Meni je dijagnostikovana ova bolest pre nesto vise od godinu dana,glavni siptomi su bili jaki bolovi u grlu,los zadah,konstantno vracanje kiseline-podrigivanje,i ono sto mi je najvise smetalo konstantno slivanje sekreta iz nosa u grlo..
Od tad se lecim jedino disciplinovanom ishranom,i radim toaletu nosa ujutru i uvece.. Mnogo mi je lakse nego pre,ali simptomi i dalje postoje,nekad skoro neprimetno,e nekad mi je dosta lose..
Mene zanima da li smem na slepo da uzmem da se lecim nekim lekom koji se obicno propisuje za ovo,ili pa moram da prodjes kroz one grozne procedure u gradskoj bolnici? Ja bi se najradije lecio kod ove lekarke koja mi je i dijagnostikovala ovu bolest,ali ovaj put finansije presudjuju,a lecenje u startu (pregled,guranje one kamerice kroz nos pa sve do zeluca,pa posle toga ona PH metrija,i uz to cena goriva,putarina,vreme itd.. ispada u startu 350-400 e,a da ne pricamo koliko cu jos kontrola morati da imam i lekova da kupujem tako da mi to trenutno nije neka realna opcija imajuci uvid u moju finansijsku situaciju)
Nadam se da ce neko imati nesto da kaze na ovu temu..
P.S.Srecna nova godina svima,i pre svega puno zdravlja pa onda sve ostalo..