Endokrini sistem, sistem žlezda sa unutrašnjim lučenjem, sve o normalnim funkcijama ali i poremećenom radu endokrinog sistema. Podelite sa korisnicima i stručnim sadarnicima sva pitanja i dileme o hipofizi, štitnoj žlezdi, nadbubrežnim žlezdama, jajnicima ili testisima.
Jel su u Konzilijumu vrednosti takve kao što treba da budu? Oni su relativno blizu mene, mogla bih da odem. Mnogo mi dalji INEP, al i neuporedivo sigurniji.
majja napisao:
Hipertireoza ima dosta vrsta, razliciti su uzroci nastanka, a i svaciji orgam razlicito reaguje, tako da je svako prica za sebe.
Da je sve tako jednostavno pijes 2 god. lekove, nista, operises se, i super, zasto bi se neko mucio lekovima duze i zar nebi svi endokrinolozi postovali taj princip nego bi nekome preporucivali da pije lekove godinama?
Наравно да је сваки пацијент прича за себе, али верујем да постоје неки општи стандарди. Бар оквирно. Морали би. Хипертиреоза има више, базедовљева болест је само једна.
jasbi napisao:Jel su u Konzilijumu vrednosti takve kao što treba da budu? Oni su relativno blizu mene, mogla bih da odem. Mnogo mi dalji INEP, al i neuporedivo sigurniji.
Ja uvek u Konzilijumu radim sve analize i nisam do sada uocila neke nepravilnosti........
jasbi napisao:Jel su u Konzilijumu vrednosti takve kao što treba da budu? Oni su relativno blizu mene, mogla bih da odem. Mnogo mi dalji INEP, al i neuporedivo sigurniji.
Ja uvek u Konzilijumu radim sve analize i nisam do sada uocila neke nepravilnosti........
Ne znam ja sam samo jednom kod njih radila , ali sam cuka dobre preporuke , moj stric koji radi u zavodu za tranfuziji krvi mi je preporucio "Konzilijum" kao tacne precizne i bas profesionalne.
Ne znam ja sam samo jednom kod njih radila posto sam ja Ar. radila sa najvise privatno, ali mi je stric koji radi u zavodu za transfuziju njih preporucio kao tacne precizne i bas profesionalne.