Prvo odgovor za IGORA.
Igore od Candide itekako moze nastati temperatura,Sneguljica je takodje skoro pisala da ju je imala,posle cega je zavrsila u bolnici.Ne znam sta je sa njom,nesto se ne javlja. Candida daje svetlo zute,prolivaste stolice,jer utice na jetru,kod mene je to jako ucestalo,pogotovo sto nemam zucnu kesu.A,da vam ne spominjem kako peku,ostacu bez debelog creva.To se desava i zbog nedostatka enzima za varenje,pa je meni pomogao za to Creon.
Moze da se desi da je imas i jos u nekim organima,grlu,nosu,plucima.Moj drug je imao Candidu u nosu i imao je isto takvu temperaturu.Jedva su mu otkrili sta mu je.Naravno moze biti da je i od neceg drugog.
Akne su takodje posledica Candide,jer se organizam cisti preko koze .Candida izlucuje otrovne toksine koji uticu na jetru.
ROUZI,nisam htela da te raplacem,ali ovo sve je za plakanje.Danas,kao i svaki pravoslavac sam postila i cim se malo najela ribe,stolica pece,valjda tanko crevo,jetra,nista ne mogu da svarim kako treba.Bas dugo mi je trebalo posle operacije zuci da smirim jetru i evo upropastih sve sa 2 reda crne cokolade pre 2 nedelje.Od tad nista slatko nisam stavila u usta,osim parcenceta kisele jabuke.
ROUZI,odmah cu ti napraviti ustedu u budzetu.On ne sme da jede beskvasni hleb,niti bilo koji drugi.Mogu drugi da pricaju sta hoce,ali vidi se po nalazima njegove stolice.Kod mene je isto tako bilo.Candida se ne izlicuje uvek u istoj meri i to se takodje vidi po nalazima stolice.U jednom nalazu veci broj,u drugom manji.
Ti kupovni hlebovi su uzasno vlazni i plesnjivi,jer se kod nas brasno skladisti tako kako se skladisti,posipa se raznim preparatima za unistavanje buba...... Ko zna sta sve. To nikako da ne jede.Jogurt mu ocigledno pravi smetnje,takodje i limun.Znaci te 3 namirnice nek izbaci neko vreme.Limun pogotovo.To je zabluda da ce on da podigne imunitet.On je kiseo i kad sidje u tanko crevo on pospesuje Candidu.Candida ga prosto obozava.Ja sam tako probala 2 puta da popijem cistu limunadu bez secera i odmah posle 3 dana imala prolive,jedva sam smirila stomak.
I pored Nistatina on ima Candidu,znaci da nisu sve namirnice bile koriscene pravilno.Ostale za koje si napisala su OK.Mislim da moze i cisto junece meso da jede,nece mu sigurno smetati,a za piletinu svi kazu da u nasoj zemlji nije kvalitetna.Kljukana antibioticima i hormonima.Sto se tice jogurta u skoro svakom dodaju secer,tako da dzaba sve ovo nase lecenje.
Ipak se mora biti na strogoj dijeti.
Napisala si da ima verovatno i gastritis.Verovatno mu jetra reaguje na lekove.I meni je tako posle Nistatina "gorelo" u zelucu,pa su mi se cak i bakterije povecale,zato je dobro piti ulje od divljeg origana (Probotanik).Moracete da odvojite za njega 2000 din.,ali vredi.Dugo traje.Ja ga cak razmutim u casi tople vode,pa mi duze traje,sigurno 3 dana.Pijem ga posle jela ili po potrebi.
Nisam ranije znala za Rtanjski caj,ali sam sama primetila da mi vrlo prija.Za kamilicu znam da ona bas stvara gljivice,to sam negde citala,tako da za nju treba proveriti.
A,da! Nemoj nikako hibiskus i sipak.Oni su kiseli cajevi,a znamo da se Candida razmnozava u kiselini.I tu je greska. Samo nana,rtanjski,moze neven,zalfija (ali prethodno kuvana 3 minuta).Jedna devojka na ovoj temi je rekla da je pila PELIN i izlecila Candidu.Posto on ne sme mnogo da se pije,pila ga je desetak dana,pa pravila pauzu.Mesala ga je sa ,cini mi se,hajduckom travom.Moze i kopriva,majcina dusica,origano. Znaci izbaciti sve sto je kiselo.Vitamini ce se uzimati preko povrca.
Hlebovi stvaraju kiselost.Nek jede malo proje,ako ne moze bas bez hleba da izdrzi,ali tanko ispecena,da ne ostane nista zivo iznutra.
Sto se tice konverzacije,ako ima Facebook profil,posalji mi na PP njegovo ime i prezime,pa cu mu ja poslati zahtev,pa se mozemo i tako dopisivati.
|