Kako do posla???

Sve stručne diskusije koje ne pripadaju postojećim forumima. Forum je namenjen razmeni iskustava medicinskih stručnjaka. Nije namenjen za pitanja pacijenata.

Moderatori: moderato, vlada99

LUNA-kaca
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jun 02, 2007 12:57 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

odgovor

Post od LUNA-kaca »

Hvala puno na informaciji.
majadespa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jan 04, 2008 1:04 pm
Kontakt:

Post od majadespa »

Dobar dan svima i Srecna vam 2008. godina.
I ja sam zavrsila medicinu u Nisu, decembra 2006.god. sam diplomirala, odradila staz i jula 2007. polozila drzavni ispit a jos uvek nigde ne radim.
Pocecu da volontiram (naravno i za to mi je bila potrebna preporuka) a kao sto Sandra nekad rece jako je teska situacija u Nisu sto se posla tice jer ima skoro 300 lekara na zavodu.
Ali bice bolje :)
sasoni
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jul 04, 2009 2:09 pm

Pozdrav svima!!!

Post od sasoni »

Radim kao lekar u DZ Bač (ambulanta Vajska),putujem iz Petrovaradina,to je nekih 75km od N.Sada.Tamo odrađujem stipendiju. Malo je zeznuto putovati svaki dan, al, brate mili, iako imam tamo i gde da živim, nema šanse da se selim!!! (ovde sam i oženjen i porodica i baš SVE mi je ovde). Voleo bih da radim negde bliže svakako, pa ako neko ima neku informaciju, neka je prosledi. Znam da je danas teško naći posao u ovoj struci, i drago mi je što vidim da su mlade kolege optimistične što se tiče budućnosti, ali verujte mi, do sada je bivalo samo gore :(
Odgovori