problem
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Jul 31, 2007 5:19 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
vuksa napisao:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ledjima,grudima...ja bih preporucio....nema sexa pre braka
Ooooooo, pa da li to kaze VUKSA koji je nedavno napisao (citiram!):
"ovako...devojka je pila pre dva meseca postinor...pa je prekjuce popila opet..pa sam dva sata posle tableta opet ejakulirao u nju
pa sad da li sme da popije opet(ovih dana joj je ovulacija) i posledice da se napisu ako moze
hvala"

Ti si KRALJ!!!!

звончице, мени то личи на неки надражај изазван неким састојком семене течности...И једноставно тај надражај доводи до убрзане перисталтике. Једини лек у том случају и јесте избегавање уношења тих излучевина. То мени једино пада на памет. Али ја још увек нисам лекар, и далеко сам ти од неког правог стручњака за ову тему. Можда ће неком лекару пасти нешто паметније на памет...али мени све личи на ово што сам ти рекла.zwoncica napisao:ne desava se..nema nikakvih problema sa stomakom inace
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Maj 09, 2007 11:58 pm
- Kontakt:
miLLica napisao:vuksa napisao:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"ovako...devojka je pila pre dva meseca postinor...pa je prekjuce popila opet..pa sam dva sata posle tableta opet ejakulirao u nju
pa sad da li sme da popije opet(ovih dana joj je ovulacija) i posledice da se napisu ako moze
hvala"![]()
![]()
![]()
Ti si KRALJ!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
aaa ne ne ne to je neka greska...ja sam sad presao u kaludjere

" I Pay My Dues Every Day... Do You?"
-
- Aktivan član
- Kontakt:
miLLica napisao:vuksa napisao:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hvala"![]()
![]()
![]()
Ti si KRALJ!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
aaa ne ne ne to je neka greska...ustvari ja sam u manastiru od tog posta pa do dan danas
-
- Aktivan član
- Kontakt:
pa pazim na tu devojku vise nego sto bi mogao da zamislis
a to sto ste svi vi ovde malo cudni pa se trpate sa kondomima...znas sta najbolje bi bilo da se stavi dzak od krompira pa udri...vazno je da mi uzivamo a to sto se desilo desilo se..i uzivamo vise sigorno nego ti 

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Jan 31, 2007 11:48 pm
Ne znam kakvo je uživanje za nju ako mora da pilule za dan posle pije 2 puta u jedan mesec!!!
To su tablete koje se ne preporučuju nikad ako je moguće ali je dozvoljeno korišćenje jednom godišnje!
To su tablete prepune hormona koje mogu da izazovu mučnine, glavobolje, poremećaj ciklusa.
To je hormonska bomba i nije ni približna piluli tipa Jeanine, Logest itd koja ima nisko dozirane hormone i koje pored kontracepcije nudi još neke pogodnosti ako ih pije osoba kojoj odgovaraju (u dogovoru sa ginekologom).
Zaista ne znam zašto tvoja devojka ne pije takve neke pilule, manje su štetne, menstruacija je manje obilna, nema stresova jesi li ili nisi ejakulirao u nju, i ne pije pilule za dan posle a i jeftinije su jer uz recept za 400 dinara mogu da se nađu odlične pilule za ceo mesec nego da dva puta pije Postinor 2 koji je isto oko 400 din.
To su tablete koje se ne preporučuju nikad ako je moguće ali je dozvoljeno korišćenje jednom godišnje!
To su tablete prepune hormona koje mogu da izazovu mučnine, glavobolje, poremećaj ciklusa.
To je hormonska bomba i nije ni približna piluli tipa Jeanine, Logest itd koja ima nisko dozirane hormone i koje pored kontracepcije nudi još neke pogodnosti ako ih pije osoba kojoj odgovaraju (u dogovoru sa ginekologom).
Zaista ne znam zašto tvoja devojka ne pije takve neke pilule, manje su štetne, menstruacija je manje obilna, nema stresova jesi li ili nisi ejakulirao u nju, i ne pije pilule za dan posle a i jeftinije su jer uz recept za 400 dinara mogu da se nađu odlične pilule za ceo mesec nego da dva puta pije Postinor 2 koji je isto oko 400 din.