Vragolasta Amfibijo nasa najdraza..molim Vas za savet u temi u vezi s problemom koji sam opisao..pre dve nedelje bio sam na pregledu kod dr Vukotic,kojim sam,iskreno bio veoma zadovoljan kao injenim visoko profesionalnim posvecenim odnosom i razumevanjem,i ubedjen sam da me jeste razumela prema onome sto je napisala u nalazu ali tegobe kao takve opstaju a da mi se cini da dijagnosticki,internisticki jos nije situacija potpuno sagledana..
mada sam pregledan potpuno i nalaz je UREDAN!(ultrazvuk ceo,rektalni pregled,sve)
Tokom neuredne terapije u lecenju gnojne upale srednjeg uha pre dve godine osetio sam promenu u urogenitalnom traktu koja se nadalje ogledala u veoma slabom,najpre nikakvom redu polnih zlezda i prostate,sto je naprasno! (jer nikada ranije nisam imao taj problem) stvorilo i osetne teskoce u erektilnoj funkciji,potencija je opala..opste stanje je bilo takvo da sam osecao i osecam da hormonski nisam kao sto sam bio ..i sa svim urednim nalazima kultura i briseva nakon izlecenih bakterija Hlamidije i Enterokokusa mogu imati neobican osecaj u uro traktu pri punoci besike..kada se erekcija i desi,potreba za ejakulacijom je obicno brza,bude prisutan i osecaj vrlo blagog svraba u tom karlicnom delu,dozivljaj je neadekvatan i tesko se kontrolise cvrstina..
Sperma je losa,sluzava,vodnjikava(9 milona,pokretljivost 15-20%,VMA spermogram)
Prema onome sto sam procitao a ma koliko da je to iritantno za skolovanog strucnjaka,opazanja pacijenta su najvaznija
im prema onome sto kao muskarac osecam,jeste u pitanju prostatitis ianko nemam problema s mokrenjem niti bolove..
Nakon konsultacija sa jednim profesorom!! Medicinskog fakulteta u Bg koji je izrazio sumnju da je doslo i do upale tih nervnih zavrsetaka dole u sklopu celog upalnog procesa a time i je i slabija prokrvljenost slabija,preporuceno mi je da primenim makar probnu terapiju stranim! Eritromicinom,plus Himoral enzim i vitamin B...
Od doktorke preporucen Male Fuel s yohimbinom,koji sigurno moze donekle pomoci ali pre svega utice na libido a to ipak nije moj primarni problem i nakon 2 nedelje njegovog uzimanja ne cini mi se da ce doprineti poboljsanju mog hronicnog stanja..ponovljeni nalaz hormona na VMA je pokazao normalne vrednosti i sama dr urologa mi je rekla da nema potrebe ponavljati nalaze u nedogled kao sto je izrazila optimizam u pogledu mog ozdravljenja mada trenutno kako jeste-ne deluje mi bas optimisticno
...
Da li moze doci do trajnog narusavanja u lucenju zlezda usled upala urogenitalnog trakta,koliko su sterilni nalazi analiza sperme i urina pouzdan pokazatelj da je bakterijska infekcija izlecena,koliko su antibiotici kao Eritromicin delotvorni u lecenju upale prostate i celog genitourinarnog trakta..da li se zalecenjem upala poboljsava,obnavlja plodnost muskarca..isto i u vezi s potencijom..
HVALA do neba..kao ina razumevanju jer Vragolasta,Vi ste ipak dama koja se bavi muskim stvarima...zar ne?! Nije to nimalo jednostavno,svaka Vama cast
!