KAKO TE NIJE BOGA STRAH DA UBIJES DVA MALA ANDJELA- DAR OD BOGA????
AKO NISI HTJELA VISE DJECE, TREBALA SI KORISTITI ZASTITU, OVO JE DVADESET I PRVI VIJEK.
NIKO NEMA PRAVO DA UBIJE DVOJE NEDUZNE DJECE, A ABORTUS JE UBISTVO!!!!!!!!!!!!!!!
Hitno mi je potrebna pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Apr 09, 2007 6:45 pm
Gospođo Sbuzic,
Evo i ja vam se javljam!Još jedna mlada osoba koja za četiri gidine ne ostaje u drugom stanju,i kada bih ostala volela bih da imam jedan fudbalski tim!!!Poslušajte sve nas jer vam mislimo dobro,to je dar od boga i videćete sve će biti u redu i pritisak i sve ostalo!!!Kada vam bog sve to daje ,znači OĆE VAS SREĆA!!!
Pozdrav,
Evo i ja vam se javljam!Još jedna mlada osoba koja za četiri gidine ne ostaje u drugom stanju,i kada bih ostala volela bih da imam jedan fudbalski tim!!!Poslušajte sve nas jer vam mislimo dobro,to je dar od boga i videćete sve će biti u redu i pritisak i sve ostalo!!!Kada vam bog sve to daje ,znači OĆE VAS SREĆA!!!
Pozdrav,
Interesuje me
Sta se dalje desilo, jeste li vi dobro? Bitno je vase zdravlje, a ako je sve ok, pol nije bitan. Volju vidim da imate, malo ste se uspaničili, prirodno je. Puno sreće, kako god da odlučite.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Mar 17, 2007 8:58 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Za sve koje interesuje nastavak ove price
kopiram poruku od 30. marta koju je gdja sbuzic poslala
otvorivsi novu temu
Poslao: Pet Mar 30, 2007 8:37 am Naslov: za dr obgyn i sve one koji su me podrzavali
--------------------------------------------------------------------------------
Drage moje evo stigao je rezultat i mogu sa ponosom da kazem da je sa bebama sve u redu (nalaz cvs-a je 46xx,46xy),sto znaci da nosim zdravog decaka i devojcicu.Htela bih posebno da se zahvalim dr.Obgyn za nesebicne savete koje mi je davala i podrzavala.
Za dr Obgyn:od terapije sada pijem metildopu 2x250mg,bensedin 2 mg,i naravno vitamine i folnu kiselinu.Izvestavacu vas o daljem toku moje trudnoce,a do tada poljubac od moje tri velike devojcice i ove dve (za sad) malene bebice u stomaku.
VELIKI POZDRAV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mislila sam da administrator to moze spojiti ali ni ovako nije lose.
Cini se da ce to biti vesele bebice.
Pozdrav svima,
Lilihip2007
kopiram poruku od 30. marta koju je gdja sbuzic poslala
otvorivsi novu temu
Poslao: Pet Mar 30, 2007 8:37 am Naslov: za dr obgyn i sve one koji su me podrzavali
--------------------------------------------------------------------------------
Drage moje evo stigao je rezultat i mogu sa ponosom da kazem da je sa bebama sve u redu (nalaz cvs-a je 46xx,46xy),sto znaci da nosim zdravog decaka i devojcicu.Htela bih posebno da se zahvalim dr.Obgyn za nesebicne savete koje mi je davala i podrzavala.
Za dr Obgyn:od terapije sada pijem metildopu 2x250mg,bensedin 2 mg,i naravno vitamine i folnu kiselinu.Izvestavacu vas o daljem toku moje trudnoce,a do tada poljubac od moje tri velike devojcice i ove dve (za sad) malene bebice u stomaku.
VELIKI POZDRAV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mislila sam da administrator to moze spojiti ali ni ovako nije lose.
Cini se da ce to biti vesele bebice.
Pozdrav svima,
Lilihip2007
2003 Operacija endometrioze
2004-2005 Folikulometrije GAKNF
2005 sep Laparoskopija Radulovic u Jovanovoj 2005 okt - 2006 jun 6 IVFa neuspelo - Radulovic
2006 okt Lap. Valj. uklanj. hidrosalp.
2oo6 dec ISCI Goca Ivanovic uspelo je!
nosim dve bebice
2004-2005 Folikulometrije GAKNF
2005 sep Laparoskopija Radulovic u Jovanovoj 2005 okt - 2006 jun 6 IVFa neuspelo - Radulovic
2006 okt Lap. Valj. uklanj. hidrosalp.
2oo6 dec ISCI Goca Ivanovic uspelo je!
nosim dve bebice
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Mar 15, 2007 3:47 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
veselo!!!!
Sve je u redu!Bebe super napreduju i ja se osecam fenomenalno i tacno je da me je na pocetku tresla panika ali sada je sve ok,sada sam u 15.nedelji i sjajno mi je.Hvala svima,poljubac do neba!!!