Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.
Ih, da umres, ne brini, nece grom u koprive. pa zato se dijeta i drzi samo 5-6 dana, niko nije lood da se odrekne uh na duze, a i nije preporucljivo.
Za diuretike, mozda i imas pravo, obraticu paznju.
Ne mogu da ne primetim da ste vas dvoje previse optereceni svojim zdravljem.Pogresno je da se kao ja setite zdravlja kada se ono narusi...ali ne mozete se od svega sacuvati..mora i onaj od gore malo da nas pogleda
ja ugl moje probleme resavam zdravom ishranom, pazim sta jedem, pijem, i to mi je uglavnom to. Fast food, kafa, cigare, Coca-cola, nista gore od toga..
Potpuno si u pravu...samo umerena i normalna ishrana,bez tog djubreta koje iritira zeludac i koje nije dobro ni za zdrave ljude,a kamoli bolesne.Samo sto sam ja halavi idiot, koji cim mu je bolje,navali na zabranjenu hranu i tako se vrtim u krug.Ako osoba nema helikobakter,koji se moze izleciti za nedelju dana.Nema neki veliki stres i hrani se normalno ili neki funkcionalni problem,tipa hijatus hernije nema razloga da ima probleme sa zelucem i kiselinom ili se ti problemi mogu vrlo brzo izleciti ipp lekovima.