Dozvolite da dam jedan predlog :
Da odmah na početku kažem da nisam jedan od onih koji negiraju medicinu ili bilo šta u vezi nje ali kao što i sami znate za neke stvari klasična medicina nema ni leka ni objašnjena.
Povodom toga želim da kažem svima koji imaju ešerihiju i koji ne mogu da je se reše lekovima ili je se reše a ona se ponovo vrati da ipak postoji rešenje a to je kupovina čaja. Ovo govorim, ne kao neko ko je čuo od nekoga nego sam bio u toku jednog slučaja gde je devojčica imala ešerihiju i posle lečenja lekovima ona se stalno vraćala. Njeni roditelji su pronašli čoveka koji se bavi travama ali ne na onaj babski način nego profesionalno i kupili su od njega čaj pomoću koga se njihovo dete otarasilo ešerihije evo već mislim druga godina.
Čovek koji se time bavi je : doktor bioloških nauka - Dr.Milenko Ćurčić i ima sajt na adresi :
http://www.ljekobilje.com/
Koliko znam ima jednu radnju i u Loznici pa možete pozvati telefonom i raspitati se ( šalje pouzećem ili možete otići lično ). Da napomenem da ono što vidite na sajtu nije kompletan proizvodni program.
Ono što se meni svidelo i čime me je čovek odnosno njegova radnica oduševila je to što vam neće pričati gluposti samo da bih vam prodao robu nego će vam otvoreno reći ima rešenje ili ga nema. Dakle neće prodati nešto tvrdeći da je upravo to ono što vama treba samo da bih vam uzeo novac , jer je meni tako rečeno za moj problem da nema adekvatno ništa za hemangiome na jetri koje ja imam. Kupio sam mu neke druge stvari koje nisam ni nameravao jer kod ljudi zaista cenim iskrenost.
Nadam se da ova informacija može pomoći nekome kod koga klasična medicina ne daje rezultate.