Sad sam se malo rasplakala,kad sam procitala sve sto si otkucala..Sce uglavnom sto si napisala u ishrani oko "famozne Kandide" nista ne koristim.Uglavnom Hvala Bogu,zivimo u zdravom,suvom, stanu,i koliko je to u mojoj moci trudim se da higijena u njemu bude normalna.cetkice za zube sam pre neki dan kupila svoma nama troma nove-novcate.To za cetkice nisam znala,ali znam za sundjere za pranje sudova,truleks krpe ne koristim.Brasno,mlecne prizvode,i to sam sto si mi kazala sve izbacila.Ovako ishrana kod mog starijeg sina je sledeca-pa ti uporedi-meni je tako receno.(Da bar pomazemo jedni drugima!!)
Od povrca dozvoljeno:Spanac,kupus,tikvice,karfiol,brokoli,crni,beli luk,blitva.
Od zacina dozvoljeno:persun,origano,sol,ruzmarin,bosiljak.
Od voca dozvoljeno: limun
Od ostalog je dozvoljeno:proso-kao zamena a pirinac-,Kokosovo ulje koje se stavlja u skuvano jelo kad se jelo skoloni "sa vatre"-tj sa ringle.Sme se od mesa jesti samo pilece belo meso.Dozvoljene Pirindzane gelete Klot.Probiotik AB.,Alfa klice.Valjda nisam nesto zaboravila..Dozvoljen Bezkvasni hleb-250 gr 95 din-
Zabranjeno
-svaka vrsta voca bilo sirovog,bilo susenog.
-nikakav secer,niti zasladjivaci,
- nikakvi suhomesnati proizvodi - isto se ne sme:
pirinac,kecap,majonez,krompir,senf,paradajz,paprika,boranija,grasak,pasulj,socivo.Nikakvi drugi mlecni proizvodi.To nam je receno.
Evo i nalaza 03.08.2012 Kandida SPP u VELIKOM BROJU.
nalaz 06.09.2012 Kandida SPP u MALOM BROJU.
Ima SVOJU keramicku solkju iz koje pije svoj caj i vodu.Nema devojku.
Hoce li kandida da "miruje" ili ne to ce vreme pokazati.Od terapije lekarske dobio 6 kutija Nistatina-znaci u mesec dana-.Sad ne koristi nikakve lekove.
Hoce da kupi Kapi Origano,i caj od Divljeg origana.Da ti iskreno lazem,nista Posebno nisam ocekivala od lekara,kad smo "spali" da ovako preko interneta,i "veza" se raspitujemo za boljitak zdravlja.Svi ti "komarci,pticiji grip,svinjski gripovi, itd" su na zalost Mutacije-TO SI JAKO LEPO KAZALA-kao "produkt 21 veka"..I dan danas se NAJEZIM kad se setim bombardovanja,gde su na nas grad bacali radioaktivni uranijum I KO ZNA STA JOS!!.Rekli su razni strucnjaci da ce se posle 10 godina poceti OSECATI POSLEDICE ovog hemijsko-bioloskog rata.Ne moj se brinuti sto nemas Skajp,meni ne sameta ni ovakvo nase komuniciranje.Bar se smirim...bude mi lakse,kad podelim svoju zabrinutost,razmisljanje,i prijatne zelje sa drugima.Ja sa svoja dva sina zivim u Novom Sadu.Nemoras mi persirati,a iako sam verovatno medju "starijim" forumasima..Slobodno mi kazi ti,ne ljutim se...Iz tvojih postova uocavam da si inteligentna,odlucna,hrabra,sposobna devojka,to je prava radost za tvoje roditelje..Moji sinovi su vec odrasli momci,jedan ima 28 godina,a drugi mladji 24.Divni su-ne zato sto su moji

nago sto sam se trudila da ih normalno vaspitam.Obojica rade kod privatnika,za relativno male plate(do 17.000 din)