Beljenje zuba

Mesto za sva Vaša pitanja o zubima, oralnoj higijeni, prevenciji, negi zuba, desni i usne duplje. Prepoznavanje problema, dijagnostika i saveti o lečenju.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Korisnikov avatar
TE@
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Avg 28, 2007 11:31 pm
Kontakt:

Post od TE@ »

Mariska22 napisao:Hej ljudi, a sta je s onim prvim pitanjem koje je postavljeno?
Cini mi se da nisma videla odgovor. Ako gresim, ispravite me, ap cu ponovo sve da procitam :wink: jel ima negde kod nas da se kupe 22% rastvori karbamid peroxida? tipa da se naprave u apoteci..
i da li uopste takve stvari mogu da se "naruce" apotekarima?? hm..
^^^
Gel koji trazis se ne narucuje u apoteci vec se kupuje u radnjama koje prodaju stomatoloski materijal. Vecina zubara sa kojima saradjujem koristi Opalescence program. Evo ti linka do jedne od firmi koje prodaju ovo u Beogradu. http://www.dental-medical.co.yu/product ... catid=3297
Kao sto vidis komplet kosta 55 evra, dobijas 8 spriceva sa gelom za obe vilice.
Problem je to sto su u pakovanju razlicite koncetracije gela od 10, 15, 20 i 35%, i nisam siguran da li bi u depou bili voljni da razdvajaju komplete ako ti zelis samo koncetraciju od 20%.
Ja ove gelove kupujem na vecu kolicinu pa zubarima sa kojima saradjujem uz trejeve za beljenje dajem koncentracije koje zele.
Stomatologa ne mozes izbeci ukoliko zelis da bezbedno izbelis zube. Kvalitetni trejevi su jako bitni u procesu izbeljivanja a to mozes dobiti samo kod stomatologa.
Pozdrav
zxcvbnm
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Feb 07, 2009 3:19 am

Post od zxcvbnm »

hocu da pitam moj predni zub je mrtav bez zivec i potamneo i hocu da ga ga pobjelim. jel je to moguce???
drecun
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Jul 22, 2006 9:50 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od drecun »

moguće je
Znanje je ograničeno, neznanje je beskrajno.
Stapic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Dec 23, 2011 10:42 pm

Re: Beljenje zuba

Post od Stapic »

ja sam bio na beljenje zuba, i trajalo je 5 dana, svakid dan po sat vremena. Znam da beljenjem zuba puca gledj, tako da me zanima koliko dugo je potrebno da se gledj regenerise? I je li normalno da kada mi stavi neki providni gel i preko neku gumu koju mi fiksira, da bas boli? boljelo me je dok nije makao gel za desnih...
MarioNS
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Nov 06, 2015 8:03 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Post od MarioNS »

Ajd da cujem, jel vam bolje da je savrsena crna plomba ili bijela koju morate svakih 3-4 god mjenjati? o.O
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

Напротив. Црна пломба мора да се мења на сваких неколико година, а бела не мора.
Odgovori