Hipertireoza-manje joda u israni?
Наравно да је сваки пацијент прича за себе, али верујем да постоје неки општи стандарди. Бар оквирно. Морали би. Хипертиреоза има више, базедовљева болест је само једна.cvetnikola napisao:majja napisao: Hipertireoza ima dosta vrsta, razliciti su uzroci nastanka, a i svaciji orgam razlicito reaguje, tako da je svako prica za sebe.
Da je sve tako jednostavno pijes 2 god. lekove, nista, operises se, i super, zasto bi se neko mucio lekovima duze i zar nebi svi endokrinolozi postovali taj princip nego bi nekome preporucivali da pije lekove godinama?
Свако добро људи
Држте се
-
cvetnikola
- Novi član

- Pridružio se: Pet Avg 10, 2007 11:35 pm
Ne znam ja sam samo jednom kod njih radila , ali sam cuka dobre preporuke , moj stric koji radi u zavodu za tranfuziji krvi mi je preporucio "Konzilijum" kao tacne precizne i bas profesionalne.majja napisao:Ja uvek u Konzilijumu radim sve analize i nisam do sada uocila neke nepravilnosti........jasbi napisao:Jel su u Konzilijumu vrednosti takve kao što treba da budu? Oni su relativno blizu mene, mogla bih da odem. Mnogo mi dalji INEP, al i neuporedivo sigurniji.
-
cvetnikola
- Novi član

- Pridružio se: Pet Avg 10, 2007 11:35 pm
Ne znam ja sam samo jednom kod njih radila posto sam ja Ar. radila sa najvise privatno, ali mi je stric koji radi u zavodu za transfuziju njih preporucio kao tacne precizne i bas profesionalne.majja napisao:Ja uvek u Konzilijumu radim sve analize i nisam do sada uocila neke nepravilnosti........jasbi napisao:Jel su u Konzilijumu vrednosti takve kao što treba da budu? Oni su relativno blizu mene, mogla bih da odem. Mnogo mi dalji INEP, al i neuporedivo sigurniji.