Hipertireoza-manje joda u israni?

Endokrini sistem, sistem žlezda sa unutrašnjim lučenjem, sve o normalnim funkcijama ali i poremećenom radu endokrinog sistema. Podelite sa korisnicima i stručnim sadarnicima sva pitanja i dileme o hipofizi, štitnoj žlezdi, nadbubrežnim žlezdama, jajnicima ili testisima.

Moderatori: moderato, vlada99

jasbi
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jul 16, 2007 9:08 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od jasbi »

Jel su u Konzilijumu vrednosti takve kao što treba da budu? Oni su relativno blizu mene, mogla bih da odem. Mnogo mi dalji INEP, al i neuporedivo sigurniji.
Jefimija
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Apr 17, 2007 2:58 pm

Post od Jefimija »

cvetnikola napisao:
majja napisao: Hipertireoza ima dosta vrsta, razliciti su uzroci nastanka, a i svaciji orgam razlicito reaguje, tako da je svako prica za sebe.
Da je sve tako jednostavno pijes 2 god. lekove, nista, operises se, i super, zasto bi se neko mucio lekovima duze i zar nebi svi endokrinolozi postovali taj princip nego bi nekome preporucivali da pije lekove godinama?
Наравно да је сваки пацијент прича за себе, али верујем да постоје неки општи стандарди. Бар оквирно. Морали би. Хипертиреоза има више, базедовљева болест је само једна.

Свако добро људи

Држте се
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm

Post od majja »

jasbi napisao:Jel su u Konzilijumu vrednosti takve kao što treba da budu? Oni su relativno blizu mene, mogla bih da odem. Mnogo mi dalji INEP, al i neuporedivo sigurniji.
Ja uvek u Konzilijumu radim sve analize i nisam do sada uocila neke nepravilnosti........
cvetnikola
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Avg 10, 2007 11:35 pm

Post od cvetnikola »

majja napisao:
jasbi napisao:Jel su u Konzilijumu vrednosti takve kao što treba da budu? Oni su relativno blizu mene, mogla bih da odem. Mnogo mi dalji INEP, al i neuporedivo sigurniji.
Ja uvek u Konzilijumu radim sve analize i nisam do sada uocila neke nepravilnosti........
Ne znam ja sam samo jednom kod njih radila , ali sam cuka dobre preporuke , moj stric koji radi u zavodu za tranfuziji krvi mi je preporucio "Konzilijum" kao tacne precizne i bas profesionalne.
cvetnikola
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Avg 10, 2007 11:35 pm

Post od cvetnikola »

majja napisao:
Ne znam ja sam samo jednom kod njih radila posto sam ja Ar. radila sa najvise privatno, ali mi je stric koji radi u zavodu za transfuziju njih preporucio kao tacne precizne i bas profesionalne.
jasbi
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jul 16, 2007 9:08 pm
Kontakt:

Post od jasbi »

Svi ozdravili od štitne žlezde??? Super.....
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm

Post od mikalja »

jasbi napisao:Svi ozdravili od štitne žlezde??? Super.....
:o hehehe nece vishe da prichaju ha? :D
Odgovori