Kontraceptivne pilile
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Avg 19, 2007 12:03 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
hm, citajuci ovo imam neka pitanja....ja imam 21.god i problem je u tome sto nikad u zivotu nisam imala normalan ciklus, znaci od prve menst. dobijem na primer sledecu za mesec i po, dva, i posle toga imam odlive (citaj: krvarenje mi samo tablete mogu zaustaviti) par puta sam bila u bolnici zbog toga, jednom sam cak pustila da vidim dokle ce (i trajalo je mesec dana) posle toga sam primala transfuziju, sto je i logicno...Elem, pijem hormonske tablete, i kad sam pocela da ih pijem onako generalno, to je bilo pre jedno 6 godina otprilike, primetila sam da sam pocela da se gojim konkretno samo u predelu stomaka ali posle toga nista...vremenom sam na neke tablete postala imuna i vise mi uopste ne pomazu..sada je na redu Primolut Nor i on mi odgovara ali s tim sto kad prestanem da pijem imam neverovatne nepodnosljive bolove u toku men. Pa me zanima ima li devojaka koje imaju slican problem generalno neredovan ciklus i to? E da, imam povremeno i ciste na jajnicima koje sva sreca pa same pucaju...ali ljudi ovo je nepodnosljivo godinama me muci...dr kazu kad se porodim prestace...a ja ne bih bebu...jos uvek...
nekad uhvati me bas da falis mi i jastuk otimas...
moja sestra je tvojih godina i imala je takodje neredovan ciklus, s tim shto nije imala problema sa odlivima. radila je neke hormonske analize i dobila diane35, ali je pochela da ih pije tek od ovog meseca, tako da josh uvek ne znamo kako tje se odraziti.micili napisao:hm, citajuci ovo imam neka pitanja....ja imam 21.god i problem je u tome sto nikad u zivotu nisam imala normalan ciklus, znaci od prve menst. dobijem na primer sledecu za mesec i po, dva, i posle toga imam odlive (citaj: krvarenje mi samo tablete mogu zaustaviti) par puta sam bila u bolnici zbog toga, jednom sam cak pustila da vidim dokle ce (i trajalo je mesec dana) posle toga sam primala transfuziju, sto je i logicno...Elem, pijem hormonske tablete, i kad sam pocela da ih pijem onako generalno, to je bilo pre jedno 6 godina otprilike, primetila sam da sam pocela da se gojim konkretno samo u predelu stomaka ali posle toga nista...vremenom sam na neke tablete postala imuna i vise mi uopste ne pomazu..sada je na redu Primolut Nor i on mi odgovara ali s tim sto kad prestanem da pijem imam neverovatne nepodnosljive bolove u toku men. Pa me zanima ima li devojaka koje imaju slican problem generalno neredovan ciklus i to? E da, imam povremeno i ciste na jajnicima koje sva sreca pa same pucaju...ali ljudi ovo je nepodnosljivo godinama me muci...dr kazu kad se porodim prestace...a ja ne bih bebu...jos uvek...
meni su diane35 sredile ciklus 100% mada nisam imala problema poput tebe, samo se nikad nije znao tachan dan. sada je ciklus tachan u dan, malte ne i u sat

a shto se tiche Primolut Nor tableta, pila sam ih radi izazivanja menstruacije jer sam imala folikularnu cistu. menstruacija koja je usledila je bila najbolnija i najduzha ikada

Re: Kontraceptivne pilile
Pa bas posto ti ne prijaju treba da prekines. ja sam tako prekinula mercilon,i na inicijativu doktora presla na microgynon koji koristim godinama i odgovara mi. Sve sto cinis cini uz nadzor svoga ginekologa.
Ne brini.
Ne brini.