Za diuretike, mozda i imas pravo, obraticu paznju.
pecenje u crevima,POMOC!
-
Princess Krofna
- Aktivan član

- Pridružio se: Čet Apr 25, 2013 8:14 am
Re: pecenje u crevima,POMOC!
Ih, da umres, ne brini, nece grom u koprive.
pa zato se dijeta i drzi samo 5-6 dana, niko nije lood da se odrekne uh na duze, a i nije preporucljivo.
Јес, нећу да ризикујем. И шта ако умрем? Шта ћу после? Пропаде ми и Атаман салата и крофне... 
Ne mogu da ne primetim da ste vas dvoje previse optereceni svojim zdravljem.Pogresno je da se kao ja setite zdravlja kada se ono narusi...ali ne mozete se od svega sacuvati..mora i onaj od gore malo da nas pogleda 
-
Princess Krofna
- Aktivan član

Nele, to se kaze "hocu i ja na palacinke sa vama" a ne tu ljubomorises bespotrebno 
Баш тако Крофнице. Хоћемо ли да га поведемо? 
Ako ste blizu Novog Sada ili navracate u njega,mogu i ja vas da povedem 
У Колосеум?
-
Princess Krofna
- Aktivan član

Eeee, al prvo moras da sprovedes u delo dijetu s medom, da procitas bar pola one knjige i da izbacis UH na nedelju dana.

ja ugl moje probleme resavam zdravom ishranom, pazim sta jedem, pijem, i to mi je uglavnom to. Fast food, kafa, cigare, Coca-cola, nista gore od toga..
Potpuno si u pravu...samo umerena i normalna ishrana,bez tog djubreta koje iritira zeludac i koje nije dobro ni za zdrave ljude,a kamoli bolesne.Samo sto sam ja halavi idiot, koji cim mu je bolje,navali na zabranjenu hranu i tako se vrtim u krug.Ako osoba nema helikobakter,koji se moze izleciti za nedelju dana.Nema neki veliki stres i hrani se normalno ili neki funkcionalni problem,tipa hijatus hernije nema razloga da ima probleme sa zelucem i kiselinom ili se ti problemi mogu vrlo brzo izleciti ipp lekovima.