dragi Vuksa,
ja pijem normalne kontraceptivne pilule,tako da moj decko i ja uzivamo podjednako kao tvoja devojka i ti...moj organizam bar ne dozivljava shokove kao organizam tvoje jadne devojke..tako da za moje uzivanje ne moras da brines

ja ne koristim kondom,a imam potpunu zastitu od trudnoce...
uzgred,sex sa kondomom uopste nije cudna stvar...uostalom,to je jedini nacin da se zastitis od polno prenosivih bolesti..takvi kao ti bi mozda i trebali samo da se "trpaju" sa dzakom za krompire,posto vidim da si prilicno neodgovoran..tako da za bolje nisi
u pravu si,podjednako ste krivi za to sto se desilo..ti zato sto ne brines o njoj,a ona zato sto ne brine o sebi...
ne razumem zasto se ljutis zbog necega sto je istina..to sto je ona dobro podnela postinor,ne znaci da je to dobro da se pije ...ja sam ga pila kad nam je pukao kondom pre par godina i prilicno mi se sve poremetilo..tako da se nikad ne zna..
inace,postinor nije bas 100 posto pouzdan,cak ni kad se odmah uzme..jedna devojka bas na ovom forumu je tako ostala trudna
ako imas imalo pameti,nateraj devojku da ode kod lekara i trazi normalne pilule za kontracepciju umesto postinora koji zaista vise ne bi trebala da pije...ne mora da ceka da dobije,nek ode odmah kod ginekologa,pa ce taman poceti kutiju kad sledeci put dobije
ljuti se koliko hoces,ali sve sto sam ti napisala je istina