problem

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

zwoncica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 18, 2007 3:43 pm

problem

Post od zwoncica »

imam jedno pitanje ..ne znam da li mu je mesto ovde a ako nije mogao bi neko da mi kaze gde da pitam..
posle oralne ejakulacije kada devojka to proguta dobije proliv svaki put u roku od pola sata..da li je to normalno i sta bi to moglo da bude
hvala unapred na odgovorima
Shmizla
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Maj 14, 2007 3:04 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Shmizla »

nikad za takav slucaj nisam cula :)
Korisnikov avatar
Noa
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Avg 20, 2007 11:48 am

Post od Noa »

:o to postoji? wow... nisam znala...

pa mozda da pokusas zdravije da se hranis... :lol:

ne znam zaista sta da ti kazem...

sorry
girl_from_nowhere
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 27, 2005 6:47 pm

Post od girl_from_nowhere »

Jadna devojka, to joj sigurno nije prijatno. A nastavlja da radi :o

Mozda bi bilo valjano da joj preporucis da ne guta spermu vise, kad se vec sama toga nije setila :roll:
Korisnikov avatar
Noa
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Avg 20, 2007 11:48 am

Post od Noa »

da, verovatno si u pravu... :lol:

no, nije mi jasno... kakve veze ima sperma sa prolivom??

kako god... a sto bi rekao nas narod "bolje spreciti, nego leciti" :D

jedino ce tvom decku biti malko krivo predpostavljam
miLLica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jul 31, 2007 5:19 pm

Post od miLLica »

Strasno! :o

Ne odgovara sve svakom zeludcu! 8)
Sala mala... :wink:

I ja mislim da biste trebali to da izbegavate, sem ako to ne radite iz nekih drugih razloga! :lol: Npr. cula sam (mada ne mora da znaci da je istina), da od sperme bele zubi! 8) :lol:
zwoncica
Novi član
Novi član

Post od zwoncica »

ja nahvali ovaj forum kad ono ovakvi komentari.. :x
ko nije cuo do sad eto mu prilike da cuje ..
posto se to ponavljalo vise puta tj svaki put verovatno je povezano gutanje sa prolivom..
a da joj je neprijatno verovatno to ne bi radila..i mislim da bi im bilo podjednako krivo da ona prestane to da radi ..
elem..da se okanemo gluposti nego ako neko ima ozbiljan komentar zamolila bih da odgovori..
OljaA
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jan 31, 2007 11:48 pm

Post od OljaA »

Pa nisu baš uvredljivi komentari, samo malo šaleći!!!

Ako ti taj proliv ne pretstavlja problem (ne veliki) ti nastavi to da radiš ali povremeno.

Zaista,ja definitivno nisam kompetentna za odgovor na ovo pitanje, jer niti sam stručno lice niti mislim da bih ikada u životu to mogla da uradim (svaka čast tebi jer nisi gadljiva) jer za mene to je penis, mesto na kome ide i mokraća i zna se za gde je sperma i čemu služi(ako nije vreme za bebu onda to ide napolje) i ako bih morala to da uradim (znači, dečko mi je bio toliko dobar, učinio mi nešto veliko, pa da pristanem i da svrši ali da ja to iste sekunde progutam i isperem usta a nakon toga operm kaladontom), mada se do sad nije desilo da me je toliko zadužio iako sam imala dve duže veze!!!
I ja sam čula da sperma ima proteine, ali ti proteini ne bi ni stigli do mog krvotika jer ja do želuca ne bih mogla da ih zadržim!

Ako ti predstavlja problem, i ako imaš i mučnine ti uzmi pa kao što sam ja malopre rekla da ti svrši u usta ali da ti posle pljuneš.
A i ne mora baš u usta neka to nekada bude oko usta, pored, po licu...po grudima, leđima!
Slika
vuksa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Maj 09, 2007 11:58 pm
Kontakt:

Post od vuksa »

:D :D :D :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :evil: :evil:

ledjima,grudima...ja bih preporucio....nema sexa pre braka :evil:
" I Pay My Dues Every Day... Do You?"
Shmizla
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Maj 14, 2007 3:04 pm

Post od Shmizla »

ne znam ,meni to nije gadno.. :lol: A nemam ni stomacnih problema nakon toga... :)

nije mi jasno sta bi moglo da ti izazove dijareju,jer je ipak to mala kolicina ;) ja sam vec godinama u vezi sa deckom sa kojim to uvek praktikujem,a nikad nisam imala problema zbog toga,tako da ne znam kako da ti pomognem...jedino resenje je da ispljunes...
Jefimija
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Apr 17, 2007 2:58 pm

Post od Jefimija »

zwoncica napisao:ja nahvali ovaj forum kad ono ovakvi komentari.. :x
elem..da se okanemo gluposti nego ako neko ima ozbiljan komentar zamolila bih da odgovori..
Па сад, какво питање, такви и одговори... :)
zwoncica
Novi član
Novi član

Post od zwoncica »

a kakvo je to pitanje jefimija? ako oboje uzivaju u tome a njoj se javlja takav problem sta je tu nenormalno da pita na ovakvom forumu?
vise necu obracati paznju na takve komentare a kome je zanimljivo da se sprda na tu temu neka izvoli ..
jos da dodam (ako se slucajno nadje neko sa ozbiljnim komentarom) da je decko sportista i pije proteine ,kreatin,glutamin i tako te stvarcice ..mozda ima veze..
unapred hvala na svakom ozbiljnom komentaru
zwoncica
Novi član
Novi član

Post od zwoncica »

a kakvo je to pitanje jefimija? ako oboje uzivaju u tome a njoj se javlja takav problem sta je tu nenormalno da pita na ovakvom forumu?
vise necu obracati paznju na takve komentare a kome je zanimljivo da se sprda na tu temu neka izvoli ..
jos da dodam (ako se slucajno nadje neko sa ozbiljnim komentarom) da je decko sportista i pije proteine ,kreatin,glutamin i tako te stvarcice ..mozda ima veze..
unapred hvala na svakom ozbiljnom komentaru
Jefimija
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Apr 17, 2007 2:58 pm

Post od Jefimija »

zwoncica napisao:a kakvo je to pitanje jefimija?
Постављено на погрешном месту. Можете пробати са гастроентерологијом...за почетак. :)

А иначе, јел се `тој девојци` , јављају слични симптоми и при конзумирању неке друге `хране`.

Да ли је осим пролива имала још неких тегоба, температуру, повраћање, гађење?

Колико је тачно столица имала, и које су биле конзистенције? А које боје?
zwoncica
Novi član
Novi član

Post od zwoncica »

e ovo je vec odgovor :D
nema nikakvih drugih simptoma..samo nakon sto proguta u roku od pola sata pocne da joj krci po stomaku i izbaci sve sto je pojela ..a sve je normalne boje samo sto je tecno,ne bas ko voda ali je proliv:) i kad zavrsi s tim onda je ponovo sve u redu ..do sledeceg puta :D
Odgovori