljedica...što se frenuluma tiče, napravit će ti korekciju frenuluma, ako i meni...sad to sve puno bolje izgleda i da moram opet, bez imalo razmišljanja bih otšao na operaciju...s vremenom to postane i psihološki problem, ne samo fizički, a to je onda gadno...budeš vidio kak će ti samo samopouzdanje porast nakon svega tog... :D :wink:
drwho
Stalni član
Stalni  član

Post od drwho »

boy20 napisao:Jaooo ubicu se, pomagajte...mislim da imam i ja fimozu ali nisam siguran :( Od pre neki dan sam poceo da citam forume o tome i pogledao sam neke slike o operaciji i u velikoj depresiji sam, sad ne mogu ni mirno da spavam. Ovako stoje stvari: Imam 20 godina i nikada do sada nisam uspeo da prevucem kozicu skroz preko glavica, samo do pola jer me strah od "frenuluma" :(. Nisam siguran da li mi je frenulum dovoljno dugacak i plasim se da svucem kozicu skroz da ne bi mi slucajno pukao frenulum koji drzi kozicu od vrha. Nisam siguran da li mi se nalazi na pravom mestu zato sto se nalazi negde pri vrhu penisa pola centimetra od rupe i dal je to normalno da toliko blizu treba da bude taj frenulum koji drzi kozicu? Citao sam da postoji urodjena fimoza i stecena pa se plasim da nisam ja dobio stecenu fimozu zato sto imam 20 godine a nikada nisam to uspeo do kraja da svucem :( A nemam nikakve probleme sa mokrenjem...
nemoj da se plasis, nije nista strasno. pricaj sa roditeljima normalno o tome, oni su i krivi sto ti to imas sada.
drwho
Stalni član
Stalni  član

Post od drwho »

pitanje za obrezane od pre 6 meseci i vise:

da li vam je nestao oziljak i otok!?!??!

ako jes(u)te, kada????!!!!!!

ovo me mnogo brine zato sto mi je trenutno mnogo ruzan :(

hocu da bude lep kao sto je bio pre operacije, tj. lepsi :D
boy20

Post od boy20 »

Citao sam sinoc sve moguce forume o tome i mislim da nije neophodna operacija, ima nekoliko slucajeva koji su to posle 3-4 meseca resili vezbanjem cak i bez tih steroidnih masti. Daj razmislite malo, ta operacija vidite i sami godinu dana ce da vam sjebe dok se ne vratite na normalu. To je samo za one teske slucajeve za urodjene! Moja teorija je da kad-tad svako prvi put mora da povuce kozicu do kraja dal ce to da bude prvi put u 2 u 12 ili u 20 godina...verovatno je sve u vezbanju i treniranju. Neko se mozda grozio to da uradi kao ja na primer zato sam to odlagao sve do 20 godine. Ja mislim da je samnom sve u redu ali plasim se da povucem do kraja...Zato sto nisam siguran dal mi je dovoljno sirok otvor kozice i duzina frenuluma. A to da idem kod urologa mi je zadnja opcija ako budem 100% siguran da moram OK ici cu, ali trenutno nabavljam dovoljno podataka o netu da saznam sve o tome i da utvrdim da li sam ja OK, da li je moj problem samo u strahu da odradim to do kraja. E sad ja bi rado okacio ovde sliku svog penisa u erakciji, ako nemate nista protiv i ako je to dozvoljeno na ovom forumu?
franzferdinand
Novi član
Novi član

Post od franzferdinand »

boy20 napisao:Citao sam sinoc sve moguce forume o tome i mislim da nije neophodna operacija, ima nekoliko slucajeva koji su to posle 3-4 meseca resili vezbanjem cak i bez tih steroidnih masti. Daj razmislite malo, ta operacija vidite i sami godinu dana ce da vam sjebe dok se ne vratite na normalu. To je samo za one teske slucajeve za urodjene! Moja teorija je da kad-tad svako prvi put mora da povuce kozicu do kraja dal ce to da bude prvi put u 2 u 12 ili u 20 godina...verovatno je sve u vezbanju i treniranju.
probaj, ništa te ne košta, ali sve što si napisao, sa apsolutno ničim se ne slažem...

i ne postoje tu neke tovje, moje ili naše teorije...vjeruj mi, ja sam godinu dana razmišljao o tome da li da idem na obrezivanje ili ne...i jedino što mi je sad žao je što nisam otišao prije godinu dana...da me se opet pita, opet bih odlučio da idem na operaciju...

a ove vježbe ti možda i mogu pmoći, kao i steroidne masti, ali samo u ranijoj dobi...zajebi s tim čitanjem foruma, odi do urologa, barem se posavjetuj s njim...ako ti i kaže da moraš na obrezivanje, nitko te neće na to natjerat...samo kad jednog dana, ne daj Bože, oboliš od karcinoma penisa, nemoj kukat...

gle, nije da te plašim, ali ozbiljno, odi do urologa jer vrijeme ti prolazi, a kod njega češ se moć najbolje posavjetovat...
boy20

Post od boy20 »

franzferdinand, pa to je najlakse da kazes da idem kod urologa. Onda ne bi ni trebao da idem na ovaj forum odem kod urologa i saznam sve o tome. Ali ja se ovde informisem koliko je moguce, pomazemo jednim drugima! Ali za mene je to pakao kroz sta vi prolazite posle operacije. Prvo trebam operaciju da prezivim a posle da se mucim par meseci. Vi ste carevi sto ste pristali na to, mogu da se kladim da 90% muskaraca nema hrabrost na takvu operaciju.
Ne smem ni da pomislim na to. Jaooo zivoteeee :D Okacicu sutra sliku!
dusan88
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jan 14, 2007 10:58 pm

Post od dusan88 »

boy20 napisao:franzferdinand, pa to je najlakse da kazes da idem kod urologa. Onda ne bi ni trebao da idem na ovaj forum odem kod urologa i saznam sve o tome. Ali ja se ovde informisem koliko je moguce, pomazemo jednim drugima! Ali za mene je to pakao kroz sta vi prolazite posle operacije. Prvo trebam operaciju da prezivim a posle da se mucim par meseci. Vi ste carevi sto ste pristali na to, mogu da se kladim da 90% muskaraca nema hrabrost na takvu operaciju.
Ne smem ni da pomislim na to. Jaooo zivoteeee :D Okacicu sutra sliku!
Brate da'l ti je tolki problem da odes kod urologa,bolje nego da kacis slike "svog" po internetu...ne mogu da verujem da je to nekim ljudima problem...
boy20

Post od boy20 »

jeste dusane ogromni mi je to problem mrzi me da se motam po zdravstvenoj stanici bolnici itd. Ja sam zadnji put bio bolestan pre 10 godine. Zaboravio sam i kako izgleda doktor. To mi je zadnja opcija cimanje cak i ne znam na kom odeljenju je urolog nikad nisam ni imao potrebe za to tako da to mi ostaje u zagradi. Kad budem resio da se operisem ici cu kod urologa.
Inspektor_luki
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Mar 20, 2007 12:44 pm

Post od Inspektor_luki »

boy20 napisao:jeste dusane ogromni mi je to problem mrzi me da se motam po zdravstvenoj stanici bolnici itd. Ja sam zadnji put bio bolestan pre 10 godine. Zaboravio sam i kako izgleda doktor. To mi je zadnja opcija cimanje cak i ne znam na kom odeljenju je urolog nikad nisam ni imao potrebe za to tako da to mi ostaje u zagradi. Kad budem resio da se operisem ici cu kod urologa.
Stvarno mi je smesno! Pa ne znam sta je tu toliko strasno ja treba da idem cim mi pocne raspust oko 20. decembra i ne bojim se a jos sam bio bolestan od leukemije pre pet ipo godina i ozdravio koliko sam samo video doktora i koliko puta sam bio u bolnici a tebi to strasno da na tu rutinsku operaciju?! Neki ljudi placu i kad dobiju obicnu prehladu a sta bi tek bilo sa ne daj boze teskim bolestima?!

Bolje ti je sad da odes ja jedva cekam moci cu se vratiti sportu i moci cu najzad da jebem!
Zaključana tema