Hitno mi je potrebna pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Mar 15, 2007 3:47 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Hitno mi je potrebna pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ljudi moji upomoć!!!
Imam tri devojčice a u stomaku još dve bebe male stare sedam nedelja!!!Sta raditi i šta mi je činiti.Pored toga sve rođene carskim rezom.Pijem lekove za pritisak i imam 35 godina.Help!!!!!!!!!!!!

Pa prosto zato sto ovde bar 70% devojaka ne mogu da imaju decu a ti sa petoro dece se javljas i postavljas po meni besmisleno pitanje (da se ne izrazavam kao ti - BOLESNO PITANJE), pa eto, cisto mi palo na pamet da mozda ne provociras... ima nas raznih...
Ne znam kakav odgovor ocekujes, da ti ljudi kazu da li da rodis ili ne? Rodi ti to, mozda ce neko drugi da ih uzme ako ti neces...
Jedino ako nisi lepo formulisala pitanje, u tom slucaju ti se izvinjavam...
Ne znam kakav odgovor ocekujes, da ti ljudi kazu da li da rodis ili ne? Rodi ti to, mozda ce neko drugi da ih uzme ako ti neces...
Jedino ako nisi lepo formulisala pitanje, u tom slucaju ti se izvinjavam...
Ne verujem da je provokacija,ma ne,nema sanse.....Prvo bi trebali pitati sami sebe sta zelite...pa potom supruga.Sve drugo je nebitno....Ali ako Vam je bas stalo i do misljenja nas sa foruma,ajd' i ja da se ukljucim...
Po meni,sve preko dvoje zasluzuje svaku pohvalu....za hrabrost.Dakle hrabrosti Vam,Bogu hvala ,ne nedostaje.....[ja je jos skupljam...]Posto su dvojke{mogu samo da kazem-SRECNICE!!!!},ici ce lakse...sto bi rekao nas narod-o jednom trosku
Sto se carskog tice,ne brinite...Moze i preko tri.....
GODINE???Ma nikakav problem....Bice mozda malo vise kontrolica,ali Boze moj,nije to nista.....
Lekovi za pritisak...Mnoge su iznele trudnocu sa mnooooogoooo jacim lekovima i daleko bilo tezim bolestima.....
Dakle...prvo Vi odlucite sta zelite...
Potom o svemu razgovarajte sa Vasim ginekologom....
Ako ni on ni Vi ne budete videli nijednu prepreku da na svet donesete jos dva andjela,pa ni ja niti bilo ko drugi nece imati pravo da je vidi....
POZZZZZZ
Po meni,sve preko dvoje zasluzuje svaku pohvalu....za hrabrost.Dakle hrabrosti Vam,Bogu hvala ,ne nedostaje.....[ja je jos skupljam...]Posto su dvojke{mogu samo da kazem-SRECNICE!!!!},ici ce lakse...sto bi rekao nas narod-o jednom trosku

Sto se carskog tice,ne brinite...Moze i preko tri.....
GODINE???Ma nikakav problem....Bice mozda malo vise kontrolica,ali Boze moj,nije to nista.....
Lekovi za pritisak...Mnoge su iznele trudnocu sa mnooooogoooo jacim lekovima i daleko bilo tezim bolestima.....
Dakle...prvo Vi odlucite sta zelite...
Potom o svemu razgovarajte sa Vasim ginekologom....
Ako ni on ni Vi ne budete videli nijednu prepreku da na svet donesete jos dva andjela,pa ni ja niti bilo ko drugi nece imati pravo da je vidi....

Andrija 24.05.2005
Andjeo moj..misic mali i sreckica moja...
Andjeo moj..misic mali i sreckica moja...
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Sep 08, 2006 11:44 pm
-
- Stalni član
hvala ljudima kojima imaju razumevanja...
hvala puno ljudima koji su uz mene.Podrska je uvek jedan od bitnih faktora kad je ovakva stvar u pitanju.Ne radi se o tome dali ce meni neko reci da sam luda jer to niko ne radi radja petoro dece na danasnju bedu,vec da to podelim sa ljudima koji tio ocito razumeju.Uprkos tome danas sam zakazala amniosintezu pa akoc je sve ok,ima nade,i naravno neizmerno hvala do neba.POLJUBAC
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Sep 08, 2006 11:44 pm
- minjab
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am
Ja kao neko ko pokušava već godinama da ostanem u drugom stanju i ne ide, mogu samo da Vam kažem da ste srećnica.Dar od Boga se ne odbija..........Zvuči možda suludo ova rečenica ali je zaista tako, verujte ,mnoge bi ovde (zajedno samnom) bile najsrećnije žene na svetu da mogu tako nešto da ostvare.
Pozdrav i ................čuvajte te anđele.
Pozdrav i ................čuvajte te anđele.

-
- Stalni član
hvala!!!!!!!!!!!!!!!
molim se za sve ljude koji imaju problem vezan za porodicu i neko to od gore vidi sve...HVALA!!!!!!!!!!!!
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Nov 21, 2004 1:56 pm
Mogu samo da kazem - blago Vama, prava ste srecnica! Ja sam zelela petoro dece, al posto mi je ovo prvo, a imam 28 god. nekako ne znam da li cu postici
Koji je recept za dvojke? (salim se naravno!)
Sve najbolje Vama i Vasoj deci, pa javite sta je bilo!!!

Sve najbolje Vama i Vasoj deci, pa javite sta je bilo!!!
moja dva sunasca - LENA 15.08.2006. u 15:10 i VASILIJE 10.04.2008. u 02:15
-
- Stalni član
nade ima sve manje
bila sam kod lekara,moja doktorka smatra prevelikim rizikom zbog pritiska, a sto se carskog reza tice ravan je sa trecim tako da to i nije problem...odem zatim na kiretazu uspavaju me i probude bez uradjene intervencije.Doktor kaze da nisam nacisto i da nije hteo da radi i zakazao mi za sledeci ponedeljak.Nemogu ni testove da radim zbog lekova za pritisak kazu rano je rizicno je.POLUDECU!A opet lekarka koja mi je radila sva tri carska REZA NIJE ZA TO DA SE TO GURA DO KRAJA KAZE TO JE OGROMNO OPTERECENJE za moj organizam.Nemam vise snage a tek sam na pocetku