najbolje ti je da ides da karas neku ribu i usred sexa da ti pukne frenulum i da krvaris ko svinja pa da te krpe na urgentnom i da se izblamiras i pred devojkom i pred ljudima u urgentnom i doktorima nego da odes da uradis ovu "intervenciju".(ovo se meni hvala bogu nije desilo, ali da sam ignorisao i dalje desilo bi se; frenulum ti je vezan za arteriju koja se puni krvlju kad ti se digne kita i tako moze da ti se to desi.)boy20 napisao:Citao sam sinoc sve moguce forume o tome i mislim da nije neophodna operacija, ima nekoliko slucajeva koji su to posle 3-4 meseca resili vezbanjem cak i bez tih steroidnih masti. Daj razmislite malo, ta operacija vidite i sami godinu dana ce da vam sjebe dok se ne vratite na normalu. To je samo za one teske slucajeve za urodjene! Moja teorija je da kad-tad svako prvi put mora da povuce kozicu do kraja dal ce to da bude prvi put u 2 u 12 ili u 20 godina...verovatno je sve u vezbanju i treniranju. Neko se mozda grozio to da uradi kao ja na primer zato sam to odlagao sve do 20 godine. Ja mislim da je samnom sve u redu ali plasim se da povucem do kraja...Zato sto nisam siguran dal mi je dovoljno sirok otvor kozice i duzina frenuluma. A to da idem kod urologa mi je zadnja opcija ako budem 100% siguran da moram OK ici cu, ali trenutno nabavljam dovoljno podataka o netu da saznam sve o tome i da utvrdim da li sam ja OK, da li je moj problem samo u strahu da odradim to do kraja. E sad ja bi rado okacio ovde sliku svog penisa u erakciji, ako nemate nista protiv i ako je to dozvoljeno na ovom forumu?
mozes da kacis koje hoces slike, na kraju ces morati da odes kod urologa, a i ovo sto smo mi preziveli nije uopste strasno. imas ljude koji se bore celog zivota sa 500 puta tezim bolestima i sacuvaj boze cime ne, pa su zivi.
mislim da ti jednostavno nemas hrabrosti to da uradis, ali ponavljam nije nista strasno i bice ti mnogo bolje posle toga, u svakom smislu!