Preselicu se u Ameriku i resen problem
Meni vade zub u gornjoj vilici zbog jedne 3 sto je izbila pre pa sad izgleda kao da sam vampir..tu odavno sam izvadio cini mi se 4 a sad valjda hoce da mi vade ili 2 ili 5 ne znam kako to ide u svakom slucaju neki od ta dva mora s izvadi kako bi se taj ocnjak lepo spustio gde treba..i imam problem sa jednim delom nebca koja su uza..znaci moja leva strana nebca deluju ok ali ova desna kao da se suzila i sad oce to da prosire koliko sam shvatio..e sad meni progenija se ne primecuje osim ako me neko ne gleda iz profila moze da malo primeti da tu nesto nije kako treba
ili da mi gleda u zube kao vi zubari..da dodje i ja da zinem i zagrizem pa da vidi da je cudan zagrizaj
cak eo ni zubari nisu primetili tu progeniju kad me vide ovako dok ne sednem u onu stolicu i otvorim usta
onda se svi iznenade
I izgleda da imam taj deformitet obe vilice..gornja je malo kao otisla u desno..odnosno nije na sredini..al vrlo blago.. mogu da cuknem zub o zub al samo sa jednom jedinicom..pod uslovom da grizem prednjim zubima..
Ali meni ovo jos nije jasno, ja ne zelim u manekene a ni da budem glumac pa da sad izgledam nesto fantasticno u mm..
mene samo zanima koje su posledice ako se ta operacija ne izvrsi..sem toga sto necu imati pravilan zagrizaj..nekako mi je lakse da se pomirim sa nepravilnim zagrizajem i to da necu biti maneken..nego da mi neko sece vilicu i da mi oporavak traje skoro god dana..i da molim Boga da mi se vrati jacina donje vilice..jer to nece biti ista vilica kao sto je sad..mozda ce lepse izgledati al bice slabija..barem je to neko moje misljenje..
Al pitacu ja ovo sve opet moju zubarku tamo al zelim i ovde da cujem misljenja