Hitno mi je potrebna pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

maya.avdibegovic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 09, 2007 6:45 pm

DVOSTRUKO UBISTVO!!!!

Post od maya.avdibegovic »

KAKO TE NIJE BOGA STRAH DA UBIJES DVA MALA ANDJELA- DAR OD BOGA????
AKO NISI HTJELA VISE DJECE, TREBALA SI KORISTITI ZASTITU, OVO JE DVADESET I PRVI VIJEK.
NIKO NEMA PRAVO DA UBIJE DVOJE NEDUZNE DJECE, A ABORTUS JE UBISTVO!!!!!!!!!!!!!!!
ddanijela
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 05, 2006 2:51 pm

Post od ddanijela »

Gospođo Sbuzic,

Evo i ja vam se javljam!Još jedna mlada osoba koja za četiri gidine ne ostaje u drugom stanju,i kada bih ostala volela bih da imam jedan fudbalski tim!!!Poslušajte sve nas jer vam mislimo dobro,to je dar od boga i videćete sve će biti u redu i pritisak i sve ostalo!!!Kada vam bog sve to daje ,znači OĆE VAS SREĆA!!!

Pozdrav,
helenav
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Maj 10, 2007 11:28 am

Interesuje me

Post od helenav »

Sta se dalje desilo, jeste li vi dobro? Bitno je vase zdravlje, a ako je sve ok, pol nije bitan. Volju vidim da imate, malo ste se uspaničili, prirodno je. Puno sreće, kako god da odlučite.
lilihip2007
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Mar 17, 2007 8:58 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od lilihip2007 »

Za sve koje interesuje nastavak ove price
kopiram poruku od 30. marta koju je gdja sbuzic poslala
otvorivsi novu temu
Poslao: Pet Mar 30, 2007 8:37 am Naslov: za dr obgyn i sve one koji su me podrzavali

--------------------------------------------------------------------------------

Drage moje evo stigao je rezultat i mogu sa ponosom da kazem da je sa bebama sve u redu (nalaz cvs-a je 46xx,46xy),sto znaci da nosim zdravog decaka i devojcicu.Htela bih posebno da se zahvalim dr.Obgyn za nesebicne savete koje mi je davala i podrzavala.
Za dr Obgyn:od terapije sada pijem metildopu 2x250mg,bensedin 2 mg,i naravno vitamine i folnu kiselinu.Izvestavacu vas o daljem toku moje trudnoce,a do tada poljubac od moje tri velike devojcice i ove dve (za sad) malene bebice u stomaku.
VELIKI POZDRAV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mislila sam da administrator to moze spojiti ali ni ovako nije lose.
Cini se da ce to biti vesele bebice.
Pozdrav svima,
Lilihip2007
2003 Operacija endometrioze
2004-2005 Folikulometrije GAKNF
2005 sep Laparoskopija Radulovic u Jovanovoj 2005 okt - 2006 jun 6 IVFa neuspelo - Radulovic
2006 okt Lap. Valj. uklanj. hidrosalp.
2oo6 dec ISCI Goca Ivanovic uspelo je!
nosim dve bebice
sbuzic
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Mar 15, 2007 3:47 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

veselo!!!!

Post od sbuzic »

Sve je u redu!Bebe super napreduju i ja se osecam fenomenalno i tacno je da me je na pocetku tresla panika ali sada je sve ok,sada sam u 15.nedelji i sjajno mi je.Hvala svima,poljubac do neba!!!
Odgovori