problem

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

vuksa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Maj 09, 2007 11:58 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od vuksa »

njoj je uzivanje u sexu a ne u pijenju postinora ..to se desilo slucajno i nece se vise desavati ..a oboje smo krivi za to podjednako..
a sto se tice posledica ..posle 3 psotinora u roku od dva meseca nije imala ni mucnine ni glavobolje ..samo joj je dosla ranije menstruacija i trajala par dana duze ali je bila bezbolna za razliku od predhodnih puta :D
u svakom slucaju ,necce ih vise piti a za anti bebi cemo videti kad dobije sledeci put ..
" I Pay My Dues Every Day... Do You?"
Shmizla
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Maj 14, 2007 3:04 pm

Post od Shmizla »

dragi Vuksa,

ja pijem normalne kontraceptivne pilule,tako da moj decko i ja uzivamo podjednako kao tvoja devojka i ti...moj organizam bar ne dozivljava shokove kao organizam tvoje jadne devojke..tako da za moje uzivanje ne moras da brines :lol: ja ne koristim kondom,a imam potpunu zastitu od trudnoce...

uzgred,sex sa kondomom uopste nije cudna stvar...uostalom,to je jedini nacin da se zastitis od polno prenosivih bolesti..takvi kao ti bi mozda i trebali samo da se "trpaju" sa dzakom za krompire,posto vidim da si prilicno neodgovoran..tako da za bolje nisi

u pravu si,podjednako ste krivi za to sto se desilo..ti zato sto ne brines o njoj,a ona zato sto ne brine o sebi...

ne razumem zasto se ljutis zbog necega sto je istina..to sto je ona dobro podnela postinor,ne znaci da je to dobro da se pije ...ja sam ga pila kad nam je pukao kondom pre par godina i prilicno mi se sve poremetilo..tako da se nikad ne zna..

inace,postinor nije bas 100 posto pouzdan,cak ni kad se odmah uzme..jedna devojka bas na ovom forumu je tako ostala trudna

ako imas imalo pameti,nateraj devojku da ode kod lekara i trazi normalne pilule za kontracepciju umesto postinora koji zaista vise ne bi trebala da pije...ne mora da ceka da dobije,nek ode odmah kod ginekologa,pa ce taman poceti kutiju kad sledeci put dobije

ljuti se koliko hoces,ali sve sto sam ti napisala je istina
miLLica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jul 31, 2007 5:19 pm

Post od miLLica »

vuksa napisao: a to sto ste svi vi ovde malo cudni pa se trpate sa kondomima...znas sta najbolje bi bilo da se stavi dzak od krompira pa udri...
Znaci, ovo je toliko OGAVNO da ne zelim ni da komentarisem! Strasno! :o :o :o

A ti si sigurno prvi tvojoj devojci, a i ona tebi, jel da?
Sa ovakvim stavom - ko zna sta sve imas!
Ti bi, decko, trebalo da posetis oblast "UROLOGIJA"!
(svaka cast ako ste jedno drugom jedini partneri do sad!)
vuksa
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

Post od vuksa »

@smizla

kao sto si videla...napisao sam da ce piti anti bebi pilule od sledeceg meseca...sve je to vec ona dogovorila sa ginekologom 8)

sto se tice sexa sa kondomom ni ja ni moja devojka ne mozemo ni upola...ma ni 10% da uzivamo tako...

a brinem ja o njoj i brine ona o sebi..ali to ne moram ja vama da objasnjavam

ja se ne ljutim nego ste mi vi smesni zato sto vam je svaka druga rec kondom...i nisam rekao da je postinor dobar kao sto si mogla da procitas...ali je bolji nego abortus...i ja svoju devojku ne teram ni na sta nego se mi sve dogovaramo..

koliko sam ja negde procitao postinor2 je 96% uspesan.

jeste sve to istina i ne ljutim se ja nego ste me samo malo nasmejali sa nekim "cudnim" postovima

pozdrav svima :D
vuksa
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

Post od vuksa »

miLLica napisao:
vuksa napisao: a to sto ste svi vi ovde malo cudni pa se trpate sa kondomima...znas sta najbolje bi bilo da se stavi dzak od krompira pa udri...
Znaci, ovo je toliko OGAVNO da ne zelim ni da komentarisem! Strasno! :o :o :o

A ti si sigurno prvi tvojoj devojci, a i ona tebi, jel da?
Sa ovakvim stavom - ko zna sta sve imas!
Ti bi, decko, trebalo da posetis oblast "UROLOGIJA"!
(svaka cast ako ste jedno drugom jedini partneri do sad!)
\

@milica sa 2L

sredui se malo u svojoj glavi...

ako mi je prva tesko da bi imao "ko zna sta sve"

a sigurno necu tebi da kazem da li sam ja njoj prvi ili ona meni prva...u svakom slucaju zdravi smo oboje i idemo na redovne kontrole

i ne znam sta se tu nesto pravis da ti je ogavno...to je normalna stvar...iskreno meni je cudno ako je normalna veza u kojoj se ima sex sa kondomom

i aj sad ti meni reci sto ja treba da idem na podforum "UROLOGIJA"
vuksa
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

Post od vuksa »

P.S.

ustvari jel si ti bese ona milica sa 2 L sto je skoro napisala

Sinoc sam prvi put u zivotu imala nezasticen seksualni odnos (ne znam sta mi bi!?!)...
Shmizla
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Maj 14, 2007 3:04 pm

Post od Shmizla »

Jao ,aj sad da se ne prepucavamo ovako bezveze vise...

Vuksa,ljudi su se uzbudili jer nisu mogli da veruju da neko 2 puta u toku jednog meseca pije postinor..uostalom,ne moram da ti pisem sta si napisao,jer to i sam znas..i svima je bio krajnje "cudan" tvoj post i svi su se slozili da je to bilo jako neodgovorno...

ljudima ovde je svaka druga rec kondom,jer nazalost kao sto mozes videti na ovim temama malo ko pazi na seksualno prenosive bolesti i zastitu od trudnoce..

meni je isto normalno da sa deckom sa kojim sam u ozbiljnoj vezi ne koristim kodnom,ali samo AKO imam neki drugi vid kontracepcije...

kontracepcija po principu "vadi ga van " zaista se ne moze smatrati nekom zastitom,cak i u slucaju da ga izvadis na vreme :wink:

ljudi ovde najcesce pominju kondom jer je to nesto sto je svima dostupno..tako da je to najcesce iz prakticnih razloga

aj sad da prestanemo sa napadanjem..ovo treba da bude diskusija,a ne rat :lol:

PEACE :D
vuksa
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

Post od vuksa »

sve je ok..
peace sestro :D
Korisnikov avatar
Noa
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Avg 20, 2007 11:48 am

Post od Noa »

Moram priznati da je bilo krajnje vreme da se prekine ovaj rat! :D

Aj pozdrav svima 8)
miLLica
Novi član
Novi član

Post od miLLica »

DA VUKSA! MENI JE NORMALNO DA IMAM ZASTICENE ODNOSE!!!
Ne vidim sta je cudno tu!? Uostalom, i kada su oboje potpuno zdravi, meni je to jednostavno higijenski!
I jos nesto: ja sam u svojoj glavi cista, a 2 L imaju svoj razlog, koji naravno ne moram da objasnjavam! A i 1 L je bilo zauzeto!

Ja ni sa kim nisam ratovala ovde!

Samo sam rekla da mi je ogavno izrazavanje pojedinih na ovom forumu!
Da ne citiram ponovo!
No, ovo nije mesto za prepucavanja, pa se i ja povlacim!

Pooooozzzzzzzzz svima! :wink:
vuksa
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

Post od vuksa »

dobro dobro...mir mir mir vuksa nije kriv :D :D :D

aj pozdrav svima 8)
miLLica
Novi član
Novi član

Post od miLLica »

Pa naaaaaaaaravno! 8) :wink:
dr.koki
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Sep 10, 2007 1:59 am

Post od dr.koki »

OljaA napisao:Ne znam kakvo je uživanje za nju ako mora da pilule za dan posle pije 2 puta u jedan mesec!!!

To su tablete koje se ne preporučuju nikad ako je moguće ali je dozvoljeno korišćenje jednom godišnje!
Ne bi trebala da pije postinor 2x mesecno. Bolje neka predje na Logest, one su ultranisko dozne, jeanine su kao malo jace i znaju da izazovu vece "side effects". A sto se tice postinora nije tacno da smeju samo jedanput godisnje, to je urbana legenda.
Pozdrav sa Tasosa :D
Odgovori