opet imam gazu, sve je ok, samo me muče te noćne erekcije...ne znam više kako da se borim protiv tog...

javim vam utiske! pozz!

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
identičnu situaciju sam imao...otišao sam kod urologa, sve mi objasnio, otišao na operaciju, i eto, sad sam se riješio tog malog, a zapravo velikog problema...nek te to ne bedira, obavezno idi to riješit jer ćeš u protivnom imat gadnih posljedica...što se frenuluma tiče, napravit će ti korekciju frenuluma, ako i meni...sad to sve puno bolje izgleda i da moram opet, bez imalo razmišljanja bih otšao na operaciju...s vremenom to postane i psihološki problem, ne samo fizički, a to je onda gadno...budeš vidio kak će ti samo samopouzdanje porast nakon svega tog...boy20 napisao: Imam 20 godina i nikada do sada nisam uspeo da prevucem kozicu skroz preko glavica, samo do pola jer me strah od "frenuluma". Nisam siguran da li mi je frenulum dovoljno dugacak i plasim se da svucem kozicu skroz da ne bi mi slucajno pukao frenulum koji drzi kozicu od vrha. Nisam siguran da li mi se nalazi na pravom mestu zato sto se nalazi negde pri vrhu penisa pola centimetra od rupe i dal je to normalno da toliko blizu treba da bude taj frenulum koji drzi kozicu?
nemoj da se plasis, nije nista strasno. pricaj sa roditeljima normalno o tome, oni su i krivi sto ti to imas sada.boy20 napisao:Jaooo ubicu se, pomagajte...mislim da imam i ja fimozu ali nisam siguranOd pre neki dan sam poceo da citam forume o tome i pogledao sam neke slike o operaciji i u velikoj depresiji sam, sad ne mogu ni mirno da spavam. Ovako stoje stvari: Imam 20 godina i nikada do sada nisam uspeo da prevucem kozicu skroz preko glavica, samo do pola jer me strah od "frenuluma"
. Nisam siguran da li mi je frenulum dovoljno dugacak i plasim se da svucem kozicu skroz da ne bi mi slucajno pukao frenulum koji drzi kozicu od vrha. Nisam siguran da li mi se nalazi na pravom mestu zato sto se nalazi negde pri vrhu penisa pola centimetra od rupe i dal je to normalno da toliko blizu treba da bude taj frenulum koji drzi kozicu? Citao sam da postoji urodjena fimoza i stecena pa se plasim da nisam ja dobio stecenu fimozu zato sto imam 20 godine a nikada nisam to uspeo do kraja da svucem
A nemam nikakve probleme sa mokrenjem...
probaj, ništa te ne košta, ali sve što si napisao, sa apsolutno ničim se ne slažem...boy20 napisao:Citao sam sinoc sve moguce forume o tome i mislim da nije neophodna operacija, ima nekoliko slucajeva koji su to posle 3-4 meseca resili vezbanjem cak i bez tih steroidnih masti. Daj razmislite malo, ta operacija vidite i sami godinu dana ce da vam sjebe dok se ne vratite na normalu. To je samo za one teske slucajeve za urodjene! Moja teorija je da kad-tad svako prvi put mora da povuce kozicu do kraja dal ce to da bude prvi put u 2 u 12 ili u 20 godina...verovatno je sve u vezbanju i treniranju.
Brate da'l ti je tolki problem da odes kod urologa,bolje nego da kacis slike "svog" po internetu...ne mogu da verujem da je to nekim ljudima problem...boy20 napisao:franzferdinand, pa to je najlakse da kazes da idem kod urologa. Onda ne bi ni trebao da idem na ovaj forum odem kod urologa i saznam sve o tome. Ali ja se ovde informisem koliko je moguce, pomazemo jednim drugima! Ali za mene je to pakao kroz sta vi prolazite posle operacije. Prvo trebam operaciju da prezivim a posle da se mucim par meseci. Vi ste carevi sto ste pristali na to, mogu da se kladim da 90% muskaraca nema hrabrost na takvu operaciju.
Ne smem ni da pomislim na to. Jaooo zivoteeeeOkacicu sutra sliku!
Stvarno mi je smesno! Pa ne znam sta je tu toliko strasno ja treba da idem cim mi pocne raspust oko 20. decembra i ne bojim se a jos sam bio bolestan od leukemije pre pet ipo godina i ozdravio koliko sam samo video doktora i koliko puta sam bio u bolnici a tebi to strasno da na tu rutinsku operaciju?! Neki ljudi placu i kad dobiju obicnu prehladu a sta bi tek bilo sa ne daj boze teskim bolestima?!boy20 napisao:jeste dusane ogromni mi je to problem mrzi me da se motam po zdravstvenoj stanici bolnici itd. Ja sam zadnji put bio bolestan pre 10 godine. Zaboravio sam i kako izgleda doktor. To mi je zadnja opcija cimanje cak i ne znam na kom odeljenju je urolog nikad nisam ni imao potrebe za to tako da to mi ostaje u zagradi. Kad budem resio da se operisem ici cu kod urologa.