Procitala sam tvoju poruku i odgovorila na nju.
Tehnika skidanja kondiloma zavisi od tipa kondiloma. Sto se efikasnosti tice, ma koja metoda da je u pitanju, u 60% slucajeva kondilomi se vrate. Ako se ne vrate u roku od 6 meseci, mozes da se nadas izlecenju. Naravno, uvek postoji sansa da se ponovo pojave sa padom imuniteta, jer virus uvek ostaje u organizmu. Videces u ostalim postovima kako treba jacati imunitet.
Sto se "bezbolnog" tice... to je relativno i individualno, ali i ja bih volela ako bi neko opisao svoje iskustvo sa uklanjanjem kondiloma laserom.
Terapija kondiloma u mom slucaju?
Evo i mene ponovo...
danas sam-konacno bila kod jedne izuzetno prijatne doktorke,koja me je prvenstveno saslusala sa punom paznjom...i na moju radost nakon pregleda mi saopstila da nemam kondilome..
Sad cekam rezultate cervikalnog i vaginalonog brisa-pa kad to bude gotovo prepisace mi terapiju..u medjuvremenu mi je rekla da koristim aciklovir kremu,kako bih ublazila simptome(svrab,peckanje)...
Ukoliko rezultati cervikalnog i vaginalong brisa budu ok(kao sto su i bili do sada),onda mi jos jedino preostaje da uradim analizu na herpes...
U svakom slucaju "radim na" jacanju imuniteta,i koristim echinacea kapi (koliko sam citala o njima primetila sam da su zaista odlicne), med u kombinacij sa polenom i maticni mlec-ja mislim da je to sasvim dovoljno?
Ukoliko jos neko ima neki predlog neka javi...
danas sam-konacno bila kod jedne izuzetno prijatne doktorke,koja me je prvenstveno saslusala sa punom paznjom...i na moju radost nakon pregleda mi saopstila da nemam kondilome..
Sad cekam rezultate cervikalnog i vaginalonog brisa-pa kad to bude gotovo prepisace mi terapiju..u medjuvremenu mi je rekla da koristim aciklovir kremu,kako bih ublazila simptome(svrab,peckanje)...
Ukoliko rezultati cervikalnog i vaginalong brisa budu ok(kao sto su i bili do sada),onda mi jos jedino preostaje da uradim analizu na herpes...
U svakom slucaju "radim na" jacanju imuniteta,i koristim echinacea kapi (koliko sam citala o njima primetila sam da su zaista odlicne), med u kombinacij sa polenom i maticni mlec-ja mislim da je to sasvim dovoljno?
Ukoliko jos neko ima neki predlog neka javi...
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Feb 12, 2007 4:21 pm
Ako moze neko da mi pojasni rezultate vaginalnog brisa:
Rezultat: Pod aerobnim uslovima:
Staphylococcus spp.(koagulaza negativan
Koliformni bacili
Pod anaerobnim uslovima:
Lactobacillus spp.
U direktnom preparatu; Epitelne celije plocastog epitele
Gram pozitivni bacili(L),gram pozitivne koke,
gram negativni bacili, redak leukocit,
blastospore-retke.
Rezultat: Pod aerobnim uslovima:
Staphylococcus spp.(koagulaza negativan
Koliformni bacili
Pod anaerobnim uslovima:
Lactobacillus spp.
U direktnom preparatu; Epitelne celije plocastog epitele
Gram pozitivni bacili(L),gram pozitivne koke,
gram negativni bacili, redak leukocit,
blastospore-retke.
jao, ljudi, ovo je zaista strasno!!!
do pre godinu i po dana nisam ni znala sta je to, dok mi ginekolog nije svecano saopstio da sam "srecna dobitnica"
skinuti su, a onda sam ih opet primetila u podlacnom delu pre 2 meseca.ovog puta, uklanjanje je bilo bolno.... mislim da je bilo metodom radio-talasa. nazalost, sada se ispostavilo da nisu svi uklonjeni i jedan, koji je ostao, sada su vec dva...
stavljam podofil, ali ne primecujem poboljsanje.
KATASTROFA!!! ocajna sam...
do pre godinu i po dana nisam ni znala sta je to, dok mi ginekolog nije svecano saopstio da sam "srecna dobitnica"

skinuti su, a onda sam ih opet primetila u podlacnom delu pre 2 meseca.ovog puta, uklanjanje je bilo bolno.... mislim da je bilo metodom radio-talasa. nazalost, sada se ispostavilo da nisu svi uklonjeni i jedan, koji je ostao, sada su vec dva...
stavljam podofil, ali ne primecujem poboljsanje.
KATASTROFA!!! ocajna sam...