Omega je napisao:
Link sigurno nije radio kada sam bio pogledao, a što se tiče preporuke/adrese/telefona za savet i kupovinu, želim to i u svakom slučaju biću zahvalan.
Može na PP a može i javno (što da ne, ako je dobro neka koristi i drugima).
Samo, moram priznati da sam vrlo skeptičan prema svemu jer se godinama bavim problemom hrskavice u celom organizmu i nisam našao rešenje koje bi moglo pomoći na kvalitetan način, a kada bih nabrajao šta sam sve probao (naročito ranije dok sam manje znao), trebalo bi duuugo vremena.
Zasmetao mi je nacin na koji si odgovorio...nije ni bitno.
Ja sa problemom kolena borim od svoje 23 kada sam pokidao ACL, operisao, bavio se sportom i usput ostetio i rekonstruisanu vezu, hrskavice itd...
Sa puno varijacija u stanju, pre 2 godine sam na stepenice mogao samo skakucuci na jednu nogu...sada igram tenis...
Za zell tretman sam saznao od druga koji je isao na terapiju posle pucanja misica, uzgred mu je konstatovano i da mu se hrskavica "izlizala" i predlozen Zell. Znajuci za moju decenijsku borbu, preneo mi je informaciju, a ja sam bez oklevanja krenuo i nisam se pokajao! Sada mi neoperisano i ne tretirano koleno vise pucketa u punom cucnju nego tretirano iako je labavo (ACL) sa nejakim kvadricepsom.
Terapeut koji vec dugo godina primenjuje Zell i to pre svega aktivnim sportistima, a pri tom prati sva desavnja u sportskoj medicini a koja cesto nije usko vezana sa zvanicnim tretmanima je:
Dr med. Ivan Lukić
specijalista medicine sporta
Specijalistička ordinacija medicine sporta "SPORTREHAMEDICA"
Toplička 14, 23000 Zrenjanin
+381 23 512 731
[email protected]Ordinira i u privatnom centru za rehabilitaciju u zemunu, gde su ljudu upoznati sa Zell i uspesno je sprovode (na mom primeru):
http://sportmedicalalliance.rs/Cena jedne inekcije je oko 500 din, usluga davanje inekcije je oko 1200 - 1500 din.
5 komada, 1 nedeljno...
Nadam se da ce jos nekom pomoci.
Srecno i javite rezultate!
P.S. koliko sam ja upoznat Zell nije samo "secerna vodica" koja se cesto primenjuje u Prolo terapijama, vec sadrzi organska jedinjenja (zivotinjskog porekla) koja se u zavisnosti od kompatibilnosti sa pacijentom, sa vise ili manje uspeha ugradjuju u hrskavicu.